ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.

Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!

Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.

Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.

Lahjaideoita Äidille

Olemme koonneet lahjavinkkimme yhdelle sivulle, jotta lahjan valinta olisi mahdollisimman helppoa. Kurkkaa siis täältä vinkit ja linkit, joilla et voi kuin onnistua lahjaostoksilla!

Myssyn Kesälankakauppa on avattu!

Nyt niitä saa koko kesän ajan: ihania Myssyn lankoja. Kesän lankakaupassa on myynnissä ohuita ja monipuolisesti eri neulontaprojekteihin sopivia karstalankoja. Onpa joukossa jopa ihanan ohutta fingering-lankaakin, tekniset tiedot löydät eri tuotteiden yhteydestä.

Vaatevallankumous 2022: Kuka teki Myssyni?

Nyt vietetään vuosittaista Vaatevallankumous-viikkoa. Tällä viikolla kuluttajia kannustetaan kysymään vaatemerkeiltä, kuka vaatteet on tehnyt? Myssy-ystävät voivat luottaa siihen, että me tiedämme tarkasti tuotantoketjumme jokaisen vaiheen ja tekijän, sillä kaikki tuotannon osat ja raaka-aine ovat kotimaisia.

Myssy Loan - Rahoitusta Kasvuun

On jälleen aika sijoittaa Myssyn kasvuun ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua. Vuonna 2019 Myssyfarmin osakeanti merkittiin yli ja siitä asti olemme saaneet kyselyitä, miten ja koska tähän kansainväliseen kasvutarinaan pääsee mukaan? No nyt se on mahdollista rajatun ajan!

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä!

Terveisiä Pariisista!

Viime viikonloppuna tiimimme vieraili Pariisissa esittelemässä tulevan kauden mallistoa ja nauttimassa Pariisin keväästä.

Kevään 2022 uudet herkulliset värit

Kevään ensimmäiset värit ovat juuri puhjenneet kukkaan Myssyfarmin verkkokaupassa. Loistelias taivaansininen, hehkuva kanervanpunainen, tahdikas okrankeltainen ja kepeä mintunvihreä kutsuvat neulomaan kauden hittituotteet Myssy-kaulurin, Myssy-baretin tai Muffi Myssyn keväisissä väreissä.

Legendaarinen Uniikkimyynti alkaa tiistaina!

Uniikit tuotteet on lisätty verkkokauppaan ihasteltaviksi ja myynti alkaa tiistaina 15.2. klo 00:00!

MyssyCupin voittajasuosikit

Nyt kun Myssy on ehditty jo julistaa talven viileimmäksi päähineeksi (Iltalehti 22.1.2022), on aika julistaa MyssyCupin pistetilanne tämän talven osalta!  Ketkä ovat päätymässä podiumille?

Myssy 16 vuotta!

Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille Myssy-ystävillemme lahjaksi tänä viikonloppuna tehtyihin (yli 50eur) tilauksiin Farmarin Villanpesuaineen (arvo 8,90eur). Tilaa siis oma Myssytuotteesi su klo 24 mennessä!

Mitä Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää?

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Ei hätää! Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Mutta mitä Myssy KnitKit sitten pitää sisällään?

Myssyn Neulontahaaste 2022 ja pieni KnitKit-opas

Aloitamme vuoden 2022 uudenvuodenlupauksella. Ja haastamme muutkin! Tänä vuonna neulotaan, entistäkin enemmän, eikös?

Myssyn Vuosi 2021 - Vähän erilainen vuosikatsaus

Pitkä on ollut taival harrastuksesta suomalaisen villan pelastamiseen, maailman valloitukseen ja Myssyn kasvamiseen neulontailmiöksi. Tässä aletaan saada koneet käyntiin!

Sukset kaivettu esille? Löydä paras Myssy talviurheiluun!

Talviurheilu vaatii oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin!

 

Joulutarina vuosisadan takaa

“Kerron entisistä jouluista, jotka ovat muistoissani niin onnellisia ja tunnelmallisia kaikessa yksinkertaisuudessaan, etten ole omia jouluja osannut samanvertaisiksi järjestää..."

Tunnistatko tämän pariskunnan?

Huikeasti kauden avanneet maajoukkuehiihtäjät Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen poseeraavat upeissa kuvissa.

Myssymummot poseeraavat Voguessa

Myssyfarmin tarina näyttävästi esillä tuoreessa Voguessa.

Vastaisku: Finn Fashion Friday haastaa Black Fridayn!

Kotimaiset muotimerkit yhdistivät voimansa amerikkalaista kulutusjuhlaa vastaan - ja lupaavat auttaa toinen toisiaan

Myssymummot Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11.

Myssymummot tempaisevat jälleen: Maailman hitainta muotia esillä Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11. - nyt neulotaan maailman lasten hyväksi!

Haluatko Myssypapaksi?

Haussa uusia neulojia! Oletko sinä ensimmäinen neulova Myssypappamme? 


Myssy lemmikkilampaiden villasta

Yhdessä Stockmannin kanssa lanseerattu kotimainen lemmikkilampaiden villasta neulottu tuotemallisto on täällä.

Myssyn paluu Pariisin muotiviikoille!

Maailma on taas auki suomalaiselle muodille - Myssy teki huikean onnistuneen paluun Pariisin muotiviikoille

Myssyn AW21 värikartta

Myssylankojen väripaletti koostuu sekä upeista luonnonvärjätyistä, että eloisista käsinvärjätyistä sävyistä. Tutustu tämän kauden väreihin!

Myssy x Nenäpäivä

Myssyfarmilla on kunnia lanseerata tämänvuotinen Nenäpäivän neulontahaaste:
Neulo Hymy-myssy ja auta maailman lapsia!


Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit

Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.

Syksyn Myssy-uutuudet

Myssysyksy 2021 ei ole sitä, mitä odotit. Sillä ei ole rajoja.

Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!

Uutuus: Paikalliset Palashampoot - Powered by Myssy

Tässä ne ovat, toinen toistaan hulvattomat Paikalliset Palashampoot.

Powered by Myssy - Mistä on kyse?

Haluamme mahdollistaa mielenkiintoiset ja arvoihimme sopivat tuoteuutuudet Myssy-ystävillemme sekä samalla tarjota mikroyrityksille mahdollisuuksia saada upeita tuotteitaan laajempaan jakeluun.

Aurajoki SUP Powered by Myssy 3.-4.7.2021

Tule mukaan legendaariseen Aurajoki SUP retkisuppailutapahtuma, joka vie melojat pitkin Aurajokea Myssyn Päämajasta Pöytyältä Turun keskustaan kansallismaisemassamme Aurajokilaaksossa. 

Näin huollat villatuotteita

Villatuotteet ovat onneksi hyvin helppohoitoisia asusteita. Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Mutta jos tuote kuitenkin tahriintuu tai venähtää mallistaan, voit turvautua hellävaraiseen käsinpesuun tai villaohjelmaan pesukoneessa. Kokosimmekin tähän parhaat vinkit villatuotteiden pesuun!

Kesän Myssylivet: Teemana suomenlampaan villa!

Myssyn suositut livet Facebookissa jatkuvat. Kesän teemana on erityisesti suomenlampaan villa. Tutustumme tämän maailmanluokan raaka-aineen käyttöön ja tuotantoon. Livessä pääset tutustumaan niin Myssytiimiin kuin myös söpöihin karitsoihin. Vastaamme mielellämme myös kuulijoita askarruttaviin kysymyksiin. Kutimet mukaan!


Esittelyssä Myssyfarmin uusi tuotanto- ja ostopäällikkö Mari Rintala!

Tutustu Myssy-tiimin uuteen jäseneen! Marilla on aimo annos kokemusta niin villasta kuin neulonnasta. Hän astuu tärkeään roolin nyt, kun lähdemme rakentamaan Myssyfarmin luomuvillojen sopimustuottajajärjestelmää.

Myssyvilla-sopimustuottajapilotti starttaa tänä keväänä 2021!

Tule osaksi Myssyn tarinaa! Rakennamme nyt omaa sopimustuottajajärjestelmää, jossa Myssyfarmi sitoutuu ostamaan lampurilta raakavillat ja hoitamaan niiden logistiikan.

Opettele neulomaan: Myssyn helpot neulontavideot

Olet varmasti jo kuullut Myssyn helpoista ja aloittelijalle sopivista neulontapaketeista. Mutta nyt meillä on tarjota myös helppoja tekniikkavideoita. Näiden avulla sujuu niin Myssyjen kuin My Lato Neulepaidan kutominen.

Tässä on Lato, aito suomalaispaita!

Mitäpä sitä muutakaan maaliskuussa 2021 tekisi kuin hiihtäisi ja neuloisi? Myssy-ystävien hartaasta toiveesta halusimme luoda historian ensimmäisen Myssypaidan! 

Uniikkiviikko on täällä!

Legendaarinen Uniikkiviikko 16.-23.2 on täällä koreampana kuin koskaan!

Neulonnasta hyvinvointia: Neulonnan neljä terveysvaikutusta

Neulonta on hyödyllinen harrastus. Jo muutaman silmukan opettelulla voi saada aikaan uskomattoman kauniita luomuksia kuten myssyjä, huiveja tai vaikka villatakkeja. Mutta tiesitkö, että neulonta ei ole vain hyödyllistä, vaan myös hyvinvointia edistävää? Listasimme neljä neulonnan terveysvaikutusta!

Myssy 2.0 luomusilkkivillavuorella on täällä!

Myssy-ystävien eniten toivoma lisävaruste Myssyyn on jo vuosia ollut sisävuori! Pakkaset paukkuvat ja meillä on teille uutispamaus: Nyt voit ostaa sellaisen Myssyysi! 

Etsitkö hiihtopipoa? Löydä paras Myssy talviurheiluun!

Talviurheilu vaatii oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin, sekä parhaimmat Myssyt hiihtoladulle!

Matintalo hiihtää kovempaa kuin koskaan - ja poseeraa upeissa Myssyn kuvissa

Myssyfarmin ja Johanna Matintalon monivuotinen yhteistyö poiki  managerisopimuksen ja uusia taustavoimia. Suomalaisen hiihdon tuleva supertähti loistaa jälleen kuvissa. 

Täältä tulee Myssypappa Rauno

Nyt esittelemmekin jotain historiallista, nimittäin Myssyfarmin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Myssypapan!

Hyvää syntymäpäivää, Myssy 15 vuotta!

Ensimmäinen Myssy valmistui 13.1.2006 Sveitsin Davosissa. Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille yli 100 eur ostoksen tehneille Myssy-ystäville Myssypannan kaupan päälle!

Myssyfarmi Vuosikatsaus 2020

Tämä haastava ja monelle vaikea vuosi on kohdellut meitä hyvin. Tutustu mitä vuoden aikana tapahtuikaan!


Myssyfarmin joulunajan toimitusajat

Tee tilaus sunnuntaihin 20.12. mennessä, jotta pakettisi ehtii varmimmin perille jouluksi. Matkahuollon Kotipaketit tulee tilata 17.12. mennessä.

Suomalaisuus on meille arvovalinta

Tänään on hyvä päivä pohtia, miksi kaikki tuotteemme ovat 100% Suomessa valmistettuja ja vieläpä suomalaista raaka-ainetta? Mikä on saanut meidät valitsemaan tällaisen toimintamallin ja pitämään siitä kiinni?

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!