FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Telle, born in 1950, lives in Alastaro and has been a Myssy Granny since Summer 2021. She started knitting and crafting when she was expecting her first child. Telle crocheted a quilt for the baby and there was no turning back. Telle loves her greenhouse where she farms potatoes, carrots, beans and beetroots.

Telle says that the best part of being Myssy Granny is the kind and caring atmosphere of the Myssy team. She is a very proud to be part of it!

7 Responses

Myra Mankki

December 03, 2023

Hei Telle, minulla on ilo omistaa tekemäsi pipo. Se auttaa minua pitämään lämpimänä varsinkin suomen talvella.

Juuli

March 20, 2023

Hei Telle ja kiitos ihanan pehmeästä Hile-hupusta! Olin toivonut sellaista kovasti ja olen siitä hyvin iloinen! Tämä oli ensimäinen tilaamani myssyfarmin tuotte ja se kestää takuulla monta vuotta!

Marita Kullanmäki

March 18, 2023

Kiitos myssystä.
Marita Koskelta Tl

Mazal Leikas

March 10, 2023

Hei Telle ja kiitos aivan ihanasta Onni Muffi myssystä joka saapui tänään tänne Espooseen! Nyt myös minä saan pitää mummon kutomaa pipoa päässä, ja se jos joku lämmittää myös sydäntä.

Jonna

January 08, 2023

Hei Telle
Sain lahjaksi tekemäsi Myssyn. Mikä maailman parhain lahja, varsinkin kun sillä on tarina. Se tuoksuu ihanalle oikealle villalle, se on erityinen ja rakastan sitä!

Sari Auramo

December 28, 2021

Annoin miehelleni joululahjaksi neulomasi pipon ja se on jo osoittautunut todella mieleiseksi lahjaksi. Huomenna pipo pääsee “tositoimiin”, kun mökillä lasketaan talviverkot.

Nea Aminoff

December 22, 2021

Kiitos Tellelle ihanasta piposta! Oli onnistunut joululahja ja pipo pääsi heti käyttöön. Hyvää joulua!

Leave a comment


Also in The Myssy Grannies

Aila
Aila

Read More
Aino
Aino

Read More
Anne
Anne

Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!