ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!

Myssyfarmin legendaarinen Ystävämyynti ja Avoimia Ovet tulee taas!

Myssyfarmin Joulukaupan aukioloajat

Tervetuloa joululahjaostoksille päämajaamme Haverille. Tänä vuonna voit neuloa lahjasi itse tai hankkia paikalliset käsintehdyt lahjat valmiina koko perheelle!

Näin neulotaan maailman ensimmäinen Puu-Villa -myssy!

Sokoksen näyteikkunassa neulotaan maailman ekologisin myssy, jonka valmistumista kaikki voivat seurata Mannerheimintiellä - tai sosiaalisessa mediassa.

Myssymummot jälleen Sokoksen näyteikkunassa - Luvassa yllätys!

Perjantaina on jälleen aika suunnata Isolle Kirkolle ja suoraan Mannerheimintielle neulomaan: Myssymummot kiipeävät Helsingin Sokoksen näyteikkunoihin klo 11-18.

Tunnelmia Myssyfarmin aamiaiselta

Jo perinteeksi muodostunut pr-aamupala hyvään pöytyäläiseen tapaan tarjoiltiin tiistaina vanhoille tutuille ja uusille tuttaville Helsingissä. Pieni tilaisuutemme hoitui erityisjärjestelyin hienosti ja seikkailunhaluiset mummotkin pääsivät mukaan Isolle Kirkolle.

Myssy-filmin ensi-ilta ja avoimet ovet

Myssyfarmin vuotuisia Avoimia Ovia vietetään tänä vuonna Haverilla Kulttuurirallin hengessä SU 30.8. klo11-16.

Myssymummot jälleen Sokoksen näyteikkunassa

Myssyfarmi uusii legendaarisen tempauksensa, kun Myssymummot kiipeävät jälleen Helsingin Sokoksen näyteikkunoihin neulomaan - ja tällä kertaa vielä aiempaa runsaslukuisempina! 

Myssymymmot Sokoksen Näyteikkunassa

Tervetuloa seuraamaan kun pala Pöytyää siirretään tulevana lauantaina väliaikaisesti Helsingin keskustaan! Palkkalistoillamme olevat eläkeläisrouvat eli Myssymummot nimittäin neulovat Helsingin Sokoksen näyteikkunassa 10.11. 
Haluamme neulontatempauksellamme osoittaa, että tuotteiden täydellinen jäljitettävyys ja kotimainen valmistus on edelleen tänä päivänä mahdollista. 

Myssyfarmi Fasion in Helsinki -tapahtumassa

Myssyfarmi esittäytyi toukokuussa Fashion in Helsinki -tapahtumassa kansainvälisille vieraille ja vanhoille tutuille järjestämällä Breakfast with the Grannies -tempauksen World of TRE:ssä.

Tilaa uutiskirje