ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Maksutavat

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat.

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti erilaisia maksutapoja, jotta ostosten tekeminen kanssamme olisi sinulle mahdollisimman helppo. Alta pystyt tutustumaan maksutapoihimme:

VERKKOPANKKI, MAKSUKORTTIMAKSUT JA MOBILEPAY (PAYTRAIL)

Paytrail Oyj (2122839-7) on verkkomaksupalvelun tarjoaja ja valtuutettu maksulaitos, joka toimii yhteystyössä Suomen pankin ja luottolaitoksien kanssa. Paytrail Oyj (tai Paytrail Plc) näkyy maksun vastaanottajana pankki- tai luottokorttitiliotteessasi. Paytrail Oyj välittää maksun kauppiaalle.

Hyväksytyt maksutavat Paytrailin kautta ovat:

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Eurocard
Mobiilimaksaminen: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajan ja maksupalveluntarjoajan tiedot:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

PAYPAL

Jotta pystyt käyttämään PayPaliä maksutapana, tulee sinulla olla luotuna tili PayPalillä, josta rahojensiirto tapahtuu. Kunhan olet rekisteröitynyt ja syöttänyt luottokorttisi tiedot tilillesi, voit tehdä verkko-ostoksia vain muutamalla klikkauksella. Voit lukea lisää PayPalistä heidän verkkosivustoltaan.

KLARNA

Klarnalla voit maksaa tilauksesi heti maksukortilla tai verkkopankissa, 30 päivän laskulla tai osamaksulla. Klarnan lasku- tai osamaksuvaihtoehtoa käyttäessä tilauksen maksu suoritetaan Klarnalle heidän ehtojensa mukaisesti ja Klarna huolehtii asiakaspalvelusta maksuun liittyen. Finanssivalvonta on myöntänyt Klarna Bank AB:lle toimiluvan Suomessa rajat ylittävien rahoituspalvelujen tarjoamiseksi. Lue lisää Klarnasta täältä.

Myssyfarmi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan Myssyfarmiin.

Jos sinulla on kysyttävää koskien maksutapoja, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla myssyfarmi@myssyfarmi.fi.

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!