ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Muodin Mustat Lampaat haastavat valitsemaan kotimaista

Vastuulliset suomalaisbrändit haluavat herättää ihmiset panostamaan pieniin suomalaisiin toimijoihin käsillä olevan amerikkalaisen kulutusriehan Black Fridayn sijaan. Tulevan viikonlopun 20.-22-11 ajan on tarjolla etuja suomalaisten brändien verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. 

Uutta: Myssy x Nightwish

Nightwish, yksi historian kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä, on julkaissut tänään uuden fanituotteensa Myssy x Nightwish -myssyn.

Myssy X Sasta: Vuoden epämuodikkain yhteistyö tunnetaan jo Pariisissa asti!

Yhdessä suunniteltu ulkoilumallisto Myssy X Sasta lanseerataan tänään, mutta maailmalle tuotteita on postitettu laatikoittain koko syksy: Malliston on ostanut sisään jopa maailmankuulu tavaratalo Galeries Lafayette.

Myssy x Costo - Kilpailijoiden kollaboraatio!

Kotimaiset brändit Myssy ja Costo yhdistivät voimansa vastalauseena kopioinnille ja lanseerasivat yhteisen tuotteen. Perinteisesti tekstiilialan toimijat on totuttu näkemään toisilleen kyräilevinä kilpailijoina, jotka mustasukkaisesti vahtivat toistensa tekemisiä. Eri toten kilpailijoina voidaan pitää kahta eettistä ja kotimaista hattumerkkiä.


Myssy x Kyrö Distillery

Myssyfarmin ja Kyrö Distillery Companyn yhteistyö lanseerattiin 26.9 kovin odotuksin: Tämä menee taatusti päähän! Kahden maailmalle kovin panoksin tähtäävän yrityksen yhteistyö lähti hassusta sattumuksesta – samasta paikan nimestä.

Tilaa uutiskirje