FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Pirjo K, born in 1955, is from Nousiainen. She has been a Myssy Granny since 2018 and the best part about the experience is to have something meaningful to do, in addition to flexible working hours and all the nice people she has met. Pirjo, who was taught to knit by her mother at a young age, says that she knits usually one hat per day. In addition to knitting, Pirjo spends her free time jogging, going to the gym and swimming. 

“Live day by day and you can find something positive in everything,” Pirjo tells her attitude towards life to all younger generations. Pirjo reveals that she also enjoys dancing and that she is quite skilled in it. Hopefully we get to see some moves one day!


2 Responses

Tiina Kelomäki

November 30, 2022

Hei Pirjo K.! Täällä toinen, melkein saman ikäinen mummo joka ei ole suostunut pitämään pipoa päässään, kuin lapsena, koska pipo ei vaan sovi minulle (mukamas). Nyt löytyi ihana Kaamos myssy-huppu ja ihan mielelläni laitan sen päähän, se on ihana.
Kiitos paljon, että neuloit minulle vihdoin sopivan ”pipon” joka on täydellinen ja vielä käsin neulottu 💜
Terveisin, Tiina

Henna Lehtosaari

November 02, 2021

Tuhannet kiitokset myssymummo Pirjo K. upean Myssy-hupun kutomisesta!
Luin, että elämänohjeesi on että päivä kerrallaan ja kaikesta voi löytää positiivista, ja aion palata tuohon ajatukseen ja palauttaa itseni aina tähän hetkeen laittaessani hupun päähän. Tämä on niin lämmin, ja uskon, että extra lämpöä tuo se, että tämä on käsintehty ❤️
Kiitos. T. Henna Lehtosaari

Leave a comment

Stay warm. Subscribe our Newsletter!