ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Mietitkö neulonnan aloittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Ei hätää! Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittelijalle. Mutta mitä Myssy KnitKit sitten pitää sisällään?

1. Helpot neuleohjeet ja aloittelijan linkkivinkit!

Jokainen Myssy KnitKit sisältää ohjeen aidon Myssyn neulomiseen. Ohjeet on kirjoitettu niin, että aloittelijakin ymmärtää. Mukana tulevat kuvat jokaisesta vaiheesta sekä linkkivinkit ohjevideoihin!

2. Lankaa suomenlampaan luomuvillasta

Mukana tulee tietysti myös tarvittava määrä villalankaa Myssyn neulomiseen. Lankaa on tarjolla sekä kuusi-, neljä- että kaksisäikeisenä Myssyn mallista riippuen. Myssyvilla on suomenlampaan luomuvillasta Suomessa kehrättyä muhkeaa hahtuvalankaa, joka on käsinvärjätty täällä meidän farmilla. Raakavilla ostetaan viranomaisten valvomilta luomutiloilta, jotka toimittavat kehräämölle todistuksen eläinten luomustatuksesta raakavillan mukana. Villa pestään ja kehrätään Suomessa omana eränään, ja värjätään käsityönä farmin värikeittiössä. Lanka tulee paketissa joko vyyhtinä tai keränä. Jos lankasi tulee vyyhdissä, kannattaa se ensiksi keriä löyhälle kerälle ennen neulonnan aloittamista.

3. Pieni työkalupakki eli Tool Box

Tool Box on pieni ja tarpeellinen neulojan työkalupakki, se pitää sisällään kaikki tuotteen viimeistelyyn tarvittavat asiat. Mukana tulee aito puinen Myssymerkki, kangasmerkki (jonka voit itse signeerata), merkkien kiinnityslankaa, silmäneula ja päättelyneula villalangalle. Jos ihmettelet mihin näitä kaikkia tarvitaan, ei huolta, ohjeissa on tämäkin asia kerrottu selkeästi!

4. Puikot

Toisilla neulojilla puikot löytyvät jo kotoa, mutta aloittelijoilta ei niitä tietenkään löydy. Voitkin siten pientä lisämaksua vastaan ostaa neulepakettiin sopivat neulepuikot. Ei päänvaivaa kryptisistä puikon mitoista tai langan paksuudesta, vaan juuri oikeat välineet. Samat puikot sopivat useaan Myssypakettiin. Huomaathan neulontapakettia tilatessasi valita puikot mukaan!

Kiinnostuitko? Voit tilata oman Myssy KnitKitin verkkokaupastamme.
Vinkki: Tämän blogipostauksen kuvissa oleva Muffi KnitKit on täydellinen aloittelijan projekti!Myös News

Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!
Ainutlaatuinen lanseeraus: Myssy x Fiskars Tissit-mallisto on täällä!

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka on osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä!
Jatka lukemista
It's not Art. It's Myssy.
It's not Art. It's Myssy.

Myssyn uusi kausi on täällä ja ainutlaatuisempana kuin koskaan!
Jatka lukemista
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA
Neulonnan SM-kisat 2023 TULOSLISTA

Neulonnan SM-kisojen tuloslista sijoituksineen ja pisteineen.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!