ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Päämajan varastossa ovat jo tovin tuoksuneet villan lisäksi yrtit ja eteeriset öljyt, kun palashampoot ovat kypsyneet käyttökuntoon. Tässä ne nyt ovat: Vaaleanpunainen lammas*, Voi Kakka! Voi Kukka*, Emäntä Näreessä*, Klassinen Kamomilla* ja Oh, Deer!* - toinen toistaan hulvattomat Paikalliset Palashampoot. Niiden nerokas reseptiikka ja valmistus on Pöytyän Karinaisissa sijaitsevan jäätelöistään tunnetun Isotuvan tilan emännän Elina Simolan käsialaa. Shampoiden yrtit on kerätty tilan perinnebiotoopeista ja sertifioiduilta luomukeruualueilta. Tuotteissa on sekä vegaanisia että suomalaisilla perinnereseptillä valmistettuja eläinperäisiä shampoita. Vegaanisissa tuotteissa on hyödynnetty Myssyfarmin Luomurypsiöljyä raaka-aineena.

Palashampoo, jolla on tarina

Jokaisella shampoolla on persoonallisen nimen lisäksi oma tarinansa ja ne sopivat hieman eri tyylisille hiuksille. Nimet ovat emäntä Annan ja emäntä Elinan yhdessä kehittelemät, tutustu niihin tuotetiedoissa!

Hirvittääkö ajatuskin palashampoosta?

Palashampoo saattaa olla monelle Myssy-ystävälle täysin uusi asia, joten on hyvä kertoa niiden eduista: palashampoot ovat paitsi näppäriä kuljettaa myös säilöntäaineettomia, sillä niissä ei ole nestemäisten shampoiden tapaan vettä. Palashampoo on myös tavallista hellävaraisempi ja jättää hiuksiin enemmän hoitavia rasvoja, minkä takia hiukset saattavat alkuun tuntua tahmaisilta. Totutteluvaihe kestää viikosta kahteen, jonka jälkeen tahmaisuus vähenee, eikä palashampoota enää vaihtaisi takaisin nestemäisiin purkkeihin.

Näin käytät palashampoota

Kastele hiukset ja kostuta palashampoo ja hiero sitä joko ensin käsiin tai suoraan hiuksiin. Vaahdota, hiero hiuspohjaan ja huuhtele runsaalla vedellä. Palashampoossa on hoitavia rasvoja, joten hoitoainetta ei tarvita. Pesun lopputulos voi alkuun tuntua tahmaiselta, hiusten kestää tottua palashampooseen muutaman viikon. Anna sille mahdollisuus! P.S. Sopii myös vartalon ja käsien pesuun.

>> Tutustu Paikallisisiin Palashampoisiin täälllä!

P.S. Suosittelemme lämpimästi kesälomareissua Isotuvan tilan Jäätelöbaariin, joka tarjoilee näköalan yli lehmien laiduntaman perinnebiotoopin. Osoite: Maanpäänraitti 66, Pöytyä.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!