ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

News

Myssyn AW21 värikartta

Myssylankojen väripaletti koostuu sekä upeista luonnonvärjätyistä, että eloisista käsinvärjätyistä sävyistä. Tutustu tämän kauden väreihin!

Myssy x Nenäpäivä

Myssyfarmilla on kunnia lanseerata tämänvuotinen Nenäpäivän neulontahaaste:
Neulo Hymy-myssy ja auta maailman lapsia!

Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit

Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.

Syksyn Myssy-uutuudet

Myssysyksy 2021 ei ole sitä, mitä odotit. Sillä ei ole rajoja.

Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!

Myssyfarmin legendaarinen Ystävämyynti ja Avoimia Ovet tulee taas!

Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!

Uutuus: Paikalliset Palashampoot - Powered by Myssy

Tässä ne ovat, toinen toistaan hulvattomat Paikalliset Palashampoot.

Powered by Myssy - Mistä on kyse?

Haluamme mahdollistaa mielenkiintoiset ja arvoihimme sopivat tuoteuutuudet Myssy-ystävillemme sekä samalla tarjota mikroyrityksille mahdollisuuksia saada upeita tuotteitaan laajempaan jakeluun.

Aurajoki SUP Powered by Myssy 3.-4.7.2021

Tule mukaan legendaariseen Aurajoki SUP retkisuppailutapahtuma, joka vie melojat pitkin Aurajokea Myssyn Päämajasta Pöytyältä Turun keskustaan kansallismaisemassamme Aurajokilaaksossa. 

Näin huollat villatuotteita

Villatuotteet ovat onneksi hyvin helppohoitoisia asusteita. Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Mutta jos tuote kuitenkin tahriintuu tai venähtää mallistaan, voit turvautua hellävaraiseen käsinpesuun tai villaohjelmaan pesukoneessa. Kokosimmekin tähän parhaat vinkit villatuotteiden pesuun!

Kesän Myssylivet: Teemana suomenlampaan villa!

Myssyn suositut livet Facebookissa jatkuvat. Kesän teemana on erityisesti suomenlampaan villa. Tutustumme tämän maailmanluokan raaka-aineen käyttöön ja tuotantoon. Livessä pääset tutustumaan niin Myssytiimiin kuin myös söpöihin karitsoihin. Vastaamme mielellämme myös kuulijoita askarruttaviin kysymyksiin. Kutimet mukaan!

Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!


Vaatevallankumous: Kuka teki Myssyni?

Myssy-ystävät voivat luottaa siihen, että me tiedämme tarkasti tuotantoketjumme jokaisen vaiheen ja tekijän, sillä kaikki tuotannon osat ja raaka-aine ovat kotimaisia. Tämä tekee meistä täysin poikkeuksellisen vaatebrändin, harva pystyy vastaavaan kotimaisuus asteeseen.

Esittelyssä Myssyfarmin uusi tuotanto- ja ostopäällikkö Mari Rintala!

Tutustu Myssy-tiimin uuteen jäseneen! Marilla on aimo annos kokemusta niin villasta kuin neulonnasta. Hän astuu tärkeään roolin nyt, kun lähdemme rakentamaan Myssyfarmin luomuvillojen sopimustuottajajärjestelmää.

Myssyvilla-sopimustuottajapilotti starttaa tänä keväänä 2021!

Tule osaksi Myssyn tarinaa! Rakennamme nyt omaa sopimustuottajajärjestelmää, jossa Myssyfarmi sitoutuu ostamaan lampurilta raakavillat ja hoitamaan niiden logistiikan.

Opettele neulomaan: Myssyn helpot neulontavideot

Olet varmasti jo kuullut Myssyn helpoista ja aloittelijalle sopivista neulontapaketeista. Mutta nyt meillä on tarjota myös helppoja tekniikkavideoita. Näiden avulla sujuu niin Myssyjen kuin My Lato Neulepaidan kutominen.


Mitä MyMyssy -neulontapaketti sisältää?

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ei hätää! MyMyssy-neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Tutustu mitä kaikkea MyMyssy -neulontapaketti sisältää!

Tässä on Lato, aito suomalaispaita!

Mitäpä sitä muutakaan maaliskuussa 2021 tekisi kuin hiihtäisi ja neuloisi? Myssy-ystävien hartaasta toiveesta halusimme luoda historian ensimmäisen Myssypaidan! 

Uniikkiviikko on täällä!

Legendaarinen Uniikkiviikko 16.-23.2 on täällä koreampana kuin koskaan!

Neulonnasta hyvinvointia: Neulonnan neljä terveysvaikutusta

Neulonta on hyödyllinen harrastus. Jo muutaman silmukan opettelulla voi saada aikaan uskomattoman kauniita luomuksia kuten myssyjä, huiveja tai vaikka villatakkeja. Mutta tiesitkö, että neulonta ei ole vain hyödyllistä, vaan myös hyvinvointia edistävää? Listasimme neljä neulonnan terveysvaikutusta!

Myssy 2.0 luomusilkkivillavuorella on täällä!

Myssy-ystävien eniten toivoma lisävaruste Myssyyn on jo vuosia ollut sisävuori! Pakkaset paukkuvat ja meillä on teille uutispamaus: Nyt voit ostaa sellaisen Myssyysi! 

Etsitkö hiihtopipoa? Löydä paras Myssy talviurheiluun!

Talviurheilu vaatii oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin, sekä parhaimmat Myssyt hiihtoladulle!

Matintalo hiihtää kovempaa kuin koskaan - ja poseeraa upeissa Myssyn kuvissa

Myssyfarmin ja Johanna Matintalon monivuotinen yhteistyö poiki  managerisopimuksen ja uusia taustavoimia. Suomalaisen hiihdon tuleva supertähti loistaa jälleen kuvissa. 

Täältä tulee Myssypappa Rauno

Nyt esittelemmekin jotain historiallista, nimittäin Myssyfarmin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Myssypapan!

Hyvää syntymäpäivää, Myssy 15 vuotta!

Ensimmäinen Myssy valmistui 13.1.2006 Sveitsin Davosissa. Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille yli 100 eur ostoksen tehneille Myssy-ystäville Myssypannan kaupan päälle!

Myssyfarmi Vuosikatsaus 2020

Tämä haastava ja monelle vaikea vuosi on kohdellut meitä hyvin. Tutustu mitä vuoden aikana tapahtuikaan!

Myssyfarmin joulunajan toimitusajat

Tee tilaus sunnuntaihin 20.12. mennessä, jotta pakettisi ehtii varmimmin perille jouluksi. Matkahuollon Kotipaketit tulee tilata 17.12. mennessä.

Myssyfarmin Joulukaupan aukioloajat

Tervetuloa joululahjaostoksille päämajaamme Haverille. Tänä vuonna voit neuloa lahjasi itse tai hankkia paikalliset käsintehdyt lahjat valmiina koko perheelle!


Suomalaisuus on meille arvovalinta

Tänään on hyvä päivä pohtia, miksi kaikki tuotteemme ovat 100% Suomessa valmistettuja ja vieläpä suomalaista raaka-ainetta? Mikä on saanut meidät valitsemaan tällaisen toimintamallin ja pitämään siitä kiinni?

Seuraa Myssymummokalenteria jouluun asti!

Näin joulun kunniaksi halusimme antaa teille mummojen ilosanomaa joulukalenterin täydeltä. Esittelemme Instagramissa ja Facebookissa joka päivä yhden Myssymummon, ja bonuksena löydätte kummankin palvelun tarinoista kyseisen mummon joulutervehdyksen! 

Myssyn lahjaopas: 5 syytä antaa Myssy lahjaksi!

Nyt on oikea hetki hankkia joululahjat niin ystäville kuin sukulaisille. Näitä pehmeitä paketteja rakastavat kaikki ja valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Jos asia vielä pohdituttaa, listasimme tähän blogiin tärkeimmät syyt miksi Myssy sopii täydellisesti lahjaksi!

Muodin Mustat Lampaat haastavat valitsemaan kotimaista

Vastuulliset suomalaisbrändit haluavat herättää ihmiset panostamaan pieniin suomalaisiin toimijoihin käsillä olevan amerikkalaisen kulutusriehan Black Fridayn sijaan. Tulevan viikonlopun 20.-22-11 ajan on tarjolla etuja suomalaisten brändien verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. 

Myssyfarmin Janne Rauhansuu Luomuliiton puheenjohtajaksi

Myssyfarmin yrittäjä, luomuviljelijä Janne Rauhansuu Länsi-Suomen luomuyhdistyksestä on valittu Luomuliiton seuraavaksi puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa 10.11.2020. 

Albireo - Rajoja rikkomassa

Albireo on kaksoistähti pohjoistaivaalla. Tässä mallistossa ei ole kuitenkaan kyse tähtitieteestä, vaan rajojen rikkomisesta. Tätä kaksiväristä teosta korostaa monivärinen tupsu, jossa on vahva avaruudellinen fiilis. Voit käyttää tätä Myssyä hillitymmin reuna rullattuna tai sitten vapaasti auki.

Näin neulotaan maailman ensimmäinen Puu-Villa -myssy!

Sokoksen näyteikkunassa neulotaan maailman ekologisin myssy, jonka valmistumista kaikki voivat seurata Mannerheimintiellä - tai sosiaalisessa mediassa.

Myssymummot jälleen Sokoksen näyteikkunassa - Luvassa yllätys!

Perjantaina on jälleen aika suunnata Isolle Kirkolle ja suoraan Mannerheimintielle neulomaan: Myssymummot kiipeävät Helsingin Sokoksen näyteikkunoihin klo 11-18.

#MyMyssy - Tee itse oma Myssysi

Olemme päättäneet antaa Myssy-ystävillemme pysyvän mahdollisuuden tarttua puikkoihin, tästä aamusta eteenpäin MyMyssyt ovat verkkokaupan vakiokalustoa! Kukapa ei haluaisi olla oman elämänsä Myssymummo? 

5 Faktaa Villasta

Villa on todellinen luonnon supermateriaali. Se on lämmin ja kestävä luonnontuote, joka sopii niin säähän kuin säähän. Vaatteissa villa on elinikäinen kumppani. Kokosimme 5 faktaa villasta.

Uutta: Myssy x Nightwish

Nightwish, yksi historian kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä, on julkaissut tänään uuden fanituotteensa Myssy x Nightwish -myssyn.

Myssy X Sasta: Vuoden epämuodikkain yhteistyö tunnetaan jo Pariisissa asti!

Yhdessä suunniteltu ulkoilumallisto Myssy X Sasta lanseerataan tänään, mutta maailmalle tuotteita on postitettu laatikoittain koko syksy: Malliston on ostanut sisään jopa maailmankuulu tavaratalo Galeries Lafayette.

Tunnelmia Myssyfarmin aamiaiselta

Jo perinteeksi muodostunut pr-aamupala hyvään pöytyäläiseen tapaan tarjoiltiin tiistaina vanhoille tutuille ja uusille tuttaville Helsingissä. Pieni tilaisuutemme hoitui erityisjärjestelyin hienosti ja seikkailunhaluiset mummotkin pääsivät mukaan Isolle Kirkolle.

Uutuus: Aura-huivi syksyn väreissä

Yksinkertainen ja leikkisä Aura-kietaisuhuivi suorastaan virtaa hyvää energiaa. Mallistoa inspiroi kansallismaisemamme Aurajokilaakso.

Myssyfarmin pakkaus palkittiin Suomen parhaimpana

Kultaa tuli!! Myssyfarmi Oy teki historiaa voittamalla Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa kultaa. 

 

Esittelyssä: Ahti, aito kalastajamyssy!

Ahti on aito kalastajamyssy, joka myös fisherman’s beaniena tunnetaan. Tutustu uuteen kokoelmaan!

Uusi Myssy-filmi on julkaistu!

Ei tässä mitään muotia pyritä tekemään, joten filmikin on sen mukainen. Taattua pöytyäläistä meininkiä, traktorien pörinää, lampaiden määkinää ja kudinpuikkojen kilkettä. Dare to watch?

Uusi kausi, uusi kauppa!

Perjantaina julkaistiin Myssyfarmin uusi ja uljas verkkokauppa, joka tarjoilee paljon uuttasisältöä ja miellyttävämmän Myssy-kokemuksen. Lue mitä verkkokaupassa on tarjolla ja anna palautetta!

Myssy-filmin ensi-ilta ja avoimet ovet

Myssyfarmin vuotuisia Avoimia Ovia vietetään tänä vuonna Haverilla Kulttuurirallin hengessä SU 30.8. klo11-16.

Historian ensimmäinen Kesähattu on täällä!

Kaikkien aikojen viilein kesäpäähine Myssyhattu on nyt täällä! Myssyhattu on 100% suomenlampaan luomuvillasta kudottu.

MyMyssy | Tee oma Myssysi

“Olisiko teillä myydä minulle villaa, haluaisin neuloa Myssyni itse?” Ei ole, ei ole, ei ole, paitsi että nyt ON!

Tiedote: Suomalaista villaa haaskataan suuria määriä

Suomessa tuotetaan jo maailman ekologisinta tekstiilikuitua, mutta laadukas raaka-aine päätyy kompostiin. 

Tilaa uutiskirje