ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Retkisuppailutapahtuma Aurajoki SUP - Powered by Myssy järjestetään parin vuoden tauon jälkeen taas 3.-4.7. ja startti on täältä Myssyn Päämajasta Pöytyän Haverilta. Reitti kulkee koko matkan Pöytyän, Auran ja Liedon läpi kansallismaisemassa, Aurajokilaaksossa. Vesiltä löydät enemmän ja vähemmän koko Myssytiimin, jonka kanssa voit tulla viihtymään joelle! Tapahtuma on nyt osa Powered by Myssy -konseptia, jossa haluamme mahdollistaa paikalliset elämykset sekä Myssy-ystäville että muille kiinnostuneille. 

Myynnissä on lippuja sekä kahden päivän todelliseen joenystävän seikkailuun Pöytyältä Turkuun että yhden päivän sporttiseen jokisuppailuun Aurasta Turkuun. Yleisön pyynnöstä myös vuokralautoja on saatavilla rajallisesti. Reissusta kunnialla selviytyäkseen suosittelemme aiempaa kokemusta lajista. 

Mistä moinen idea sai alkunsa? Joelle suoraan päämajalta!

Tapahtuma kumpuaa Annan rakkaudesta lähiluontoon ja eritoten Aurajokeen. Kaunis ja virkistyskäyttökelpoinen joki ei takavuosina nauttinut paikallisten silmissä lainkaan arvostusta. Sen sijaan somekeskusteluissa pohdittiin, uskaltaako joessa uittaa edes koiraa? Auranmaan Nuorkauppakamari veti kolme vuotta Amazing Aurajoki SUP-hanketta, joka palkittiin mm. 2017 Suomen parhaana ja yhteiskunnallisesti vaikuttavimpana Nuorkauppakamari-projektina. Joki nousi taas esiin, laiturit ilmestyivät rannoille ja paikalliset

pohti nyt uimapaikkojen kunnostamista. SUP-hankkeen jälkimainingeissa myös Aurajoen Matkailutie sai virallisen matkailutie statuksen.

Parin vuoden tauon jälkeen Myssyfarmi otti tapahtuman siipiensä suojaan ja lähtö tapahtuu nyt siis Myssyn Päämajalta, jonka vieressä soljuu Aurajoen Matkailutie ja sen toisella puolella itse Aurajoki muuttuu melonta- ja suppailukelpoiseksi juurikin tässä kohtaan - mikä sattuma! Jatkossa kun Päämajasta tulee todellinen tapahtumakeskus, vesillä ollaan ystävien kesken yhä isommalla porukalla! Jännittävää!

Osta liput tapahtumaan täältä!

     



        Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!