ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä! Kevätsesongin asusteet tehdään kiertotaloutta ja karvanlähtöaikaa kunnioittaen.

Mikä on sinun suosikkisi?Mirri Myssy: Miau, mikä myssy! 40 % kotisohvalta kerättyä aitoa maatiaiskissan karvaa, 60 % lampaanvillaa. Monivärinen, ei sovi allergikoille.

Villa Hau -vanttuut: Näitä on toivottu! Nämä kuumat käsineet ovat 100 %:sta villakoiran karvaa. Raaka-aine on kerätty lähitrimmaamoista.

Kultainen Kosketus -kauluri: Tämä upea asuste on kunnianosoitus kaikille kultaisillenoutajille. Raaka-aine on kerätty kodeista imuriautolla. Runsaasta raaka-ainetarjonnasta johtuen saatavilla jättierä.

Vauhti-kalsarit: Silkkisen tuntuiset kalsarit on tehty Suomen nopeimpien vinttikoirien karvasta. Karvat tähän käsinkehrättyyn erikoislankaan on kerätty juoksukisojen jälkeen suoraan radalta, saatavilla erittäin rajoitettu erä, jonka ennakoidaan liikkuvan nopeasti. One size fits all!

----------------------------------------------------------------------

Myssymummot kommentoivat uutta aluevaltausta: "Olimmekin jo ehtineet kyllästyä pelkän lampaanvillan neulontaan, etenkin kissankarvalankaa on ollut mielenkiintoista neuloa. Jos sohva ei ennestään ollut karvoissa, nyt siinä on suorastaan oma pinnoitteensa."

Ennakkotilaa omasi! Ensimmäiset toimitukset viikolla 20.

P.S. Suuresta raaka-ainetarjonnasta johtuen emme pysty vastaanottamaan lisää kissan- tai koirankarvaa.Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!