ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Nyt vietetään vuosittaista Vaatevallankumous-viikkoa, joka sai alkunsa vaatetehtaan romahdettua Bangladeshissa 2013. Onnettomuudessa kuoli 1138 ihmistä. Tällä viikolla kuluttajia kannustetaan kysymään vaatemerkeiltä, kuka vaatteet on tehnyt? Halvalla paidalla on kallis hinta, jonka aina joku maksaa. Jos ei meillä, niin sitten siellä Bangladeshissa. Saako tekijä elämiseen riittävää palkkaa ja tekeekö hän töitä turvallisissa olosuhteissa?

Myssy-ystävät voivat luottaa siihen, että me tiedämme tarkasti tuotantoketjumme jokaisen vaiheen ja tekijän, sillä kaikki tuotannon osat ja raaka-aine ovat kotimaisia. Tämä tekee meistä täysin poikkeuksellisen vaatebrändin, harva pystyy vastaavaan kotimaisuusasteeseen.

Lammastilat

Kuvat Rintalan, Sipilän, Tolvilan ja Yliristniemen lammastilalta. 

Ostamme raaka-aineemme raakavillan sopimustuottajiltamme Suomesta. Pystymme nimeämään jokaisen tilan, mistä villa on peräisin. Maksamme lampurille reilun korvauksen raakavillasta ja maksamamme hinta on asettanut jonkinlaisen standardin markkinalle, jossa muut villanostajat ovat seuranneet perässä. Kotimaisen villan kysyntä Suomessa on kasvanut valtavasti viimeisten vuosien aikana. Tästä olemme erityisen ylpeitä. Olemme myös rakentaneet oman sopimustuottajajärjestelmämme.

Kehräämöt

Kuvissa Pirtin Kehräämö, Virtain Villa ja Myssyfarmin värjäyskeittiö.

Villa pestään ja kehrätään Suomessa Mikkelin Hiirolassa sekä Virroilla. Kehräämöt työllistävät kasvavan määrän ihmisiä jatkamaan hienoa kotimaista tuotantoperinnettä. Langat värjätään Myssyfarmin omassa värikeittiössä.

Myssymummot

Kuvissa Myssymummot Tea, Sinikka ja Aino.

Sitten tulevat tietysti Myssymummot, jotka neulovat tuotteet valmiiksi! Eläkeläisille neulominen tuo paitsi lisätuloa, myös merkityksellistä tekemistä ja yhteisön, johon kuulua. Jokainen mummo signeeraa työnsä, joten voit aina tarkistaa Myssytuotteen sisältä sen neulojan ja lukea verkkosivuitamme hänen tarinansa.

Meillä Myssyfarmilla tuotteet vielä viimeistellään ja pakataan asiakkaille päämajassamme, josta ne lastataan rullakoissa Postin tai Matkahuollon kyytiin.

P.S. Nyt toki yhä useampi Myssytuote lähtee asiakkaalle valmiina neulontapakettina ja Myssy-ystävä neulookin tuotteen itse. “I made my clothes!” Siinäpä sitten voi ylpeänä todeta itse tehneensä omat vaatteensa, aikamoista.

Kiinnostaako Myssyn alkuperä? Lue lisää tuotannostamme!Myös News

Myssyfarmi järjestää Finn Fashion Fridayn 17.-19.11 neljättä kertaa
Myssyfarmi järjestää Finn Fashion Fridayn 17.-19.11 neljättä kertaa

Myssyfarmin neljättä kertaa järjestämä suomalaisten muotibrändien Finn Fashion Friday -kampanja starttaa perjantaina 17.11.
Jatka lukemista
Kylmäuintikauden vinkit: Myssy & Lilja the Label
Kylmäuintikauden vinkit: Myssy & Lilja the Label

Tutustu täältä kylmäuintivinkkeihimme, jotka on koottu yhdessä Lilja the Labelin kanssa!

Jatka lukemista
Positiivinen kierre jatkuu:  Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!
Positiivinen kierre jatkuu: Nimekkäitä jälleenmyyjiä Japanista!

Kevään vaikeuksien jälkeen on ilo kertoa, että Myssyllä on tänä syksynä 15 uutta kansainvälistä jälleenmyyjää.
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!