FREE WORLDWIDE SHIPPING ENDS TODAY

Myssyn suositut livet Facebookissa jatkuvat. Kesän teemana on erityisesti suomenlampaan villa. Tutustumme tämän maailmanluokan raaka-aineen käyttöön ja tuotantoon. Livessä pääset tutustumaan niin Myssytiimiin kuin myös söpöihin karitsoihin. Vastaamme mielellämme myös kuulijoita askarruttaviin kysymyksiin. Kutimet mukaan!

Toukokuu:

20.5. klo 14
Myssylive: Suomenlampaan Villa - Jätteestä hyötykäyttöön!

Suomi on ollut viimeisen vuoden ajan neuloosin kourissa ja kiinnostus erityisesti suomalaiseen lankaan on kasvanut. Vaikka suomenlampaan villa onkin laadukas raaka-aine, jopa merinovillan veroinen, silti edelleen noin puolet siitä hävitetään jätteenä.

Myssyfarmi on ollut jo pitkään suomalaisen villatuotannon sanansaattaja ja puolestapuhuja, ja tässä livessä Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu, sekä tuotantopäällikkömme Mari Rintala, avaavat suomalaisen villatuotannon vaiheita. Molemmilla on vuosien kokemus aiheesta ja paljon villatietoa.

Livessä kerromme muun muassa millainen raaka-aine suomenlampaan villa on ja mitkä ovat sen erityislaatuisia ominaisuuksia. Lisäksi kerromme miten suomenlampaanvillaa tuotetaan ja miksi villaa päätyy myös jätteeksi, sekä mitä Myssy tekee suomenlampaan villatuotannon eteen.

>> Ilmoittaudu mukaan täällä!

27.5. klo 14
Myssylive: Vierailu Rintalan luomulammastilalla - Tutustumme uusiin karitsoihin!

Livesessiomme villan parissa jatkuvat, ja tällä kertaa käymme paikan päälle tutustumaan Rintalan tilalle, missä emäntä Anne Rintala tutustuttaa meidät luomulammastilan arkeen. Ja mikä parasta, Rintalan tilalla on juuri karitsoinnit päättyneet. Paljon söpöjä hetkiä siis luvassa!

>> Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kesäkuu:

10.6. klo 14
Myssylive: Miksi villa on paras materiaali myös kesällä? Tutustu Myssyn kesämalleihin!

Tiesitkö, että villa on oiva materiaali käyttää myös kesällä? Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Tässä livessä tutustutaan villan luontaisiin ominaisuuksiin sekä esitellään Myssyn kesämallistot sekä parhaat kesän neulontaprojektit!

>> Ilmoittaudu mukaan täällä!



Also in News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy is an official Mielinauha Campaign partner

Read More
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Read More
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Read More

Stay warm. Subscribe our Newsletter!