ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy x Dagsmark

Nyt on luvassa karvan verran parempi collabo! Olemme aloittaneet arvojemme mukaisen yhteistyön toisen korkeaan kotimaisuusasteeseen panostavan lähiseudun kasvuyrityksen kanssa: Myssy x Dagsmark -mallisto on täällä! Kevätsesongin asusteet tehdään kiertotaloutta ja karvanlähtöaikaa kunnioittaen.

Mikä on sinun suosikkisi?Mirri Myssy: Miau, mikä myssy! 40 % kotisohvalta kerättyä aitoa maatiaiskissan karvaa, 60 % lampaanvillaa. Monivärinen, ei sovi allergikoille.

Villa Hau -vanttuut: Näitä on toivottu! Nämä kuumat käsineet ovat 100 %:sta villakoiran karvaa. Raaka-aine on kerätty lähitrimmaamoista.

Kultainen Kosketus -kauluri: Tämä upea asuste on kunnianosoitus kaikille kultaisillenoutajille. Raaka-aine on kerätty kodeista imuriautolla. Runsaasta raaka-ainetarjonnasta johtuen saatavilla jättierä.

Vauhti-kalsarit: Silkkisen tuntuiset kalsarit on tehty Suomen nopeimpien vinttikoirien karvasta. Karvat tähän käsinkehrättyyn erikoislankaan on kerätty juoksukisojen jälkeen suoraan radalta, saatavilla erittäin rajoitettu erä, jonka ennakoidaan liikkuvan nopeasti. One size fits all!

----------------------------------------------------------------------

Myssymummot kommentoivat uutta aluevaltausta: "Olimmekin jo ehtineet kyllästyä pelkän lampaanvillan neulontaan, etenkin kissankarvalankaa on ollut mielenkiintoista neuloa. Jos sohva ei ennestään ollut karvoissa, nyt siinä on suorastaan oma pinnoitteensa."

Ennakkotilaa omasi! Ensimmäiset toimitukset viikolla 20.

P.S. Suuresta raaka-ainetarjonnasta johtuen emme pysty vastaanottamaan lisää kissan- tai koirankarvaa.Myös News

Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?
Onko tässä markkinoiden paras avantouintimyssy?

Millainen sitten on hyvä avantopipo? Myssy-tiimi on testaillut ja voittaja on löytynyt!
Jatka lukemista
ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä
ReMyssy x Ninyes: Anna käytetylle Myssylle uusi elämä

Käytettyjen Myssy-tuotteiden kierrättäminen on nyt helpompaa kuin koskaan!
Jatka lukemista
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!
Synttäriviikko: Myssy 17 vuotta!

Myssy täyttää tänään 17 vuotta ja sen kunniaksi kaikkiin yli 30€ tilauksiin Veranta-panta kaupan päälle vain tämän viikon ajan!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!