ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

marraskuu 04, 2019

Kevään kerinnät ovat nyt käynnissä monella tilalla, laidunkausi on käsillä ja kesän jälkeen koittaa jälleen uusi ja uljas Myssysyksy!

Olemme tehneet hartiavoimin töitä sen eteen, ettei laadukasta kotimaista villaa tarvitsisi enää polttaa, mutta uuden luomisessa on aina haasteensa: Mummojen puikot ovat pian tyhjäkäynnillä, sillä farmilla on akuutti tarve laadukkaalle, lajitellulle suomenlampaan luomuvillalle.

Me täällä farmilla uskomme läpinäkyvään ja reiluun toimintaan, joten ilmoitamme maksetut hinnat tässä ja nyt Pirtin Kehräämölle toimitettuna:

 • I-laatuinen puhdas, pitkäkuituinen, pehmeä ja lajiteltu suomenlampaan luomuvilla: 5e/kg + alv 24%
 • II-laatuinen lajiteltu suomenlampaan luomuvilla: 2,5e/kg + alv 24%
Lue lisää villojen lajittelusta ja laatukriteereistä täältä!
  Tässä vaiheessa olemme toiveikkaita, että tähän hintaa markkinoilta löytyy meille luomutilojen villaan. Tässä selkeät ehdot:

  1. Villojen hinta tilitetään lammastilalle toimituksen jälkeen, kun villojen laatu on tarkastettu Pirtillä.

  2. Villojen toimittajilta haluamme ajantasaisen luomuasiakirjaselvityksen, josta käy ilmi eläinten luomustatus.

  3. Minimierä on 30-40kg per väri, mikä on helposti pestävissä kerralla.

  4. Ostamme villaa tarpeen mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja laatua odottaen: soitto ensin emäntä Anna Rauhansuu 0445704022 ja sitten Pirtin Kehräämölle Päivi Häkkiselle 0505436533.

  5. Tämä ostotarjous saattaa herättää keskustelua ja se on ihan ok. Pieni kärsivällisyys uutta prosessia luotaessa ei olisi pahitteeksi, kiitos ...

  Tällä hetkellä akuutti tarve on:

  • 350 kg valkoinen villa
  • 200kg musta villa
  • 100kg ruskea villa
  Ja vielä myöhemmin tänä vuonna:
  • 500kg valkoinen
  • 350kg musta
  Jos hommat täällä farmilla rullaavat suunnitellusti, muutaman vuoden säteellä vuositasolla raaka-villan ostokilot lasketaan jo kymppitonneissa... Toivomme, että mahdollisimman monella tilalla on mahdollisuus panostaa jatkossa villan laatuun.


  Yhteistyöterveisin,

  Anna Rauhansuu
  anna@myssyfarmi.fi


  Myös News

  Muodin Mustat Lampaat haastavat valitsemaan kotimaista
  Muodin Mustat Lampaat haastavat valitsemaan kotimaista

  marraskuu 18, 2020

  Vastuulliset suomalaisbrändit haluavat herättää ihmiset panostamaan pieniin suomalaisiin toimijoihin käsillä olevan amerikkalaisen kulutusriehan Black Fridayn sijaan. Tulevan viikonlopun 20.-22-11 ajan on tarjolla etuja suomalaisten brändien verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. 
  Jatka lukemista
  Myssyfarmin Janne Rauhansuu Luomuliiton puheenjohtajaksi
  Myssyfarmin Janne Rauhansuu Luomuliiton puheenjohtajaksi

  marraskuu 11, 2020

  Myssyfarmin yrittäjä, luomuviljelijä Janne Rauhansuu Länsi-Suomen luomuyhdistyksestä on valittu Luomuliiton seuraavaksi puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa 10.11.2020. 
  Jatka lukemista
  Albireo - Rajoja rikkomassa
  Albireo - Rajoja rikkomassa

  marraskuu 11, 2020

  Albireo on kaksoistähti pohjoistaivaalla. Tässä mallistossa ei ole kuitenkaan kyse tähtitieteestä, vaan rajojen rikkomisesta. Tätä kaksiväristä teosta korostaa monivärinen tupsu, jossa on vahva avaruudellinen fiilis. Voit käyttää tätä Myssyä hillitymmin reuna rullattuna tai sitten vapaasti auki.
  Jatka lukemista

  Tilaa uutiskirje