ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmista Business Finland Menestystarina

Business Finland kirjoitti Myssyfarmin maailman valloituksesta menestystarinan. Artikkelin mukaan "Menestyminen kansainvälisessä muotibisneksessä vaatii usein pitkäjänteisyyttä, mutta toisinaan vientinoste voi syntyä poikkeuksellisen ripeästi. Näin kävi pöytyäläiselle Myssyfarmille, jonka lampaanvillamyssyt hurmaavat maailmalla aitoudellaan."

2017 - Huikein vuosikertomus ikinä!

Kiitos tästä vuodesta, se on ollut huikea! Niin huikea, että siitä voisi kirjoittaa pienen romaanin, mutta jospas nyt kuitenkin tyydytään kokoamaan tähän muutamat highlightit menneeltä vuodelta.

13 maata ja 45 jälleenmyyjää - Kyntöpellolta katumuodin kärkeen!

Pöytyäläinen Myssyfarmi on edennyt kansainvälisen muotibisneksen pääkallopaikoille suomalaisittain poikkeuksellisen ripeästi – ja poikkeuksellisella konseptilla. Alkuvuodesta 2016 kansainvälistymistaipaleensa avannut yritys on läpimurron partaalla Aasian jättimäisillä muotimarkkinoilla, joissa suomalaisuus ja käsillä tekeminen kiinnostavat. 

Tue Kansainvälistymisseikkailuamme Indiegogo:ssa

Myssyfarmin kampanjasivusto Indiegogo:ssa on nyt avattu! Tämän kevään kansainvälistymisseikkailumme huipentuu joukkorahoituskampanjaan, jonka avulla haluamme näyttää maailmalle että asiat voi tehdä toisin – jos vain haluaa.

Myssyfarmille Kansainvälistymistukea

Joulukuussa 2015 Myssyfarmista tuli ensimmäinen suomalainen maatila, jolle on myönnetty ELY-keskuksen EU-rahoitteinen tuki kansainvälistymishankkeelle. Hankkeen turvin maailman valloitus aloitettiin the Ethical Fashion Show'ssa Berliinissä ja tällä hetkellä farmin tuotteita myydäänkin jo 8 maassa. Kiitos ja kumarrus!

Pysy ajantasalla!