ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

syyskuu 15, 2021

Se on nyt virallista. Myssy on matkalla globaaliksi neulontaliikkeeksi. Uudet KnitKit- paketit ovat nyt verkkokaupassa - ja matkalla Pariisin humuun! Uusilla paketeilla halusimme tehdä neulontakokemuksestasi vieläkin sujuvamman ja jännittävämmän. Pyrimme ajattelemaan kaikkia yksityiskohtia ja paketoimaan sen sinulle helpoksi kokonaisuudeksi.Muoti ei muutu tästä hitaammaksi 

Pöytyästä ei koskaan tule muotimaailman polttopiste, eikä Myssystä mitään sellaista katumuotia. Terveisiä vaan peltojen keskeltä! Meistä kuitenkin tuntuu, että neulomisen suhteen meille on annettu käteen paremmat kortit: Ylisukupolvisessa taidossaan ja viisaudessaan Myssymummot ovat kenties maailman johtavimmat neulonta-asiantuntijat.

Meillä on pääsy yhteen maailman harvinaisimmista langoista: kevyesti pestyyn, käsinvärjättyyn ja Suomessa kehrättyyn suomenlampaan luomuvillaan, joka ei pehmeydessään häpeä merinolle. Vaikuttaa ihan siltä, että olemme suorastaan valittuja jakamaan tämän ylisukupolvisen taidon ja upeimman langan kaikkien Myssy-ystäviemme kanssa, jotta yhä useampi voisi tarttua puikkohin.

Ajattelimme jokaista yksityiskohtaa

Myssy KnitKit sisältää kaiken mitä tarvitsen oman Myssy-tuotteen neulomiseen. Jos neulominen on sinulle uutta ja hjeet tuntuvat heprealta, vaikka ne kirjoitettu suomeksi, löytyy apu helpoista ohjevideoistamme. Niiden avulla se ensimmäinen silmukka vihdoin onnistuu ja nurja kanssa.

KnitKit sisältää:

  • Tarvittavan määrän Myssy-lankaa
  • Helpot ohjeet neulomiseen
  • Parsinneulan langan päättelyyn
  • Kangasmerkin, johon neulojan nimi signeerataan kuulakärkikynällä
  • Puisen Myssy-logon
  • Kiinnityslankaa sekä ompeluneulan
  • Myssy-passin tuotetietoineen

Jos ohjeet tuntuvat heprealta, vaikka ne kirjoitettu suomeksi, löytyy apu helpoista ohjevideoistamme. Niiden avulla se ensimmäinen silmukka vihdoin onnistuu ja nurja kanssa.

Jokainen joka on joskus saanut valmiiksi neulontaprojektin tietää, miten hyvältä se tuntuu saada jotain valmista omin käsin. Joten mitäs sitä enää odottamaan? Go knit yourself!

>> Tutustu Myssy KnitKit -neulontapaketteihin!Myös News

Syksyn Myssy-uutuudet
Syksyn Myssy-uutuudet

syyskuu 12, 2021

Myssysyksy 2021 ei ole sitä, mitä odotit. Sillä ei ole rajoja.
Jatka lukemista
Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!
Ystävämyynti ja Avoimet Ovet tulee taas!

elokuu 16, 2021

Myssyfarmin legendaarinen Ystävämyynti ja Avoimia Ovet tulee taas!
Jatka lukemista
Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista
Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista

kesäkuu 30, 2021

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!
Jatka lukemista

Tilaa uutiskirje