FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Marja, born in 1948, lives in Alastaro and has been a Myssy Granny since Summer  2021. She loves to do crosswords, read books, do gardening and wander around forests picking berries and foraging for mushrooms. Marja reveals that she is a fan of rock music, but also listens to classical music. Only country music is not to her liking.

Best part of being a Myssy granny is the joyful and helpful Myssy team, Marja says.

9 Responses

Lisa K.

March 16, 2023

Kiitos Marja upeasta Myssystä! Tämä on kertakaikkiaan hienoin pipomyssykkä jota olen koskaan omistanut! Niin pehmeä, lämmin, kaunis ja hieno! <3 Kiitos niin paljon! <3 Kaikkea hyvää ja jo rutkasti ennakkoon kantarellionnea sienimetsälle! Rock on!

Anna

March 15, 2023

Hei Marja! :)

Kiitos paljon ihanasta Muffi myssystä, jonka olit kutonut! Se on kaikin puolin täydellinen <3

Kati

March 14, 2023

Ihana Marjan tekemä Davos Nomadi -hattuni saapui viime viikolla. Nyt odottelen aurinkoisia kelejä, sitten hattu päähän, aurinkolasit päälle ja kevätauringosta nauttimaan. Hattu pääsee mukanani myös ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen Etelä-Eurooppaan vielä maaliskuussa. Kiitos!

Marja

March 13, 2023

Ihanaihana Hile-huppu ja pisteenä iin päälle, Marjalta Marjalle! Tulee olemaan vielä kevättalvena käytössä, kiitos!

Lieppu

January 20, 2023

Kiitos Marja ihanasta Koivusaari Kuurna myssystä. Ihanaa, kun minulla vihdoinkin on oma mummon neuloma villatuote. Minulla kun ei ikinä ole ollut isovanhempia, jotka olisivat neuloneet minulle.
Nyt kun minusta on tulossa Mummu, pidän huolen, että neulomisen perinne jatkuu. Itselleni se on ollut rentoutumisen ja ajan ottoa itselle.
Kaikkea hyvää sinulle!

Suvi

March 02, 2022

Kiitos ihanasta myssystä! Se on lämmin ja kaunis, ehtaa kotimaista laatua. :)

Sari Iivonen

December 30, 2021

Hei Marja! Kiitos ihanasta Kivi myssystä!! Sain sen tänään ja koe käytin heti tuolla tuulessa ja lumisateessa. Kyllä oli miellyttävä myssy päässä: pehmeä, ei kutise ja piti ihanasti tuulen!!
Ja huomasin että aika sattuma että olet tehnyt työurasi lasten parissa niin minäkin teen töitä lasten parissa. Tykkäät rockista niin minäkin 😄. Kohtalon sanelemaa!!
Oikein hyvää Uutta Vuotta ja kutimet kohti Vuotta 2022💥 t. Sari

Taina

November 17, 2021

Hei Marja,
Sain tänään kutomasi valkoisen Kuurna myssyn.On kiva tietää,että myssyn on kutonut oikea rockki mummo.Hyvää talven odotusta!
Taina

Satu Hirvi

November 01, 2021

Lämmin kiitos neulomastasi Pihlava Luksuksesta, jonka posti minulle tänään toi. Tästä tulee takuulla uusi luottomyssyni. Hyvää marraskuuta, alkutalven aikaa!

Leave a comment


Also in The Myssy Grannies

Aila
Aila

Read More
Aino
Aino

Read More
Anne
Anne

Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!