FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Ensimmäiset Viralliset Neulonnan SM-kisat 26.8 - Powered by Myssy

Järjestyksessään ensimmäiset viralliset Neulonnan SM-kisat järjestetään Pöytyän Haverilla lauantaina 26.8. Myssyfarmin Päämajan tiloissa. Jo oli aikakin, sillä tosineuloja neuloo unissaankin ja nyt on aika päästä kalibroimaan oma suoritustaso hyvässä hengessä kilpasiskojen ja -veljien(?) parissa. Tässä kilpailussa on kyse nopeudesta ja vain nopeudesta, sillä kaikki osallistujat neulovat saman neuleen tismalleen samasta ohjeesta ja langasta sekä samoilla työvälineillä. Eihän neulominen ole mitään kilpailu, se on SM-kilpailu!


Osallistumismaksu ei muodostune esteeksi ja järjestäjä korostaa, että säännöt ovat selkeät ja palkinnot todella ruhtinaaliset, voittajalle on luvassa 500euron arvoinen pääpalkinto! Kilpailuun voidaan ottaa maksimissaan 50 osallistujaa. Nopeuden lisäksi myös neuleen tasalaatuisuus, tiheys, mitat ja viimeistely huomioidaan pisteytyksessä. Kokenut ja puolueeton tuomaristo arvioi työt ja tuomariston puheenjohtajana toimii yli 50 000 neuletta urallaan arvioinut Iryna Shvets. Erillisessä kutsuvieras sarjassa nähdään Myssyn yhteistyökumppaneita, Myssymummojen ykkösketjua sekä tunnettuja nimiä, jotka julkaistaan myöhemmin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!Also in News

Positiivinen kierre jatkuu:  Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!
Positive news: Myssy makes it to Beams, JP, gains overall 15 new international retailers and has all together 229 retails stores in 19 countries

We are proud to say that this season Myssy is breaking new records in exports!
Read More
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!
An outstanding launch: Myssy x Fiskars Tissit Collection is here!

Myssy x Fiskars Tissit Collection is an outstanding collaboration to support Pink Ribbon fundraising!
Read More
It's not Art. It's Myssy.
It's not Art. It's Myssy.

Myssy Season is here and you haven't seen anything like this before!
Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!