ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Ei hätää! Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Mutta mitä Myssy KnitKit sitten pitää sisällään?

1. Helpot neuleohjeet ja aloittelijan linkkivinkit!

Jokainen Myssy KnitKit sisältää ohjeen aidon Myssyn neulomiseen. Ohjeet on kirjoitettu niin, että aloittelijakin ymmärtää. Mukana tulevat kuvat jokaisesta vaiheesta sekä linkkivinkit ohjevideoihin!

2. Lankaa suomenlampaan luomuvillasta

Mukana tulee tietysti myös tarvittava määrä villalankaa Myssyn neulomiseen. Lankaa on tarjolla sekä kuusi-, neljä- että kaksisäikeisenä Myssyn mallista riippuen. Myssyvilla on suomenlampaan luomuvillasta Suomessa kehrättyä muhkeaa hahtuvalankaa, joka on käsinvärjätty täällä meidän farmilla. Raakavilla ostetaan viranomaisten valvomilta luomutiloilta, jotka toimittavat kehräämölle todistuksen eläinten luomustatuksesta raakavillan mukana. Villa pestään ja kehrätään Suomessa omana eränään, ja värjätään käsityönä farmin värikeittiössä. Lanka tulee paketissa joko vyyhtinä tai keränä. Jos lankasi tulee vyyhdissä, kannattaa se ensiksi keriä löyhälle kerälle ennen neulonnan aloittamista.

3. Pieni työkalupakki eli Tool Box

Tool Box on pieni ja tarpeellinen neulojan työkalupakki, se pitää sisällään kaikki tuotteen viimeistelyyn tarvittavat asiat. Mukana tulee aito puinen Myssymerkki, kangasmerkki (jonka voit itse signeerata), merkkien kiinnityslankaa, silmäneula ja päättelyneula villalangalle. Jos ihmettelet mihin näitä kaikkia tarvitaan, ei huolta, ohjeissa on tämäkin asia kerrottu selkeästi!

4. Puikot

Toisilla neulojilla puikot löytyvät jo kotoa, mutta aloittelijoilta ei niitä tietenkään löydy. Voitkin siten pientä lisämaksua vastaan ostaa neulepakettiin sopivat neulepuikot. Ei päänvaivaa kryptisistä puikon mitoista tai langan paksuudesta, vaan juuri oikeat välineet. Samat puikot sopivat useaan Myssypakettiin. Huomaathan neulontapakettia tilatessasi valita puikot mukaan!

Kiinnostuitko? Voit tilata oman Myssy KnitKitin verkkokaupastamme.
Vinkki: Tämän blogipostauksen kuvissa oleva Muffi KnitKit on täydellinen aloittelijan projekti!Myös News

Tervetuloa ostoksille, palvelemme kesälläkin!
Tervetuloa ostoksille, palvelemme kesälläkin!

Palvelemme koko kesän arkisin klo 10-16, joten tervetuloa piipahtamaan farmille! Löydät meiltä Myssy Outletin, jossa myytäviä tuotteita et muualta saa. Lisäksi voit tietysti ostaa kaikkia muita valikoimaamme kuuluvia tuotteita.

Jatka lukemista
Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssy Outletin avajaiset lauantaina 18.6.
Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssy Outletin avajaiset lauantaina 18.6.

Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssyn Outletin avajaiset lauantaina 18.6.2022 klo 10-15! Osana Avoimet ovet Aurajoentiellä -tapahtumaa. Ravintolan tuotto lahjoitetaan Ukrainan tukemiseksi. Myssy Outletista löydät suosikkeja sekä Myssymummojen neulomia uniikkeja yksilöitä ystävälliseen hintaan.
Jatka lukemista
Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa
Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa

Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa! Tänään vietetään kansainvälistä Neulo julkisella paikalla -päivää, joten ota mallia mummoista ja lähde ulos neulomaan.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!