ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Tovi sitten myyntiin tulivat aidot kajaanilaiset Pöytyä-paidat ja viime viikolla esittelimme teille Farmarin Villasaippuan. Ensi viikolla vuorostaan on luvassa kaikkein aikojen yllätys, paikallista pöytyäläistä luonnonkosmetiikkaa!

Moni lienee ihmetellyt, mistä oikein on kyse? Ei kai vaan Myssyn alla kohta myydä kaikenmaailman madeinchina-avaimenperiä ja hikipajoissa ommeltuja lippalakkeja logolla varustettuna? Voimme luvata, että ei myydä.

Haluamme mahdollistaa mielenkiintoiset ja arvoihimme sopivat tuoteuutuudet Myssy-ystävillemme sekä samalla tarjota mikroyrityksille mahdollisuuksia saada upeita tuotteitaan laajempaan jakeluun. Me siis fanitamme itse isosti kaikkia Powered by Myssy -tuotteita, olivat ne sitten isoja tai pieniä. Myssyn missiona on tuoda lämpöä muotiin ja liiketoimintaan; vastuullisuus, paikallisuus ja luonnonmukaisuus ovat keskeisiä toimintaa ohjaavia arvoja.

Powered by Myssy -tuotteet täydentävät Myssyfarmin omaa tuotevalikoimaa joko sesonkiluonteisesti tai pysyvästi. Niitä yhdistää paikallisuus, kestävyys ja mahdollisuuksien mukaan luonnonmukaisuus. Villasaippuan on valmistanut hyvinkääläinen pienyritys Gaarna, jonka saippualla olemme jo yli puoli vuotta pesseen värjäämön villat täällä farmilla. Sitä ennen villasaippuat tilattiin aina Saksasta, missä ei ole mitään hienoa.

PÖYTYÄ, the home of Myssy!

Halusimme tarjota paikallisille mahdollisuuden omaan legendaariseen kaupunkipaitaan, joka olisi kestävin mahdollinen vaihtoehto. Kajaanilaisen R-Collectionin upeat kaupunkipaidat ovat huikeaa laatua ja pitkälti suomalaista tuotantoa: kangas on kudottu, leikattu ja tikattu Suomessa sekä ommeltu Virossa. Sama paita on ollut tuotannossa jo 40 vuotta!

Pitkän odotuksen jälkeen nämä Pöytyä*-fanien paidat ovat nyt vihdoin saapuneet farmille ja tilattavissa verkkokaupasta 1-3vrk toimitusajalla! Kampanjahinta -20% on voimassa vielä tämän viikon koodilla ENNAKKOTILAAJA20.

Tartu tilaisuuteen ja liity Pöytyä-kulttiin!

t.Myssytiimi

*Pöytyä on Myssyn oma universumi, myyttinen maalaiskunta Aurajoen kansallismaisemassa. Se on valinta paluusta juurille, kaupunkikeskeisyyden vastailmiö. Se on mielentila, jossa saat asioista irti niiden parhaat puolet. Sinun ei siis tarvitse asua tai olla kotoisin Pöytyältä kuuluaksesi heimoon.


Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!