ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssymummot poseeraavat Škodan maailmanlaajuisen kampanjan kasvoina: katso video!

Autojätti Škoda on juuri julkaissut maailmanlaajuisen Explorers of Sustainability - kampanjan viimeisen osan: Myssyfarmi, tightly knitted community.  Kampanjan kasvoina poseeraavat tietysti Myssymummot. Kyse on rajoja rikkovasta lähestymiskulmasta autoalan markkinointiin

Myssymummot poseeraavat Voguessa

Myssyfarmin tarina näyttävästi esillä tuoreessa Voguessa.

Myssymummot Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11.

Myssymummot tempaisevat jälleen: Maailman hitainta muotia esillä Sokoksen näyteikkunassa pe 12.11. - nyt neulotaan maailman lasten hyväksi!

Seuraa Myssymummokalenteria jouluun asti!

Näin joulun kunniaksi halusimme antaa teille mummojen ilosanomaa joulukalenterin täydeltä. Esittelemme Instagramissa ja Facebookissa joka päivä yhden Myssymummon, ja bonuksena löydätte kummankin palvelun tarinoista kyseisen mummon joulutervehdyksen! 

Näin neulotaan maailman ensimmäinen Puu-Villa -myssy!

Sokoksen näyteikkunassa neulotaan maailman ekologisin myssy, jonka valmistumista kaikki voivat seurata Mannerheimintiellä - tai sosiaalisessa mediassa.

Myssymummot jälleen Sokoksen näyteikkunassa - Luvassa yllätys!

Perjantaina on jälleen aika suunnata Isolle Kirkolle ja suoraan Mannerheimintielle neulomaan: Myssymummot kiipeävät Helsingin Sokoksen näyteikkunoihin klo 11-18.

Tunnelmia Myssyfarmin aamiaiselta

Jo perinteeksi muodostunut pr-aamupala hyvään pöytyäläiseen tapaan tarjoiltiin tiistaina vanhoille tutuille ja uusille tuttaville Helsingissä. Pieni tilaisuutemme hoitui erityisjärjestelyin hienosti ja seikkailunhaluiset mummotkin pääsivät mukaan Isolle Kirkolle.

Myssymummot jälleen Sokoksen näyteikkunassa

Myssyfarmi uusii legendaarisen tempauksensa, kun Myssymummot kiipeävät jälleen Helsingin Sokoksen näyteikkunoihin neulomaan - ja tällä kertaa vielä aiempaa runsaslukuisempina! 

Myssymymmot Sokoksen Näyteikkunassa

Tervetuloa seuraamaan kun pala Pöytyää siirretään tulevana lauantaina väliaikaisesti Helsingin keskustaan! Palkkalistoillamme olevat eläkeläisrouvat eli Myssymummot nimittäin neulovat Helsingin Sokoksen näyteikkunassa 10.11. 
Haluamme neulontatempauksellamme osoittaa, että tuotteiden täydellinen jäljitettävyys ja kotimainen valmistus on edelleen tänä päivänä mahdollista. 

Myssyfarmi Fasion in Helsinki -tapahtumassa

Myssyfarmi esittäytyi toukokuussa Fashion in Helsinki -tapahtumassa kansainvälisille vieraille ja vanhoille tutuille järjestämällä Breakfast with the Grannies -tempauksen World of TRE:ssä.

Me teimme Myssysi!

Myssyfarmi osallistui Vaatevallankumouksessa ja on tukemassa vaateteollisuuden läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Myssyfarmin luomuvillaiset asusteet ovat kaikki käsinkudottuja Suomessa Myssymummojen toimesta!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!