FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Leena, born in 1946, lives in Mynämäki and has been a Myssy Granny since Autumn 2020. Leena learned how to knit and got enthusiasm from primary school. Later, she also studied at a handicrafts school. Her free time is filled with playing with grandchildren, baking, and wandering in nature. Leena thinks that the best part of being a Myssy Granny is meeting other Myssy Grannies and the Myssy team. Of course, she also enjoys the possibility to knit as much as she wants. Leena emphasizes how important it is to live in a moment, every day. Leena also reveals the project she is working on right now: gathering historical stories of her family from Karelia and giving this collection to her grandchildren. The stories start from the times of war continuing to the evacuation of Karelia and ending to the present time.

14 Responses

Enna

November 04, 2023

Kiitos Leena, kudoit harmaan Roosanauha -myssyni, joka on ihana! Tisupiponi😃
Hienoa työtä, lämmittää ihanasti kylmällä ja tuulisella säällä.
Iloa ja terveyttä loppusyksyyn!

Hanne

August 31, 2023

Iso lämmin kiitos sinulle Leena neulomastasi Myssy-baretista. Kiitos kauniista työnjäljestä, kannan sitä ilolla. 

Aurinkoisia syyspäiviä sinulle ja hyviä vointeja. ❤️

Waltteri

August 23, 2023

Kiitos Leenalle upeasta Myssy-baretista! Jo suosikki päähineeksi valikoitunut Myssy-baretti piristää päivää ja voi ylpeänä sitä päässä pitää, kun tietää sen olevan sinun käsissäsi syntynyt arvokas teos. Tämä päässä on mukava lähteä metsään luontoa ihailemaan. Kiitos ja tsemppiä projektisi pariin :)

Anna A

March 23, 2023

Suuri kiitos Leena kauniista ja lämpimistä myssyistä! 💗
Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää sinulle 🙂

Inna

March 23, 2023

Kiitos Leenamummolle ihanasta ja pehmosesta myssystä! Täällä Kannonkoskella on vielä kovasti lunta ja pakkanenkin paukkuu lähes päivittäin. Myssy on huolella neulottu ja jälki on siistiä! Kiitos vielä kerran, arvostan kovasti!
❤️ terveisin Inna

Tiina

March 22, 2023

Hei Leena,
Kiitos ihanasta myssystä. Se on oikein lämmin eikä tuulikaan pääse läpi, täällä rannikolla aina tuulee. Myssyn jälki on erittäin siistiä ja se on jo kovassa käytössä.
Mukavaa kevättä ja voihan hyvin.
-Tiina

Hanna

March 16, 2023

Kiitos, Leena, ihastuttavasta harmaasta myssystä jossa on kaunis punainen tupsu. Ensimmäistä päivää käytössä Helsingin viimassa – vielä ehti päähän tänäkin talvena! Kiitos Sinulle kauniista työn jäljestä, jota arvostan sitäkin enemmän, kun itse olen täydellinen poropeukalo.

Myös oman isoäitini nimi oli Leena, tunnut siis tutulta senkin vuoksi. Kaunista kevättä ja hyvää jatkoa toivotellen,
Hanna, myssyn onnellinen omistaja

Leena

March 14, 2023

Hei Leena
Suuret kiitokset Sinulle neulomastasi baretista. Baretti sopi minulle täydellisesti ja olen siihen tosi tyytyväinen, ole ylpeä kättesi jäljestä.
Eekku

Johanna

March 12, 2023

Hei!

Kiitos Leena lämpimästä myssystä!

Nastasja

March 11, 2023

Moi Leena!
Kiitos kauniista ja lämpimästä hatusta! Kiitos työstäsi ja huolenpidostasi :)
Voi hyvin!

Anna

March 08, 2023

Hei Leena! :)

Tänään luokseni kotiutui ihastuttava myssy, joka oli syntynyt sinun puikoissasi. Myssy on ihanan värinen ja mukava päässä. Kiitos paljon! <3

Veera

May 24, 2022

Moi Leena!
Teen Mynämäellä/ssä(kuulemma tästä ei ole paikalliset ihan yksimielisiä, kumpi on oikein?) tuulivoimaa, koska me nuoret halutaan elää puhtaassa maailmassa onnelliseen eläkeikään asti <3
Mietin, että olisikohan kesämyssylierihatusta kuitenkin voinut olla myös Mynämäki väri? Olisi ihanaa mennä myssyhatun kanssa juttelemaan Lukkari-Jukolaan piakkoin. Minkä värinen Mynämäki sinun mielestä on?

Terkuin,
Veera
Kotoisin Vahdolta, suku kuitenkin satakuntalaista.

Viola

January 25, 2022

What a coincidence: My daughter’s name is Lena, and the beanie she got was made by Leena :) She’s really happy about that.

Birgit (from Germany)

November 18, 2021

Thank you for that wonderful Myssy – It’s so addictive !

Leave a comment


Also in The Myssy Grannies

Aila
Aila

Read More
Aino
Aino

Read More
Anne
Anne

Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!