ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssy on Fennia Prize 22 voittaja!

Myssyfarmi palkittiin eilen Fennia Prize Winner 22 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Myssy-konseptille, jonka suunnittelusta vastaa Anna Rauhansuu. Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestävät Design Forum Finland ja Fennia yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Fennia Prize -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua laaja-alaisesti liiketoiminnassaan.


“Tämä on todella merkittävä tunnustus tekemällemme muotoilutyölle. Olemme suunnitelleet täysin uniikin konseptin, joka on osoittanut kykynsä kasvaa merkittäväksi liiketoiminnaksi. Muotialalle tyypillisten ekologisten ja eettisten ongelmien sijaan Myssy-konsepti luo hyvinvointia. Kotiteollisuus tuotantomenetelmänä mahdollistaa uniikin ja vaikeasti kopioitavan muotoilun myös itse tuotteille - käsinneulotuissa tekstiileissä on erityinen muotokieli ja energia. Tässä kun on reilut viisi vuotta hiihdetty umpihankeen luoden omia latuja, tuntuu todella hyvältä saada tehdylle työlle tunnustusta” kuvailee Anna Rauhansuu.

Fennia Prize Grand Prix’n 15 000€ palkinnon voitti HEI Schools suomalaiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan perustuva konsepti, jossa suomalainen päiväkoti on tuotteistettu vientituotteeksi. Muut 5 000 €:n suuruisen Fennia Prize Winner -palkinnon saajat ovat Ponsse Oyj uudesta Ponsse Scorpion -metsäkoneen ohjaamosta, Posti Group Oyj palvelu-uudistuksesta sekä Nokian Raskaat Renkaat Oy Nokian Tyres Ground King ja IntuituTM -älyrenkaista. Fennia Prize -kunniamaininnan sai lisäksi yhdeksän yritystä.


Myssyfarmin konseptin voitokkuus suuryritysten keskellä osoittaa tiimiltä ensiluokkaista kykyä hyödyntää muotoilua kilpailuetunaan.

Fennia Prize 22 on osa Design Forum Finland Awards -palkintokokonaisuutta, johon kuuluvat myös muut Design Forum Finlandin jakamat palkinnot, Kaj Franck -muotoilupalkinto ja Vuoden nuori muotoilija. Design Forum Finland Awards -näyttely on avoinna Glasshouse Helsingissä 5.–28.5.2022.Myös News

Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?
Voiko villa tästä vastuullisemmaksi muuttua?

Voiko maailman vastuullisin villa tulla Suomesta? Mikä yllättävä yhtäläisyys on suomenlampaalla ja merinolampaalla? Miksi villa on ylivertainen materiaali keinokuituihin verrattuna? Lue lisää!
Jatka lukemista
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?
Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022?

Myssykö Suomen Vastuullisin Tuote 2022? Suomen Vastuullisin tuote -kilpailu ja sen ehdokkaat, joiden joukossa Myssy loistaa, on julkaistu tänään ja yleisöäänestys on käynnissä. Lue lisää ja äänestä!
Jatka lukemista
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi
Myssy Hoodie: neulo oma voima-asusi

Kahden suosikin rakkausliitto on täällä: Myssy Hoodie 13.9.2022! Kyseessä on takuuvarma minimalistinen pöytyäläisneule: Ei kuvioita, ei kiemuroita, ei värejä, ei mitään ylimääräistä.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!