ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä! Kevätsesongin asusteet tehdään kiertotaloutta ja karvanlähtöaikaa kunnioittaen.

Mikä on sinun suosikkisi?Mirri Myssy: Miau, mikä myssy! 40 % kotisohvalta kerättyä aitoa maatiaiskissan karvaa, 60 % lampaanvillaa. Monivärinen, ei sovi allergikoille.

Villa Hau -vanttuut: Näitä on toivottu! Nämä kuumat käsineet ovat 100 %:sta villakoiran karvaa. Raaka-aine on kerätty lähitrimmaamoista.

Kultainen Kosketus -kauluri: Tämä upea asuste on kunnianosoitus kaikille kultaisillenoutajille. Raaka-aine on kerätty kodeista imuriautolla. Runsaasta raaka-ainetarjonnasta johtuen saatavilla jättierä.

Vauhti-kalsarit: Silkkisen tuntuiset kalsarit on tehty Suomen nopeimpien vinttikoirien karvasta. Karvat tähän käsinkehrättyyn erikoislankaan on kerätty juoksukisojen jälkeen suoraan radalta, saatavilla erittäin rajoitettu erä, jonka ennakoidaan liikkuvan nopeasti. One size fits all!

----------------------------------------------------------------------

Myssymummot kommentoivat uutta aluevaltausta: "Olimmekin jo ehtineet kyllästyä pelkän lampaanvillan neulontaan, etenkin kissankarvalankaa on ollut mielenkiintoista neuloa. Jos sohva ei ennestään ollut karvoissa, nyt siinä on suorastaan oma pinnoitteensa."

Ennakkotilaa omasi! Ensimmäiset toimitukset viikolla 20.

P.S. Suuresta raaka-ainetarjonnasta johtuen emme pysty vastaanottamaan lisää kissan- tai koirankarvaa.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!
Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!