ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmin ruokapuolen tuotteisiin kuuluu kylmäpuristettu luomurypsiöljy, hernerouhe, hernejauho ja Hulda-herne. Kaikki tuotteemme ovat sertifioitua luomua ja rypsiöljymme julistettiin 1.10. Vuoden Luomutuotteeksi 2015 suurkeittiösarjassa. Valitsijaraadissa oli edustettuna luomutuotanto ja elintarvikeosaaminen, vähittäistavarakauppa sekä ammattikeittiökokemus. ”Öljyn maku on valovuosien päässä kilpailijoista”, hehkutti tuomaristossa istunut Laurea ammattikorkeakoulun Ravintola Bar Laurean keittiömestari Ilari Paananen.

Kylmäpuristettu luomurypsiöljy on tuotteistamme selkeästi suosituin ja saamme öljyn mausta paljon positiivista palautetta. Se on puristettu poikkeuksellisen hellävaraisesti puhtaasta Largo-luomurypsistä ja sen maku on erittäin hieno, pehmeä ja pähkinäinen. Kylmäpuristetussa luomurypsiöljyssä omega-3 ja omega-6 rasvahappojen suhde on ihmisravinnoksi liki täydellinen ja siinä on runsaasti kasvisteroleja, E-vitamiinia ja K-vitamiinia. Rypsiöljy käy hyvin paistamiseen ja leivontaan, mutta parhaimmillaan se on ihan pelkiltään esimerkiksi salaatinkastikkeena, perunan päällä tai vaikka uunijuureksissa.

Luomu hernerouhe on erinomainen kotimainen kasvisvalkuaisen lähde, joka on kehitetty soijan kotimaiseksi vastineeksi. Herneessä on 18g proteiinia / 100g, mikä on enemmän kuin keskivertojauhelihassa. Se sopii monipuoliseksi raaka-aineeksi kasvispihveihin, risottoihin, uuniruokiin sekä esimerkiksi lettutaikinaan. Herne rouhitaan kuorineen myssyfarmin elintarviketiloissa pienmyllyssä ja olemme päätyneet tekemään siitä suhteellisen hienojakoista, jotta rouhe ei vaatisi pitkää liotusaikaa. Kun hernerouheen sekoittaa kuumaan veteen tai kasvisliemeen noin 1:1, se turpoaa noin 15 minuutissa.

Luomu hernejauho on tuoteuutuutemme, joka on miedonmakuinen ja monikäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja etenkin leivontaan. Hernejauho lanseerattiin lokakuussa 2015 yleisön pyynnöstä myös kuluttajatuotteeksi. Se kehitettiin alun perin kotimaisiin kasvisvalkuaisiin keskittyneen hankkeen tiimoilta pienleipomoiden tarpeisiin. Hernejauho sopii etenkin leivontaan: sämpylöihin, leipiin ja myös falafel-pyöryköihin kikhernejauhon sijaan. Hernejauhosta saa tehtyä maittavan makuiset letut, jotka voi tarjota joko suolaisena tai makeana.

Luomu Hulda-herne on myssyfarmin viljelemä korkealaatuinen ja perinteinen suomalainen hernelajike, josta voi keittää maistuvan keiton tai idättää versoja.

Lue lisää Myssyfarmin luomuruokatuotteista!



Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!