ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Joulu toi mukanaan valkean lumivaipan koko maahan. Lumi on upea elementti, joka mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit. Talviurheilu vaatii kuitenkin oikeat asusteet, ja laatutietoinen tietää pukeutua villaan. Listasimmekin tähän 3 syytä, miksi villa on paras materiaali urheiluvaatteisiin, sekä parhaimmat Myssyt hiihtoladulle tai luisteluretkelle!

Vettä ja lämpöä eristävä

Villa on luonnonkuitu, joka toimii urheiluvaatteissa erityisen hyvin. Villa kerää itseensä paljon kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai märältä. Villa vie kosteutta pois iholta vaatteen ulkopuolelle pitäen olon miellyttävänä ja säilyttää kastuessaankin lämpöominaisuutensa. Tämän ansiosta villaiset vaatteet ovat täydellisiä erityisesti urheilussa kylmillä säillä.

Helppohoitoinen

Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Paras tapa huoltaa villatuotteita on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Antibakteerisista ominaisuuksista johtuen villassa ei hien tuoksu ei pääse lisääntymään yhtä helposti kuin keinokuiduissa.

Ekologinen

Villa materiaalina on pitkäikäinen ja siten ekologinen. Koska villaa ei tarvitse pestä usein, jäävät ympäristövaikutukset, kuten energian- ja vedenkulutus, pieniksi. Villasta ei myöskään irtoa pestessä vesistöjä kuormittavaa mikromuovia, kuten esimerkiksi fleecestä.

Hiihtopäähineiden top 4

Sea A'hoy

Ylivoimaisesti suosituin hiihtopipo on Sea A'hoy. Kääntöreunainen Myssy pitää korvat lämpimänä ja pysyy matkassa kovassakin vauhdissa, ja tyylissä on oikea määrä asennetta.

Originals-panta

Originals-panta on ihanan paksu panta, joka lämmittää takuuvarmasti hiihtäjän tai luistelijan korvia kovemmallakin pakkasella.

Nobles

Nobles on klassinen malli, ja sopii hillitympään hiihtotyyliin. Tämä myös kääntöreunainen Myssy on mukavan napakka hikiselle hiihtoladulle.

Taituri-panta

Taituri sopii sekä hiihtoladulle, että after skihin. Taituri-panta on erityisen hyvä valinta, kun pakkasta on hieman vähemmän. Se suojaa otsaa ja korvia kylmältä, mutta on samalla mukavan ohut.

Myssy - saatavana entistä lämpimämpänä!

Jotta Myssy käy myös todella kylmille keleille, siihen on saatavilla silkkinen sisävuori, joka tekee Myssystä entistä lämpimämmän. Sisävuori kiinnitetään halutessasi myssyn sisään ja se eristää tuulta entistä paremmin. Sisävuori on hyvä myös herkkäihoisille, joita villa voi toisinaan kutittaa. Sisävuorin on valmistanut suomalainen Ruskovilla ja se on tehty luomusilkkivillasta, jossa on 70% merinovillaa ja 30% silkkiä.


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!