ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

News

Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?

Millainen sitten on hyvä avantopipo? Myssy-tiimi on testaillut ja voittaja on löytynyt!

ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä

Käytettyjen Myssy-tuotteiden kierrättäminen on nyt helpompaa kuin koskaan!

Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!

Myssy täyttää tänään 17 vuotta ja sen kunniaksi kaikkiin yli 30€ tilauksiin Veranta-panta kaupan päälle vain tämän viikon ajan!

Uudenvuodenlupaus: Hyvinvointia neulomalla?

Neulomisella on useita tutkitusti todettuja terveyshyötyjä ja se on erittäin matalan kynnyksen harrastus, jota voit toteuttaa missä ja milloin vain. Kurkkaa vinkkimme oikean KnitKit-neulontapaketin löytämiseen!

Myssy x Fiskars

Myssy x Fiskars tarjoaa rajoitetun 100 kappaleen erän Limited Edition Muffi KnitKit-neulontapaketteja, joissa on suomenlampaan villalangan, ohjeiden ja tarvikkeiden ohella Suomessa valmistetut Fiskars ReNew -sakset!

Myssyn Joulukaupat Haverilla ja Myllyssä

Tervetuloa tekemään joululahjaostoksia Myssyn päämajalle Haverille 8.-21.12.

Myssymummojen Joulukalenteri on täällä!

Jälleen on aika supersympaattisen Mummokalenterin ja tänä vuonna halusimme panostaa kunnolla. Luvassa on elämänviisauksia, lämpöä ja huumoria sekä tietysti taattua Mummoenergiaa!

Myssymummojen Euroopan Kiertue 2022

Myssymummojen Euroopan kiertue niitti mainetta Saksassa ja jatkuu aivan pian Tukholmassa. Lue lisää!

Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022! Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle.

Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.

Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022

Mannerheimintiellä näyteikkunassa esitellään maailman hitaimman muodin valmistumista viidettä kertaa: Legendaarisessa tempauksessa Myssymummojen seurana televisiosta tuttu Lego-mestari Velmeri!

VILLA-päivän opeilla eteenpäin villan lajittelussa

Suomalainen suomenlampaanvilla, tuo Myssyjen upea raaka-aine puhutti kun Myssyfarmille kokoontui toistakymmentä lampuria tai muuten vain villasta kiinnostunutta kehittämään taitoja villan lajittelussa.

Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?

Voiko maailman vastuullisin villa tulla Suomesta? Mikä yllättävä yhtäläisyys on suomenlampaalla ja merinolampaalla? Miksi villa on ylivertainen materiaali keinokuituihin verrattuna? Lue lisää!

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!

Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä.

AW22 - Dare to wear?

Syksyn mallistot ovat todella ajassa kiinni, mutta tekevät sen vanhaa kunnioittaen. Joku voisi sanoa, että aika retroa. Me sanomme, että aika tyypillistä Myssyä. Lue lisää!

Porttiteoria Neuloosiin

Puolitoista vuotta sitten Anna tarttui puikkoihin ja neuloi elämänsä ensimmäisen villapaidan ja eihän se siihen jäänyt. Lue luovan johtajan mietteet porttiteoriasta neuloosiin.

Myssyn uusi kausi on täällä: katso video!

Myssyn uusi kausi on täällä, dare to wear? Kurkkaa uusi video!

Myssyn Avoimet Ovet ja Ystävämyynti 27.-28.8.

Myssyfarmin legendaarista Ystävämyyntiä ja Avoimia Ovia vietetään tänä vuonna peräti kahtena päivänä Aurajoentien Kulttuurirallin hengessä la-su 27.-28.8. klo 11-16.

Aurajoki SUP lauantaina 6.8. ilmoittaudu mukaan!

Elokuussa on jälleen aika tavata ystävät joella! Aurajoki SUP lauantaina 6.8.2022. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ehdoton kesäretkikohde: Aurajoentie odottaa seikkailijoita

Aurajoentie on Suomen uusin matkailutie. Reitin varrelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa ja kokosimmekin nyt tähän muutaman vinkin.

Juhannus Pariisin muotiviikoilla

Myssytiimin Iryna ja Kaisa vierailivat Pariisin muotiviikoilla Juhannusviikonloppuna ja matka oli onnistunut. Lue lisää!

Tervetuloa ostoksille, palvelemme kesälläkin!

Palvelemme koko kesän arkisin klo 10-16, joten tervetuloa piipahtamaan farmille!

Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssy Outletin avajaiset lauantaina 18.6.

Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssyn Outletin avajaiset lauantaina 18.6.2022 klo 10-15! Osana Avoimet ovet Aurajoentiellä -tapahtumaa. Ravintolan tuotto lahjoitetaan Ukrainan tukemiseksi.

Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa

Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa! Tänään vietetään kansainvälistä Neulo julkisella paikalla -päivää, joten ota mallia mummoista ja lähde ulos neulomaan.

Myssymummojen Kesäsoittolista on täällä taas!

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.

Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!

Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.

Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.

Lahjaideoita Äidille

Olemme koonneet lahjavinkkimme yhdelle sivulle, jotta lahjan valinta olisi mahdollisimman helppoa. Kurkkaa siis täältä vinkit ja linkit, joilla et voi kuin onnistua lahjaostoksilla!

Myssyn Kesälankakauppa on avattu!

Nyt niitä saa koko kesän ajan: ihania Myssyn lankoja. Kesän lankakaupassa on myynnissä ohuita ja monipuolisesti eri neulontaprojekteihin sopivia karstalankoja. Onpa joukossa jopa ihanan ohutta fingering-lankaakin, tekniset tiedot löydät eri tuotteiden yhteydestä.

Vaatevallankumous 2022: Kuka teki Myssyni?

Nyt vietetään vuosittaista Vaatevallankumous-viikkoa. Tällä viikolla kuluttajia kannustetaan kysymään vaatemerkeiltä, kuka vaatteet on tehnyt? Myssy-ystävät voivat luottaa siihen, että me tiedämme tarkasti tuotantoketjumme jokaisen vaiheen ja tekijän, sillä kaikki tuotannon osat ja raaka-aine ovat kotimaisia.

Myssy Loan - Rahoitusta Kasvuun

On jälleen aika sijoittaa Myssyn kasvuun ja myös sinulla on mahdollisuus osallistua. Vuonna 2019 Myssyfarmin osakeanti merkittiin yli ja siitä asti olemme saaneet kyselyitä, miten ja koska tähän kansainväliseen kasvutarinaan pääsee mukaan? No nyt se on mahdollista rajatun ajan!

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä!

Terveisiä Pariisista!

Viime viikonloppuna tiimimme vieraili Pariisissa esittelemässä tulevan kauden mallistoa ja nauttimassa Pariisin keväästä.

Kevään 2022 uudet herkulliset värit

Kevään ensimmäiset värit ovat juuri puhjenneet kukkaan Myssyfarmin verkkokaupassa. Loistelias taivaansininen, hehkuva kanervanpunainen, tahdikas okrankeltainen ja kepeä mintunvihreä kutsuvat neulomaan kauden hittituotteet Myssy-kaulurin, Myssy-baretin tai Muffi Myssyn keväisissä väreissä.

Legendaarinen Uniikkimyynti alkaa tiistaina!

Uniikit tuotteet on lisätty verkkokauppaan ihasteltaviksi ja myynti alkaa tiistaina 15.2. klo 00:00!

MyssyCupin voittajasuosikit

Nyt kun Myssy on ehditty jo julistaa talven viileimmäksi päähineeksi (Iltalehti 22.1.2022), on aika julistaa MyssyCupin pistetilanne tämän talven osalta!  Ketkä ovat päätymässä podiumille?

Myssy 16 vuotta!

Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille Myssy-ystävillemme lahjaksi tänä viikonloppuna tehtyihin (yli 50eur) tilauksiin Farmarin Villanpesuaineen (arvo 8,90eur). Tilaa siis oma Myssytuotteesi su klo 24 mennessä!

Mitä Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää?

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Ei hätää! Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Mutta mitä Myssy KnitKit sitten pitää sisällään?

Myssyn Neulontahaaste 2022 ja pieni KnitKit-opas

Aloitamme vuoden 2022 uudenvuodenlupauksella. Ja haastamme muutkin! Tänä vuonna neulotaan, entistäkin enemmän, eikös?

Myssyn Vuosi 2021 - Vähän erilainen vuosikatsaus

Pitkä on ollut taival harrastuksesta suomalaisen villan pelastamiseen, maailman valloitukseen ja Myssyn kasvamiseen neulontailmiöksi. Tässä aletaan saada koneet käyntiin!

Sukset kaivettu esille? Löydä paras Myssy talviurheiluun!

Talviurheilu vaatii oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin!

 


Joulutarina vuosisadan takaa

“Kerron entisistä jouluista, jotka ovat muistoissani niin onnellisia ja tunnelmallisia kaikessa yksinkertaisuudessaan, etten ole omia jouluja osannut samanvertaisiksi järjestää..."

Tunnistatko tämän pariskunnan?

Huikeasti kauden avanneet maajoukkuehiihtäjät Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen poseeraavat upeissa kuvissa.

Myssymummot poseeraavat Voguessa

Myssyfarmin tarina näyttävästi esillä tuoreessa Voguessa.

Vastaisku: Finn Fashion Friday haastaa Black Fridayn!

Kotimaiset muotimerkit yhdistivät voimansa amerikkalaista kulutusjuhlaa vastaan - ja lupaavat auttaa toinen toisiaan

Myssymummot Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11.

Myssymummot tempaisevat jälleen: Maailman hitainta muotia esillä Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11. - nyt neulotaan maailman lasten hyväksi!

Haluatko Myssypapaksi?

Haussa uusia neulojia! Oletko sinä ensimmäinen neulova Myssypappamme? 


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!