ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

huhtikuu 18, 2017

Myssyfarmin kampanjasivusto Indiegogo:ssaon nyt avattu! Tämän kevään kansainvälistymisseikkailumme huipentuu joukkorahoituskampanjaan, jonka avulla haluamme näyttää maailmalle että asiat voi tehdä toisin – jos vain haluaa. Ja tietenkin saada myssyt kansainvälisille kentille!

Käy siis tukemassa Myssyfarmia - Farmin väki, mummot, lampaat ja koko kylä kiittää jo ennakkoon tuestanne!

Mitä on joukkorahoitus?

Joukkorahoitus on verrattain uusi ilmiö Suomessa, mutta maailmalla, ja etenkin Jenkeissä, se on jo melko tavallinen tapa sekä hankkia rahoitusta että saada huomiota erilaisille projekteille. Joukkorahoituksessa hyödynnetään nimensä mukaisesti joukkovoimaa – jokainen voi käydä tukemassa mieleistään projektia haluamallaan summalla. Pienistä puroista syntyy iso virta ja yhteistyö on siis voimaa!

Kampanjaan voi osallistua kahdella tavalla:

  1. Lahjoitus: Lahjoitat pienen tai suuren summan, esimerkiksi 5 tai 10 dollaria ja saat kiitokseksi hyvän mielen tai vaikka postikortin.
  2. Vastikkeellinen ostos: Ennakko-osta tuote tai tuotepaketti. Ennakkomyynnissä ovat nyt ensi syksyn tuotteet todella hyvään hintaan. Voit siis ostaa tuotteen nyt ja tukea näin Myssyfarmia, mutta samalla hankkia itsellesi ensi syksyn hittituotteen nyt roimalla alennuksella.


Myssyfarmin joukkorahoituskampanja on tehty osana pro gradu - tutkielmaa, jossa tutkitaan joukkorahoitusta keinona tavoittaa suomalaisia ja kansainvälisiä kuluttajia, ja täten saada suomalaiset pienyritykset kasvuun. Kampanjaa tukemalla edistät suomalaista yrittäjyyttä ja autat eettisen liiketoiminnan kasvua.

Joukkorahoituskampanjan tukeminen on TÄYSIN TURVALLISTA, ja 95% sen keräämistä varoista menee suoraan Myssyfarmille.

Kysyttävää? Laita meille postia osoitteseen: emanta@myssyfarmi.fi

Mitä on ennakkomyynti?

Uutuustuotteiden ennakkomyynti on yksi tapa toteuttaa vastikkeellinen joukkorahoituskampanja eli jokainen kampanjaan osallistuva lahjoittaja saa rahoilleen kosolti vastinetta. Hinnat ovat tuotteesta riippuen ennakkomyynnissä jopa 40% edullisemmat kuin tulevan syksyn listahinnat jälleenmyyjillä ja verkkokaupassa.

  1. Klikkaa itsesi Indiegogo-kampanjasivustollemme
  2. Tietokoneella selatessa tuotevaihtoehdot näkyvät kuvina alaspäin sivulla liikuttaessa. Puhelimella taas joudut klikkaamaan auki ”Read the story” linkin, jotta tuotekuvat näkyvät sinulle.
  3. Vaihtoehdot ovat: Muffi-malliston myssy, Farmesterit-malliston myssy tai Luksus-myssy. Muffit ovat ensi syksyn muhkeita kääntöreunaisia Myssyjä ja Farmesterithan jo tunnetkin. Luksus-mallistomme on markkinoiden eettisimmän turkistupsun omaava Myssymallisto. Kuvat tuotteista näet kampanjasivulla. Muffien ja Farmesterien hinnat ovat verkkokaupassa syksyllä 74-92 euroa väristä ja mallista riippuen, Luksus-myssyjen hinnat taas 119-128 euroa. Nyt hinnat ovat 70 tai 100 dollaria eli nykykurssilla 66euroa tai 94 euroa.
  4. Valitse tuotteesi ja maksa se luottokortilla. Tässä yhteydessä et voi valita väriä tai kokoa.
  5. Saat sähköpostiisi tilauslomakkeen, josta valitset haluamasi värin ja koon.
  6. Myssy toimitetaan sinulle viimeistään syyskuussa kotiin veloituksetta.
  7. Kiitos ja kumarrus!


Myös News

Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit
Syksyn kovin uutuus on Myssy KnitKit

syyskuu 15, 2021

Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.
Jatka lukemista
Syksyn Myssy-uutuudet
Syksyn Myssy-uutuudet

syyskuu 12, 2021

Myssysyksy 2021 ei ole sitä, mitä odotit. Sillä ei ole rajoja.
Jatka lukemista
Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!
Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!

elokuu 16, 2021

Myssyfarmin legendaarinen Ystävämyynti ja Avoimia Ovet tulee taas!
Jatka lukemista

Tilaa uutiskirje