ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä! Kevätsesongin asusteet tehdään kiertotaloutta ja karvanlähtöaikaa kunnioittaen.

Mikä on sinun suosikkisi?Mirri Myssy: Miau, mikä myssy! 40 % kotisohvalta kerättyä aitoa maatiaiskissan karvaa, 60 % lampaanvillaa. Monivärinen, ei sovi allergikoille.

Villa Hau -vanttuut: Näitä on toivottu! Nämä kuumat käsineet ovat 100 %:sta villakoiran karvaa. Raaka-aine on kerätty lähitrimmaamoista.

Kultainen Kosketus -kauluri: Tämä upea asuste on kunnianosoitus kaikille kultaisillenoutajille. Raaka-aine on kerätty kodeista imuriautolla. Runsaasta raaka-ainetarjonnasta johtuen saatavilla jättierä.

Vauhti-kalsarit: Silkkisen tuntuiset kalsarit on tehty Suomen nopeimpien vinttikoirien karvasta. Karvat tähän käsinkehrättyyn erikoislankaan on kerätty juoksukisojen jälkeen suoraan radalta, saatavilla erittäin rajoitettu erä, jonka ennakoidaan liikkuvan nopeasti. One size fits all!

----------------------------------------------------------------------

Myssymummot kommentoivat uutta aluevaltausta: "Olimmekin jo ehtineet kyllästyä pelkän lampaanvillan neulontaan, etenkin kissankarvalankaa on ollut mielenkiintoista neuloa. Jos sohva ei ennestään ollut karvoissa, nyt siinä on suorastaan oma pinnoitteensa."

Ennakkotilaa omasi! Ensimmäiset toimitukset viikolla 20.

P.S. Suuresta raaka-ainetarjonnasta johtuen emme pysty vastaanottamaan lisää kissan- tai koirankarvaa.Myös News

Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?
Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?

Voiko maailman vastuullisin villa tulla Suomesta? Mikä yllättävä yhtäläisyys on suomenlampaalla ja merinolampaalla? Miksi villa on ylivertainen materiaali keinokuituihin verrattuna? Lue lisää!
Jatka lukemista
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!
Jatka lukemista
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!