ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyn Neulontahaaste 2022
Go Knit Yourself

Aloitamme vuoden 2022 uudenvuodenlupauksella. Ja haastamme muutkin! Tänä vuonna neulotaan, entistäkin enemmän, eikös?

Neulontahaasteemme on jo lähes puikoilla, mutta vielä ehdit hyvin mukaan. Tilaa oma KnitKit-neulontapakettisi ja aloita Myssyn Neulontahaaste 2022 kanssamme Facebook-livessä 10.1.2022.

Pieni KnitKit-opas

Jotta neulontahaaste (ja neulomisharrastus ylipäätään) lähtisi mukavasti kaikilla käyntiin, kokosimme vinkit, joiden perusteella oma Myssy KnitKit on helppo valita. Aloitetaan:

Miten paljon sinulla on kokemusta neulomisesta?

En ole neulonut aiemmin.

Mikäli neulominen on sinulle vielä elämäntavan sijaan lähinnä mystinen käsillä tekemisen muoto, suosittelemme valitsemaan KnitKitin, jonka kanssa pääset helposti alkuun. Vaikka joskus onkin hyvä mennä suoraan syvään päätyyn, uskomme, että neulomisessa tärkeintä on aloittaminen ja se, että tekeminen pysyy sopivan helppona näin alkuvaiheessa.

Muffi ja Originals -mallit ovat Myssy KnitKittien helpoimmasta päästä. Ja niitä suosittelemmekin kokeilemaan, mikäli et vielä ole täysin varma, miten puikkoja pidetään käsissä tai mikäli joustinneule sanana merkitsee vain neuletta, joka …no, joustaa.

Olen neulonut joskus, jotakin pientä

Kun sinulla on jo hieman neulomiskokemusta pohjalla, voit kokeilla KnitKitiä, jossa vaaditaan jo pikkuisen ymmärrystä neulomisesta. Haluat ehkä kuitenkin silti helpon projektin, jonka voit saattaa valmiiksi melko nopeasti? Tai kenties olet jo neulonut Muffi Myssyn, mutta nyt mielesi tekisi kokeilla jotain erilaista?

Kun olet jo tehnyt sinunkaupat puikkojen kanssa, Ahti Myssy voi olla varsin hyvä seuraava projekti puikoille. Toisaalta, jos haluat nopeasti valmista ja pidät paksulla langalla neulomisesta, Kuisti-panta voi olla juuri sopiva valinta.

Olen neulonut jo jonkin verran pienempiä neuletöitä.

Kun neulontakokemusta on karttunut jo vähän tai vähän enemmänkin, voi olla oikea aika ottaa seuraava askel. Haluatko oppia erilaisen kavennustekniikan vai kenties vain jonkin isomman projektin puikoille?

Sinulle, joka olet tehnyt jo useamman pipon tai Myssyn (kenties lapaset tai huivinkin), suosittelemme esimerkiksi Myssy-Barettia. Vaihtoehtoisesti, mikäli kaipaat vain neuletyötä, jonka tekeminen on huoletonta, mutta ei ole ohi aivan hetkessä, kurkkaa Koski Huivin herkulliset värivaihtoehdot!

Olen kokenut neuloja ja janoan haasteita!

Pyrimme pitämään KnitKit-neulontapakettimme mahdollisimman helpolla tasolla, mutta lisähaastetta voi hakea isommista projekteista. Oikeastaan, oletko koskaan vielä neulonut esimerkiksi villapaitaa? Oletko neulonut villapaitaa 100% suomalaisesta lampaanvillasta?

Asusteita isompia projekteja kaipaaville tarjolla on neulontapaketteja Tähkä-neuletakista ja Lato-paidasta. Nämä käyvät kyllä aloitteleville neulojillekin. Toisaalta, nyt on myös täydellinen aika aloittaa kesätopin neulominen! (Me kyllä tiedämme, että joskus neuleprojektit saattavat pitkittyä...)

Neulominen on mainio harrastus ja toivomme, että mahdollisimman moni löytää tämän ajanvietteen pariin. Mitä jos siis tänä vuonna tekisit uudenvuodenlupauksen, joka pitää? Go Knit Yourself!Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!