FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Seija, born in 1939, is from Rauma has been a Myssy Granny since 2019. She is an experienced knitter as she learned to knit already at a young age in school. Seija thinks that the best thing about being a Myssy Grandma is getting to know other grannies and, of course, knitting itself.

In addition to daily knitting, Seija spends her free time doing outdoor activities. Seija’s attitude towards life is positive: “don't worry about the past - focus on the future.”


5 Responses

Tomoko Mizohata

December 11, 2023

Thank you Seija for the lovely Tube, it’s knitted so beautifully and is very soft and warm when you put it on. I am Japanese and live quite far away from your place, but am very happy that I came to know you’d knitted for me and am able to see your face.
Wishing you a merry Christmas and a very happy new year!!

Carita Saarinen

March 25, 2023

Lämmin kiitos Hiekka Myssy-tuubista! Se on juuri niin ihanan muhkea ja lämmin kuin toivoinkin ja mieltä lämmittää tieto, että sen on kutonut ihan oikea ihminen, joka on nauttinut sen tekemisestä. <3

Ihanaa kevättä toivottaa:
Carita Saarinen ja Humisevan Harjun alpakat

Virpi Kukkola

March 20, 2023

Kiitos Seija laventelin liilasta myssystä! Se saa minut hyvälle mielelle ja tuoksuu kotoisasti aidolta villalta :) Tämä on viides Pöytyän myssyni. Kaikki ne ovat olleet oikein mieluisia. Hyvää kevättä!

Anna Ahonen

March 15, 2023

Hei Seija,
kiitos ihanasta piposta, siitä tulee lempipiponi. Pidän myös elämänasenteestasi ja ilokseni huomasin, että olet syntynyt samana vuonna kuin rakas äitini.
Toivotan sinulle mukavaa kevättä ja neulomisintoa!

Katriina Husso

December 01, 2022

Kiitos Seija ihanasta myssystä.
Mulla oli jo reilu vuosi sitten samanlainen, mutta koirani sai sen kynsiinsä…. Piti korjauttaa, mutta hän se sitten taas löysi ja se oli siinä….
Tätä pidetään ylähyllyllä!!!!
Mukavaa loppuvuotta, hyvää joulua ja Kiitos!

Leave a comment


Also in The Myssy Grannies

Aila
Aila

Read More
Aino
Aino

Read More
Anne
Anne

Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!