FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Ensimmäinen kotimainen lemmikkilampaiden villasta neulottu tuotemallisto on täällä.

Tällä viikolla lanseeratussa Myssy x Stockmann -yhteistyön tuloksena syntyneessä Lemmikki Myssyssä on nimensä mukaisesti käytetty sellaisten suomenlampaiden villaa, jotka eivät ole tuotantoeläimiä vaan omistajien rakkaita lemmikkejä ja perinnemaiseman hoitajia. Mallistolla halutaan tarjota mahdollisuus laadukkaaseen kotimaiseen villaan mahdollisimman monelle kuluttajalle.

Erikseen kehrätyssä villaerässä on mukana Myssyfarmin omien lemmikkilampaiden sekä toisen paikallisen tilan lampaiden villat. Malliston idea syntyi asiakkailta tulleesta toiveesta. “Ymmärsimme heti, että tämä on toive, johon on täysin mahdollista vastata. Olemmekin pohtineet, mihin omien lemmikkilampaidemme villat käytämme ja samaa pohtii moni muu tila.”, kertoo Myssyfarmin toimitusjohtaja Anna Rauhansuu.

Myssyfarmi pystyy jäljittämään jokaisen lankaerän tilalle asti jo nyt, joten yksittäisen lemmikkilampaiden villoista kehrätyn erän kehruuttaminen ei vaatinut tuotannossa erikoisjärjestelyjä. “Tällä mallistolla emme ota kantaa, vaan kunnioitamme erilaisia vakaumuksia”, hän jatkaa.

Stockmann puolestaa näkee tuotteessa jotain täysin uutta. ”Halusimme luoda Myssyfarmin kanssa yhteistyössä jotain, mitä ei vielä markkinoilla ei ole. Meille on tärkeää kuunnella asiakkaidemme toiveita ja tarjota heille yhä enemmän vastuullisia vaihtoehtoja valikoimassamme, ja tässä supisuomalaisessa Lemmikki-myssyssä nuo molemmat asiat yhdistyvät täydellisesti”, kertoo valikoimapäällikkö Anu Kurki.

Villankerintä itsessään on eläimelle hyvinvointiteko: Eläinsuojelulaki edellyttää lampaiden kerintää kerran vuodessa ja hyvinvointiasetus kahdesti vuodessa. Suomessa villa on pääsääntöisesti lammastalouden, joko perinnebiotooppien hoidon tai ruoantuotannon, sivuvirta, jonka hävikki on merkittävää. Myssyfarmi ostaa käyttämänsä kotimaisen villan reilulta parilta kymmeneltä valvotulta luomulammastilalta, joiden kanssa yritys tekee pitkäjänteistä yhteistyötä.

Voit nyt hankkia itsellesi aidon Lemmikki Muffin, mallistoa on rajoitettu ja numeroitu erä!



Also in News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy is an official Mielinauha Campaign partner

Read More
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Read More
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!