FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

June 24, 2021

Päämajan varastossa ovat jo tovin tuoksuneet villan lisäksi yrtit ja eteeriset öljyt, kun palashampoot ovat kypsyneet käyttökuntoon. Tässä ne nyt ovat: Vaaleanpunainen lammas*, Voi Kakka! Voi Kukka*, Emäntä Näreessä*, Klassinen Kamomilla* ja Oh, Deer!* - toinen toistaan hulvattomat Paikalliset Palashampoot. Niiden nerokas reseptiikka ja valmistus on Pöytyän Karinaisissa sijaitsevan jäätelöistään tunnetun Isotuvan tilan emännän Elina Simolan käsialaa. Shampoiden yrtit on kerätty tilan perinnebiotoopeista ja sertifioiduilta luomukeruualueilta. Tuotteissa on sekä vegaanisia että suomalaisilla perinnereseptillä valmistettuja eläinperäisiä shampoita. Vegaanisissa tuotteissa on hyödynnetty Myssyfarmin Luomurypsiöljyä raaka-aineena.

Palashampoo, jolla on tarina

Jokaisella shampoolla on persoonallisen nimen lisäksi oma tarinansa ja ne sopivat hieman eri tyylisille hiuksille. Nimet ovat emäntä Annan ja emäntä Elinan yhdessä kehittelemät, tutustu niihin tuotetiedoissa!

Hirvittääkö ajatuskin palashampoosta?

Palashampoo saattaa olla monelle Myssy-ystävälle täysin uusi asia, joten on hyvä kertoa niiden eduista: palashampoot ovat paitsi näppäriä kuljettaa myös säilöntäaineettomia, sillä niissä ei ole nestemäisten shampoiden tapaan vettä. Palashampoo on myös tavallista hellävaraisempi ja jättää hiuksiin enemmän hoitavia rasvoja, minkä takia hiukset saattavat alkuun tuntua tahmaisilta. Totutteluvaihe kestää viikosta kahteen, jonka jälkeen tahmaisuus vähenee, eikä palashampoota enää vaihtaisi takaisin nestemäisiin purkkeihin.

Näin käytät palashampoota

Kastele hiukset ja kostuta palashampoo ja hiero sitä joko ensin käsiin tai suoraan hiuksiin. Vaahdota, hiero hiuspohjaan ja huuhtele runsaalla vedellä. Palashampoossa on hoitavia rasvoja, joten hoitoainetta ei tarvita. Pesun lopputulos voi alkuun tuntua tahmaiselta, hiusten kestää tottua palashampooseen muutaman viikon. Anna sille mahdollisuus! P.S. Sopii myös vartalon ja käsien pesuun.

>> Tutustu Paikallisisiin Palashampoisiin täälllä!

P.S. Suosittelemme lämpimästi kesälomareissua Isotuvan tilan Jäätelöbaariin, joka tarjoilee näköalan yli lehmien laiduntaman perinnebiotoopin. Osoite: Maanpäänraitti 66, Pöytyä.Also in News

Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista
Kesäextra: Myssymummojen Kesäsoittolista

June 30, 2021

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!
Read More
Powered by Myssy - Mistä on kyse?
Powered by Myssy - What is it all about?

June 15, 2021

We want to curate to our Myssy Friends interesting offerings that meet our values and at the same time enable micro-enterprises a wider distribution and a market entry for their brilliant products.
Read More
Aurajoki SUP Powered by Myssy 3.-4.7.2021
Aurajoki SUP Powered by Myssy 3.-4.7.2021

June 04, 2021

Aurajoki SUP - Powered by Myssy is a stand up paddling tour that takes place on Aura river from July 3rd to 4th, 2021, after two years break. 
Read More

Stay warm. Join the cult!