ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Olemme saaneet kunnian suunnitella Myssyn tämän vuoden Nenäpäivä-neulontahaasteeseen! Nenäpäivän vietto perustuu ajatukseen, että jaettu huumori auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita ja hauskanpito antaa ihmiselle mahdollisuuden tulla yhteen tekemään maailmasta parempaa. Neulominen on siis oiva tapa tehdä maailmasta parempi paikka!



Hymy Myssy on klassinen kääntöreunainen tupsumyssy, joka neulotaan suomenlampaan luomuvillasta. Sitä ei pidä ottaa liian vakavasti. Tupsuilla leikittelemällä saat siitä joko hauskan värikkään tai hillityn rauhallisen. Jokaisen Myssy KnitKit -neulontapaketin tuotosta lahjoitetaan 10eur Nenäpäivä-keräykseen. Vaihtoehtoisesti voit myös ladata pelkän neulontaohjeen ja neuloa Hymy Myssyn vapaasti valitsemistasi langoista. Kannustamme kuitenkin kaikkia neuloja lahjoittamaan Myssyn Nenäpäiväkeräykseen ja valitsemaan langaksi suomalaista villaa.



Olemme tehneet Hymyn neulomisesta niin helppoa, että ensikertalainenkin onnistuu! Selkeät opetusvideot löydät verkkosivuiltamme, ohjeet on suunniteltu aloittelijoille ja kaikki vaadittavat tarvikkeet löydät KnitKit-paketista, jos niin haluat. Haastamme kaikki Myssy-ystävät mukaan auttamaan maailman lapsia neulomalla!



Syksyn mittaa tulemme näkemään myös Mummojen neulomat Kuono-myssyt verkkokaupassa - sekä tietysti Mummot neulomassa Isolla Kirkolla.

Lue lisää kampanjasta ja osallistu!



Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!