ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Esittelyssä Myssyfarmin uusi tuotanto- ja ostopäällikkö Mari Rintala!

Tutustu Myssy-tiimin uuteen jäseneen! Marilla on aimo annos kokemusta niin villasta kuin neulonnasta. Hän astuu tärkeään roolin nyt, kun lähdemme rakentamaan Myssyfarmin luomuvillojen sopimustuottajajärjestelmää.

Matintalo hiihtää kovempaa kuin koskaan - ja poseeraa upeissa Myssyn kuvissa

Myssyfarmin ja Johanna Matintalon monivuotinen yhteistyö poiki  managerisopimuksen ja uusia taustavoimia. Suomalaisen hiihdon tuleva supertähti loistaa jälleen kuvissa. 

Hyvää syntymäpäivää, Myssy 15 vuotta!

Ensimmäinen Myssy valmistui 13.1.2006 Sveitsin Davosissa. Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille yli 100 eur ostoksen tehneille Myssy-ystäville Myssypannan kaupan päälle!

Myssyfarmi Vuosikatsaus 2020

Tämä haastava ja monelle vaikea vuosi on kohdellut meitä hyvin. Tutustu mitä vuoden aikana tapahtuikaan!


Suomalaisuus on meille arvovalinta

Tänään on hyvä päivä pohtia, miksi kaikki tuotteemme ovat 100% Suomessa valmistettuja ja vieläpä suomalaista raaka-ainetta? Mikä on saanut meidät valitsemaan tällaisen toimintamallin ja pitämään siitä kiinni?

Myssyfarmin Janne Rauhansuu Luomuliiton puheenjohtajaksi

Myssyfarmin yrittäjä, luomuviljelijä Janne Rauhansuu Länsi-Suomen luomuyhdistyksestä on valittu Luomuliiton seuraavaksi puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa 10.11.2020. 

Näin neulotaan maailman ensimmäinen Puu-Villa -myssy!

Sokoksen näyteikkunassa neulotaan maailman ekologisin myssy, jonka valmistumista kaikki voivat seurata Mannerheimintiellä - tai sosiaalisessa mediassa.

Tunnelmia Myssyfarmin aamiaiselta

Jo perinteeksi muodostunut pr-aamupala hyvään pöytyäläiseen tapaan tarjoiltiin tiistaina vanhoille tutuille ja uusille tuttaville Helsingissä. Pieni tilaisuutemme hoitui erityisjärjestelyin hienosti ja seikkailunhaluiset mummotkin pääsivät mukaan Isolle Kirkolle.

Uutuus: Aura-huivi syksyn väreissä

Yksinkertainen ja leikkisä Aura-kietaisuhuivi suorastaan virtaa hyvää energiaa. Mallistoa inspiroi kansallismaisemamme Aurajokilaakso.

Myssyfarmin pakkaus palkittiin Suomen parhaimpana

Kultaa tuli!! Myssyfarmi Oy teki historiaa voittamalla Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa kultaa. 

 

Esittelyssä: Ahti, aito kalastajamyssy!

Ahti on aito kalastajamyssy, joka myös fisherman’s beaniena tunnetaan. Tutustu uuteen kokoelmaan!

Uusi Myssy-filmi on julkaistu!

Ei tässä mitään muotia pyritä tekemään, joten filmikin on sen mukainen. Taattua pöytyäläistä meininkiä, traktorien pörinää, lampaiden määkinää ja kudinpuikkojen kilkettä. Dare to watch?

Myssyfarmin Vuosikatsaus 2019

Lämmin kiitos Myssy-ystävät tästä muhkeasta vuodesta 2019! Paljon on tapahtunut ja kasvua tullut, joten tässä katsaus viimeisen vuoden tapahtumiin.

Sijoita Myssyyn! Farmin osakeanti on auki.

Myssyfarmin historian ensimmäinen osakeanti on auennut tänään Invesdorin sivuilla. Liekö samalla kyseessä ensimmäinen puhtaasti maatilalähtöinen joukkorahoituskierros? Kampanja on startannut vauhdilla ja nyt sinustakin voi tulla osa farmin tarinaa.

Luomuruoka

Myssyfarmin ruokapuolen tuotteisiin kuuluu kylmäpuristettu luomurypsiöljy, hernerouhe, hernejauho ja Hulda-herne. Kaikki tuotteemme ovat sertifioitua luomua ja rypsiöljymme julistettiin 1.10. Vuoden Luomutuotteeksi 2015 suurkeittiösarjassa. 

Myssyfarmille Kansainvälistymistukea

Joulukuussa 2015 Myssyfarmista tuli ensimmäinen suomalainen maatila, jolle on myönnetty ELY-keskuksen EU-rahoitteinen tuki kansainvälistymishankkeelle. Hankkeen turvin maailman valloitus aloitettiin the Ethical Fashion Show'ssa Berliinissä ja tällä hetkellä farmin tuotteita myydäänkin jo 8 maassa. Kiitos ja kumarrus!


Tilaa uutiskirje