FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Irja, born in 1955, is from Loimaa and has been a Myssy Granny since 2018, and according to her, the best thing about being a Myssy Granny is doing something meaningful. Irja says she knits a lot - which we can agree on - and when she was little she was taught by her own mother to knit.

In addition to knitting, Irja also jogs and goes foraging mushrooms and berries in the forests. Not just like a little, but like dozens of buckets till the forest is empty.

“You are able to learn anything you want if you are willing to work for it!” Says Irja when asked about her motto and ends the conversation surprisingly: “If I were young now, I would definitely be a punk rocker”. We can agree, she is definitely rocking in Myssy knitting!

30 Responses

Gillian Beckwith

February 28, 2024

Kiitos Irja, sain juuri laulu Ilmatar-hatun ja olen niin onnellinen. Se on kaunis ja lämmin ja epätavallinen tyyli.

Thank you Irja, I’ve just received my laulu Ilmatar-hattu and I am so happy. It’s beautiful and warm and unusual styling.

Mari

February 08, 2024

Hei Irja!
Lämmin kiitos neulomistasi ihanista pipoista, ne tulevat käyttöön välittömästi!
Aurinkoista kevään odotusta ja kaikkea hyvää Sinulle täältä Tampereelta!!!

Marika

January 23, 2024

Hei Ihana Irja! 💐🤍

Kiitos sinulle, kun neuloit minulle lämpimän myssyn, myssy on Kanerva ja toden totta tämä myssy on todella ihanan lämmin -oikea valinta ollut tähän talveen. ☃️ Toivon sinulle kaikkea hyvää, kauniita päiviä ja kevään odotusta! 💐✨

Elina

December 19, 2023

Kiitos Irja ihanasta Myssystä! Sain sen tänään. Istuu hyvin ja näyttää upealta! Ihanaa joulun aikaa toivottaen,

Emma

December 19, 2023

Hei!

Kiitos Irja ihanasta myssystä, se on niin muodikas ja lämmin <3

Hyvää joulua!

Annalisa

December 09, 2023

Thank you Irja for knotting my lovely acid green beret! It’s beautiful and warm

Laura Hakola

November 06, 2023

Kiitos kauniista Hohto-hupusta. Käsistäsi on syntynyt ihanuus minua ilahduttamaan ja lämmittämään. Onnellista vuoden loppua🤍🤍🤍

Marita Raivio

September 27, 2023

Lämpimät kiitokset maailman ihanimmasta Noki Hanki -baretista :) Olen niin onnellinen ja ylpeä kauniista ja lämpöisestä päähineestäni. Tästä olen haaveillut pitkään! Oikein hyvää alkavaa syksyä ja kaikkea hyvää :)

Anne Tuononen

August 29, 2023

Hei Irja!🌞Kiitos ihanasta luonnonvalkoisesta Taaveli Kyrö myssystä jonka sain elokuussa.Se oli juuri sopiva ja ihanan lämmin.🥰Terveiset Imatralta ja mukavaa syksyn alkua sinulle.

Päivi

August 20, 2023

Kiitos, Irja, jo kahdesta minulle neulomastasi päähineestä! Vielä on kesää jäljellä, mutta kun aika koittaa, niin vetäisen päähäni joko myssyn pinkillä tupsulla tai vaaleanpunaisen baretin ja nautin ihanasta lämmöstä! Mukavia neulontahetkiä Sinulle jatkossakin! :-)

Katja

April 20, 2023

Ihana Irja, kiitos neulomastasi okrankeltaisesta Seppä Muffista! Lämpimiä ajatuksia Sinulle! Odottelen jo ensi syksyn pikkupakkasia…

Kukka

April 16, 2023

Kiitos Irja aivan ihanasta vaalean lilasta baretista❣️ Se on pitänyt korvat suojassa kylmältä viimalta täällä Helsingissä, ja kerää kehuja minne menenkin. Eikä kutita yhtään!

Sari

April 10, 2023

Tervehdys, Irja
ja lämmin kiitos kauniista ja lämpimästä luumunsävyisestä baretista, jonka sain ennen pääsiäistä.
Iloista keväänjatkoa sinulle!

Saija Lehtilä

March 22, 2023

Kiitos Irja ihanasta Lumi Baretista,se on niin must❤️

Kay

March 21, 2023

Balaclava sävyssä noku oli paras sijoitus hetkeen! Niin lämmin ja juuri sopivan napakka, jopa kaverit menivät heti tilaamaan samanlaisen :) Kiitos sulle Irja!

Riitta

March 14, 2023

Hei Irja!
Sydämellinen kiitos ihanasta, kauniista ja lämpöisestä villapannasta! Taivaansininen väri on uskomattoman kaunis. Pakkasella ja tuulisella säällä panta lämmittää ja siitä sinulle iso kiitos. Kaikkea hyvää sinulle ja kaikille kutojille. Voimaa ihastuttavaan työhönne. Te teette maailmastamme paremman paikan. Kauniita keväisiä päiviä ja kaikkea hyvää! Terveisin Riitta

Piia Nuortila

January 03, 2023

Kiitos Irja ihanasta lämpimän punaisesta Balaclavasta. Käyn kesän lisäksi aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä merellä veneellä kalassa ja vaan nauttimassa rauhallisesta saaristoluonnosta. Tuolloin pään pysyminen lämpimänä on haaste. Huppu joka suojaa, lämmittää ja kiertyy pään mukana on ihan must. Jos on vetistä keliä niin sydvesti tuon päälle vaan. Hyvää tätä alkanutta vuotta ja iloisia hetkiä sinne Loimaalle sinulle.

Minna

December 10, 2022

Kiitos Irja Stylisti Muffista. Tilasin sen myssyfarmi verkkokaupasta vuosi sitten ja olen pitänyt siitä todella paljon.

Gabrielle

August 26, 2022

Got myself Muffi Masterpiece in White/Lavender and I have never had anything more comfy in my life. Absolutely in love with it and going to wear for years!!! ♥

Riikka Vilkuna

July 05, 2022

Vein ystävälleni Tuulille Originals-pannan lahjaksi, kun tapasimme Kazakhstanissa kesäkuussa. Tuul on Mongoliasta ja oli iloinen, kun sai pannan, joka pitää hänen korvansa lämpimänä paikallisessa talvessa. Kiitos!

Nadine

January 26, 2022

Gorgeous Mint Green beanie! Greetings from the UK

Uli

January 21, 2022

Greetings from Germany, I love my muffi! ♥

Sirpa Niemi

December 25, 2021

Sain joululahjaksi pojaltani neulomasi tupsupipon. Ihana yllätys. Ja kun kurkkasin kuka oli neulonut niin sydän hypähti. Myös edesmennyt äitini oli Irja. Hän ei varmaan ostaessaan tätä ollut huomannut. Kiitos Irja.

Kirsti Heiskanen

November 24, 2021

Kiitos Irja, kutomasi upea Vaasa-baretti tuli perille juuri sopivasti lämpötilan laskiessa. Nyt kelpaa kävellä Zürichin kaduilla pää pystyssä ja korvat lämpiminä.
Hyvää loppuvuotta 💕

Kirsti Heiskanen

November 24, 2021

Kiitos Irja, kutomasi upea Vaasa-baretti tuli perille juuri sopivasti lämpötilan laskiessa. Nyt kelpaa kävellä Zürichin kaduilla pää pystyssä ja korvat lämpiminä.
Hyvää loppuvuotta 💕

Kirsti Heiskanen

November 24, 2021

Kiitos Irja, kutomasi upea Vaasa-baretti tuli perille juuri sopivasti lämpötilan laskiessa. Nyt kelpaa kävellä Zürichin kaduilla pää pystyssä ja korvat lämpiminä.
Hyvää loppuvuotta 💕

Birgit

November 13, 2021

Thanks! I really love that Beanie (Nightwish) you knitted!!

Anita Törni

November 12, 2021

Kiitos Orja ihanasta lemmikki myssystä nro 7. ❤️ Tämä oli Stockmannin kilpailun voitto ja niin ihana voitto olikin. Olen jo pitkään haaveillut tästä ja sattui sitten vielä tämmöinen Limited Edition voitto kohdalle. Ihanaa loppuvuotta 🥰

Päivi Minkkinen

October 26, 2021

Kiitos Irja! Kyllä nyt kelpaa talvea odotella uudessa harmaassa baretissa!
Ja, minussakin asuu muinainen punkkari:)

Mirka Sysiharju

October 15, 2021

Mieheni osti minulle kutomasi tavattoman ihanan lilan myssyn Rovaniemen Erätukusta, kun olimme pappalassa kyläilemässä lastemme kanssa. Pipo kerää aina kehuja, kun se päässä ulkoilen. Tänä syksynä ja talvena ei päätä palele.😍
Kuulaita syyspäiviä ja hyviä hetkiä käsitöiden parissa! 😊

Leave a comment


Also in The Myssy Grannies

Aila
Aila

Read More
Aino
Aino

Read More
Anne
Anne

Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!