ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmin ja Kyrö Distillery Companyn yhteistyö lanseerattiin 26.9 kovin odotuksin:

Tämä menee taatusti päähän!

Kahden maailmalle kovin panoksin tähtäävän yrityksen yhteistyö lähti hassusta sattumuksesta – samasta paikan nimestä.

”Aika moneen otteeseen joku on luullut meidän sijaitsevan Pohjanmaalla, sillä postitoimipaikkamme on Kyrö, ja isokyröläinen Kyrö Distillery on hyvin tunnettu”, kertoo Myssyfarmin myyntipäällikkö Hanna Jauhiainen. Todellisuudessa etäisyyttä on tasan 300 kilometriä ja Myssyfarmi sijaitsee Varsinais-Suomessa Pöytyällä. Lähimmän taajaman nimi vain sattuu sekin olemaan Kyrö. Niinpä kyseinen paikannimi valikoitui myös tänään lanseerattavan Kyrö Distilleryn ja Myssyfarmin yhteistyömyssymalliston nimeksi. Sen tuotteet ovat neuloneet kyröläiset Myssymummot.

Aika moni yhteistyöstä vihille päässyt on myös heti keksinyt toisenkin yhteisen nimittäjän: Molempien yritysten tuotteet menevät päähän.

”Luonnolliset ainesosat ja suomalainen käsityö – nämä asiat lämmittävät monella tavalla”, kertoo

Kyrö Distilleryn brändistä vastaava Mikko Koskinen.

”Tässä on kuitenkin kyse laadusta, ei määrästä – puhutaan sitten käsin Suomessa suomalaisesta villasta neulotuista Myssyistä tai suomalaisesta rukiista valmistetusta ja kansainvälisesti palkitusta viskistä”, hymyilee Jauhiainen.

Kyrö Distilleryn jo kulttimaineeseen noussut kuva ruispellossa alasti juoksevista perustajista on otettu hilpeydellä vastaan Myssymummojen keskuudessa.

”Kyllä näille pojille mieluummin Myssyn neuloo kuin pöksyt”, toteaa nimettömänä pysyttelevä Myssymummo ja virnistää.

Myssyfarmi x Kyrö Distillery


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!