ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmin historian ensimmäinen osakeanti on auennut tänään Invesdorin sivuilla. Liekö samalla kyseessä ensimmäinen puhtaasti maatilalähtöinen joukkorahoituskierros? Kampanja on startannut vauhdilla ja nyt sinustakin voi tulla osa farmin tarinaa.

Me täällä farmilla ajattelemme, että konseptissamme on jotain ainutlaatuista. Mitä suuremmaksi kasvamme, sitä enemmän hyvinvointia pystymme luomaan. Mitä isompi Myssyfarmi, sitä useamman mummon voimme palkata neulomaan. Jonotuslista mummoksi on nyt pitkä. Ja mitä mahtavampi Myssy, sitä useammalle lammastilalle voimme maksaa reilun korvauksen villasta sen sijaan, että villa päätyy maakuoppiin.

On kuljettu pitkä polku Davosin vuorilta Teufin kylästä tammikuusta 2006. Tarinaan mahtuu paluu juurille Pöytyälle 2008, suomalaisen villan hienouden keksiminen, perheystävistä löytyneet ensimmäiset mummot ja maailman valloituksen aloitus 2016 Berliinin muotiviikoilta. Nyt Myssyjä myydään 16 maassa ja mummot ovat käyneet Japanissa asti neulomassa. Täällä sitä nyt istutaan uudessa päämajaan ja koemme, että konseptimme on nyt sillä mallilla, että sitä kelpaa laajentaa. Olemme valmiit viemään liiketoimintamme seuraavalle tasolle, skaalaamaan mummot ja mullistamaan suomalaisen villakentän.

Miksi säästää sukanvarteen, kun voi sijoittaa Myssyyn? Lue lisää!

Myssy x Friend

Meille sillä on merkitystä, kuka meihin sijoittaa. Mukaan on jo lähtenyt koko joukko lammastiloja, jotka näkevät meissä suomalaisen villan tulevaisuuden. Mukaan on lähtenyt tahoja, jotka rakastavat muotia. Ja etenkin iloisia Myssymummoja! Mukaan on lähtenyt heitä, ketkä haluavat Pöytyän maailman kartalle. Jos uskot meihin ja siihen, mitä teemme, lähde mukaan!

Kaikki Myssyyn sijoittaneet Myssy-ystävämme saavat omistajan alennuskoodin verkkokauppaan sekä mahdollisuuden tilata Myssynsä Myssy X Friend -omistajalogolla. Isomman sijoituksen tehneille on varattu oma Myssy X Friend -erikoismallinsa.

Haluamme rakentaa yhä vahvemman Myssy-ystävien yhteisön, joka on tiiviisti mukana farmin kasvussa ja kehityksessä.

Miten joukkorahoitus toimii?

Joukkorahoitus on yleistermi, jolla tarkoitetaan nykyaikaista tapaa rahoittaa liiketoimintaa avoimen netissä järjestettävän rahoituskampanjan kautta. Joukkorahoitus on alakategoria joukkoistamisesta (eng. crowdsourcing), jolla viitataan tapaan saada palveluja, ideoita tai sisältöä online-yhteisöltä. Merkityksellistä on siis rahoituksen lisäksi joukkorahoituksen voima rakentaa yhteisöä brändin ympärille sekä kommunoida avoimesti yrityksen suunnitelmista ja tavoitteista.

Kolme näkökohtaa määrittelevät joukkorahoituksen ytimen: Sijoitukset tulevat suurelta määrältä sijoittajia eli joukolta, keskimääräinen sijoitus on suhteellisen pieni ja siijoittaminen tapahtuu verkossa.

Joukkorahoituksella on monta muotoa, mutta Myssyfarmin kampanjassa on kyse sijoituspohjaisesta joukkorahoituksesta eli rahojen vastikkeeksi saa merkitä yrityksen osakkeita. Rahat antavan henkilön näkökulmasta nämä joukkorahoituskampanjat ovat sijoituksia: ne sisältävät pääoman menettämisen riskin, mutta niissä on samalla mahdollisuus tehdä voittoa.

Lisää joukkorahoituksesta Investopediasta.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, otahan yhteyttä:

Anna
emanta@myssyfarmi.fi 

Hanna
hanna@myssyfarmi.fi 


Terveisin,
Anna, Janne, Hanna, Iina ja MyssytiimiMyös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!