ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Palautus ja Vaihto

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huom! Lahjakorteilla uniikkimyyntituotteilla ei ole palautusoikeutta. Tilatessasi räätälöidyn Myssyn, hyväksyt samalla nämä toimitusehdot.

Palautusehdot Suomessa

Halutessasi palauttaa käyttämättömän tuotteen, ota ensitilassa yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla myssyfarmi@myssyfarmi.fi. Kaikki myssytuotteet (paitsi Myssy Luksus, Myssy Snow, Myssyliina, Myssyhattu ja Myssykauluri) mahtuvat kirjekuoreen, tuotetta ei siis tarvitse palauttaa alkuperäisessä paketissa.

Käytä palautukseen samaa toimituspalvelua, Postia tai Matkahuoltoa, jota käytit tuotteen tilaukseen. Liitä lähetykseesi nimesi, tilausnumerosi, sekä tiedon haluatko palauttaa vai vaihtaa tuotteen. Kaikista palautuksista veloitetaan käsittelykulu 4,90€, joka vähennetään hyvityksen yhteydessä.

Palautus Postiin

Palauta lähetys lähimpään Postin toimipisteeseen. Palautus tehdään asiakaspalautustunnuksella 642156, joten palautusmaksua ei makseta lähetyspisteessä.

Palautus Postiin:
Asiakaspalautus 642156
Myssyfarmi Oy
Turuntie 1660
FI-21890 Haveri
+358 40 670 9741

Pyydä aina Postista kuitti palautuksestasi mahdollisen katoamistapauksen varalle. Ilman Postin kuittia mahdollisesti kadonnut palautus on omalla vastuullasi!

Palautus Matkahuoltoon

Palauta lähetys lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuollon palautus tehdään asiakaspalautustunnuksella 9544893, joten palautusmaksua ei makseta lähetyspisteessä.

Asiakaspalautus 9544893
Myssyfarmi Oy
Turuntie 1660
FI-21890 Haveri
+358 40 670 9741

Pyydä aina Matkahuollosta kuitti palautuksestasi mahdollisen katoamistapauksen varalle. Ilman kuittia mahdollisesti kadonnut palautus on omalla vastuullasi!

Palautuksen käsittely

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tuotepalautus. Noutamatta jätetty paketti palautuu lähettäjälle, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäiselle maksutavalla. Veloitamme 10 € kuluja noutamatta jääneestä tilauksesta.

Vaihdot Suomessa

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen vain saman malliston toiseen väriin tai kokoon. Lähetä vaihdettava tuote palautusohjeita noudattaen. Liitä lähetykseesi nimesi, tilausnumerosi, sekä tiedon siitä mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Kun vaihdettava tuote on saapunut ja hyväksytty, lähetämme korvaavan tuotteen tilalle.

Vaihto- ja palautusehdot ulkomailla

Otathan yhteyttä myssyfarmi@myssyfarmi.fi niin neuvomme sinua palautuksessa tai vaihdossa.

Tilaa uutiskirje