ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vaatevallankumous: Kuka teki Myssyni?

Myssy-ystävät voivat luottaa siihen, että me tiedämme tarkasti tuotantoketjumme jokaisen vaiheen ja tekijän, sillä kaikki tuotannon osat ja raaka-aine ovat kotimaisia. Tämä tekee meistä täysin poikkeuksellisen vaatebrändin, harva pystyy vastaavaan kotimaisuus asteeseen.

Tiedote: Suomalaista villaa haaskataan suuria määriä

Suomessa tuotetaan jo maailman ekologisinta tekstiilikuitua, mutta laadukas raaka-aine päätyy kompostiin. 

Mitä ihmettä? Mustan lampaan päivänä vihertää

Juhlimme viidettä kertaa Mustan Lampaan päivää perjantaina 29.11. Viime vuonna aiheesta keskusteltiin kovasti somessa, joten mistä tässä pahamaineisessa MUSTASSA päivässä oikein on kyse? No se on ainakin sanottava heti kärkeen, että Myssyjä ostamalla et kuormita ympäristöä, vaan luot hyvinvointia.

Ostamme laadukasta suomeenlampaan luomuvillaa

Kevään kerinnät ovat nyt käynnissä monella tilalla, laidunkausi on käsillä ja kesän jälkeen koittaa jälleen uusi ja uljas Myssysyksy! Olemme tehneet hartiavoimin töitä sen eteen, ettei laadukasta kotimaista villaa tarvitsisi enää polttaa, mutta uuden luomisessa on aina haasteensa: Mummojen puikot ovat pian tyhjäkäynnillä, sillä farmilla on akuutti tarve laadukkaalle, lajitellulle suomenlampaan luomuvillalle.

Myssyfarmi antaa tukensa mustille lampaille

Me täällä Myssyfarmilla haluamme edistää mustien ja ruskeiden lampaiden väriin perustuvan syrjinnän lopettamista. Maailman sivu valkoisia lampaita on suosittu jalostuksessa ja maailman markkinoilla värillisen villan arvo eli mustan lampaan euro on vain noin 70 senttiä valkoisen villan arvosta eli valkoisen lampaan eurosta. 

Kannanottomme: Suomalaisen villan hävittäminen tulee lopettaa!

Julkaisimme yhteistyössä Kemikaalicocktail-blogin ja Noora Shinglerin kanssa kannanoton kotimaisen villan puolesta. Myssyfarmi on niitä harvoja toimijoita markkinalla, joka käyttää raaka-aineenaan laadukasta kotimaista villaa.

In Memoriam Susi the Sheep 2010-2019

In Memoriam Susi the sheep March 10th 2010 - March 2nd 2019. The leader of the Myssy herd, Susi the sheep herself is now walking on the evergreen pastures.

Pysy ajantasalla!