ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Se on nyt virallista. Myssy on matkalla globaaliksi neulontaliikkeeksi. Uudet KnitKit- paketit ovat nyt verkkokaupassa - ja matkalla Pariisin humuun! Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.Muoti ei muutu tästä hitaammaksi 

Pöytyästä ei koskaan tule muotimaailman polttopiste, eikä Myssystä mitään sellaista katumuotia. Terveisiä vaan peltojen keskeltä! Meistä kuitenkin tuntuu, että neulomisen suhteen meille on annettu käteen paremmat kortit: Ylisukupolvisessa taidossaan ja viisaudessaan Myssymummot ovat kenties maailman johtavimmat neulonta-asiantuntijat.

Meillä on pääsy yhteen maailman harvinaisimmista langoista: kevyesti pestyyn, käsinvärjättyyn ja Suomessa kehrättyyn suomenlampaan luomuvillaan, joka ei pehmeydessään häpeä merinolle. Vaikuttaa ihan siltä, että olemme suorastaan valittuja jakamaan tämän ylisukupolvisen taidon ja upeimman langan kaikkien Myssy-ystäviemme kanssa, jotta yhä useampi voisi tarttua puikkohin.

Ajattelimme jokaista yksityiskohtaa

Myssy KnitKit sisältää kaiken mitä tarvitsen oman Myssy-tuotteen neulomiseen. Jos neulominen on sinulle uutta ja hjeet tuntuvat heprealta, vaikka ne kirjoitettu suomeksi, löytyy apu helpoista ohjevideoistamme. Niiden avulla se ensimmäinen silmukka vihdoin onnistuu ja nurja kanssa.

KnitKit sisältää:

  • Tarvittavan määrän Myssy-lankaa
  • Helpot ohjeet neulomiseen
  • Parsinneulan langan päättelyyn
  • Kangasmerkin, johon neulojan nimi signeerataan kuulakärkikynällä
  • Puisen Myssy-logon
  • Kiinnityslankaa sekä ompeluneulan
  • Myssy-passin tuotetietoineen

Jos ohjeet tuntuvat heprealta, vaikka ne kirjoitettu suomeksi, löytyy apu helpoista ohjevideoistamme. Niiden avulla se ensimmäinen silmukka vihdoin onnistuu ja nurja kanssa.

Jokainen joka on joskus saanut valmiiksi neulontaprojektin tietää, miten hyvältä se tuntuu saada jotain valmista omin käsin. Joten mitäs sitä enää odottamaan? Go knit yourself!

>> Tutustu Myssy KnitKit -neulontapaketteihin!


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!