ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Rukan menestyksekkään Maailman Cup -avauksen ja saapuneiden pakkasten myötä hiihto kiinnostaa jälleen suomalaisia. Pöytyäläisen Myssyfarmin monivuotinen yhteistyö Rukalla sprintissä upeasti 4. hiihtäneen Pöytyän UrhelijoidenJohanna Matintalon kanssa sai tänä vuonna yllättävän käänteen, sillä kuvissa poseeraa nyt myös Matintalon puoliso A-maajoukkuehiihtäjäLauri Vuorinen. Myös Vuorinen on avannut kauden voitokkaasti kahdella peräkkäisellä Suomen Cup -voitolla. Retrohenkiset pukukoppikuvat tuovat urheilijoista esiin toisen puolen.

Aiempina vuosina kansainvälisiin muotilehtiin asti päätyneet kuvat hiihtäjättärestä ovat muodostuneet kotimaassa pieniksi mediailmiöksi. “Yhteistyö on tuonut paljon tunnettuutta sekä minulle että Myssyfarmille. On mukavaa vaihtelua tuoda itsestä esiin toinen puoli”, analysoi Matintalo. “On toki puhdasta sattumaa, että samalla viikolla Myssy oli isosti esillä Voguessa ja Johanna hiihti uransa parhaat MC-pisteet, mutta uskon menestyksen ruokkivan menestystä”, kuvailee Myssyfarmin toimitusjohtajaAnna Rauhansuu. Paikallisuus on yritykselle voimavara ja erottautumistekijä, ja siihen paikallisen urheilutähden tukeminen istuu täydellisesti. 

Vuorisen mukaan houkutteleminen kävi helposti:” Tykkään Myssyistä ja ne sopivat tyyliini. Ajattelin, että menkööt nyt tämän kerran kokemuksena. Yleensä kaikki kuvat minusta ovat kisapaikoilta tai treeneistä. Valokuvaharrastukseni parissa ajattelin kuitenkin jatkossa pysyä kameran toisella puolella”, Vuorinen virnistää.  Sporttisten Myssypanta-kuvien tennisteema valikoitui lennosta, kun toukokuun säät hellivät kaksiasteisella vesisateella. “Ei olla kyllä taidettu koskaan pelata tennistä, ehkä padelia joskus leirillä”, nauraa Matintalo. Hän poseeraa myös paikallisella Oripään lentokentällä valmiina maailman valloitukseen. 

“Tämän kauden Hot Season of Pöytyä -videollamme lähdettiin pienkoneella suoraan pellolta kohti Pariisia ja Johannalla taas taitaa olla tähtäimessä Peking”, maalailee Rauhansuu. Kuuma kausi on käsillä sekä Myssyllä että maajoukkuehiihtäjillä. 

Tutustu myös viime vuoden yhteistyöhön!Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!