ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Äitienpäivän Lahjavinkit

Neulottavaa tai kenties jotakin valmista?

Viikon päästä sunnuntaina 8.5. juhlimme äitejä. Jälleen yhden poikkeusvuoden jälkeen äitien muistaminen tuntuu erityisen tärkeältä. Pienetkin yhdessäolon hetket korostuvat. Mikset muistaisi äitiä siis jollain merkityksellisellä? Anna lahjaksi käsintehtyä ja 100% suomalaista. Näitä lahjoja kaikki äidit haluavat!

Olemme koonneet lahjavinkkimme yhdelle sivulle, jotta lahjan valinta olisi mahdollisimman helppoa. Kurkkaa siis täältä vinkit ja linkit, joilla et voi kuin onnistua lahjaostoksilla!

Myssy-lanka

Juuri avattu lankakauppamme tarjoaa ihania suomenlampaan villalankoja, joita ei saa muualta. Täydellinen lahja käsitöitä harrastavalle ja aiheesta kiinnostuneelle.

Täältä pääset lankakauppaan!

Myssy KnitKit -neulontapaketit 

Myssy KnitKit -neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aidon Myssy-tuotteen neulomiseen ja Myssymummojen ohjeilla onnistuu aloittelijakin! Olemme koonneet suosituimpia neulontapaketteja omaksi kokoelmaksi tänne, joten ei muuta kuin valitsemaan sopivaa lahjaa.

 

Myssy-tuotteet

Olemme koonneet tänne parhaat palat Myssymummojen neulomista tuotteista. Valikoimasta löytyy niin Myssyä, hattua, pantaa, huivia kuin paitaakin.
Kuvassa esimerkiksi ihana Myssyhattumme. Kurkkaa muut tuotteet täältä.

Myssyn Lahjakortti

Tämä on loistava valinta, kun haluat olla varma että lahja on saajalleen mieleinen. Lahjakortti käy kaikkiin verkkokauppamme tuotteisiin ja on voimassa vuoden. Lahjakortit löytyvät täältä.

Bonus: Pöytyä-paita

Pöytyä on Myssyn oma universumi, myyttinen maalaiskunta Aurajoen kansallismaisemassa. Se on valinta paluusta juurille, kaupunkikeskeisyyden vastailmiö. Se on mielentila, jossa saat asioista irti niiden parhaat puolet. Lahjansaajan ei siis tarvitse asua tai olla kotoisin Pöytyältä kuuluakseen heimoon.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!