ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestävät Design Forum Finland ja Fennia yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Fennia Prize -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua laaja-alaisesti liiketoiminnassaan.


“Tämä on todella merkittävä tunnustus tekemällemme muotoilutyölle. Olemme suunnitelleet täysin uniikin konseptin, joka on osoittanut kykynsä kasvaa merkittäväksi liiketoiminnaksi. Muotialalle tyypillisten ekologisten ja eettisten ongelmien sijaan Myssy-konsepti luo hyvinvointia. Kotiteollisuus tuotantomenetelmänä mahdollistaa uniikin ja vaikeasti kopioitavan muotoilun myös itse tuotteille - käsinneulotuissa tekstiileissä on erityinen muotokieli ja energia. Tässä kun on reilut viisi vuotta hiihdetty umpihankeen luoden omia latuja, tuntuu todella hyvältä saada tehdylle työlle tunnustusta” kuvailee Anna Rauhansuu.

Fennia Prize Grand Prix’n 15 000€ palkinnon voitti HEI Schools suomalaiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan perustuva konsepti, jossa suomalainen päiväkoti on tuotteistettu vientituotteeksi. Muut 5 000 €:n suuruisen Fennia Prize Winner -palkinnon saajat ovat Ponsse Oyj uudesta Ponsse Scorpion -metsäkoneen ohjaamosta, Posti Group Oyj palvelu-uudistuksesta sekä Nokian Raskaat Renkaat Oy Nokian Tyres Ground King ja IntuituTM -älyrenkaista. Fennia Prize -kunniamaininnan sai lisäksi yhdeksän yritystä.


Myssyfarmin konseptin voitokkuus suuryritysten keskellä osoittaa tiimiltä ensiluokkaista kykyä hyödyntää muotoilua kilpailuetunaan.

Fennia Prize 22 on osa Design Forum Finland Awards -palkintokokonaisuutta, johon kuuluvat myös muut Design Forum Finlandin jakamat palkinnot, Kaj Franck -muotoilupalkinto ja Vuoden nuori muotoilija. Design Forum Finland Awards -näyttely on avoinna Glasshouse Helsingissä 5.–28.5.2022.Myös News

Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!
Kesäjuhlien ykköspuheenaihe Myssy-kraka teki paluun!

Mikä on kautta historian varmasti vähiten myynyt, mutta samalla eniten huomiota herättänyt Myssy-asuste? Se on neulottu kravattimme Myssy-kraka! Tässä ei pariin vuoteen ole paljon krakoja kotikonttorilla kaivattu ja niinpä mallisto on meilläkin vajonnut unohduksiin.
Jatka lukemista
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä
Viisi syytä pukeutua villaan myös kesällä

Materiaalina villa hengittää kun ilma on lämmin, eristää lämpöä kylminä kevätaamuina, sekä siirtää hien pois iholta ja pystyy imemään itseensä suuren määrän kosteutta, tuntumatta silti märältä. Keräsimmekin tähän viisi syytä pukeutua villaan myös lämpimällä kelillä!
Jatka lukemista
Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!
Osallistu Myssytutkimukseen: Saat 15€ lahjakoodin!

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla Myssytutkimukseen ajatuksella ja palkitsemme sinut 15 euron arvoisella lahjakoodilla Myssy-kauppaan. Koodi toimii yli 49eur ostoksiin.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!