ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Yleinen Kokotaulukko

Uutena Myssytuotteen tulee olla hieman napakka. Valmiiksi reiluna ostetusta Myssystä tulee käytössä turhan suuri. Villa on joustava materiaali, jonka ansiosta Myssy mukautuu käyttäjänsä pään kokoiseksi muutamassa viikossa ja sen jälkeen se istuu kuin hansikas.

One Size eli M-koko sopii suurimmalle osalle asiakkaitamme. Se istuu noin koon 54-59 cm päähän. Jokainen tuote on kuitenkin uniikki ja vaikka jokaisella Myssymummolla on mittanauhansa, eivät kaikki saman malliston tuotteet ole millilleen tai edes sentilleen saman kokoisia.

Jos olet epävarma koosta tai tiedät tarvitsevasi reilumman tai pienemmän version tuotteesta, voit kirjoittaa tilauksesi yhteyteen kommenttilaatikkoon esim: "Minulla on koon 59cm pää, tarvitsisin reilumman tuotteen", jolloin pyrimme huomioimaan tämän valitessamme tuotetta varastosta.

Kokotaulukko Originals ja Farmesters

Koko   Päänympärys Tietoa koosta
M 54-59cm Tämä koko sopii 85% asiakkaistamme.
L 59-62cm Jos haluat todella reilun Myssyn, sopii tämä pienempäänkin päähän. Reilu Myssy kuitenkin löystyy helposti.

Kokotaulukko lapset

Huomio! Lapsen pään koko on hyvin yksilöllinen aivan kuten aikuisilla ja ikä on huono mittari Myssyn ostoon. Pään koossa voi olla saman ikäisellä lapsella eroa jopa 8cm. Jos olet epävarma, ota aina reilumpi koko. Tuotetta voi kääntää enemmän.

 Koko Päänympärys Ikä Tietoa koosta
XXS 34-40cm 0-4kk sopii vastasyntyneelle 
XS 40-48cm 4-18kk sopii vauvalle tai taaperolle
S 48-54cm 2-8v taaperosta koululaiseen

 

Tilaa uutiskirje