ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Kylmäuintikausi on täällä!

Tutustu alta vinkkeihimme, jotka on koottu yhdessä Lilja the Labelin kanssa!

Myssy-tiimistä on löytynyt kokeneita kylmäuintikonkareita jo vuosia ja uudetkin tulokkaat on opetettu tavoille nopeasti ja kylmäuinnista onkin muodostunut tiimin yhteinen aamuharrastus. Mitä kylmempi, sen parempi ja jään muodostumista Kaulajokeen odotetaan kuin kuuta nousevaa. Listasimme tähän viestiin omat vinkkimme onnistuneeseen kylmäuintikokemukseen ja lista on koottu yhteistyössä Lilja the Labelin kanssa!

Lilja x Myssy

Lilja the Label on vastuullinen suomalainen uimapukumerkki, joka keskittyy laadukkaisiin vatekaapin kulmakiviin, jotka on valmistettu kierrätetyistä, ympäristöystävällisistä tai luonnollisia materiaaliaaleista. Onkin suuri ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja jakaa kylmäuinnin ilosanomaa. Yhteistyö pitää sisällään muun muassa etuja ja tapahtumia! Näistä kuulet ensimmäisenä liittymällä uutiskirjelistallemme.

Vinkit kylmäuintiin

1. Varusteet kuntoon

Myssyllä ja uikkareilla pääset hyvin alkuun! Valitse oma lemppariuimapukusi niin saat haettua hyvää fiilistä ja valmiutta kohdata kylmä vesi. Lisäksi Myssy on ehdoton, sillä pään kautta haihtuu paljon lämpöä. Olemme myös todenneet toimivaksi pitää mukana villasukkia, jotka sujauttaa heti jalkaan uinnin jälkeen. Avantokäsineet tai vanttuut ja avantokengät auttavat sietämään kylmää paremmin.

2. Aloita heti vesien kylmettyä

Nyt on täydellinen aika aloittaa, sillä myös eteläisimmässä Suomessa alkaa olemaan erittäin viileät vedet. Elimistöllä kestää tottua kylmään ja aloittamalla jo nyt helpotat kylmäuintia tulevaisuudessa kun kunnon pakkaset saapuvat.

3. Kaveri aina mukaan

Kylmäuinti on turvallista ja terveellistä oikein toteutettuna, eli muista aina ottaa kaveri mukaan. Parasta on kannustaa toisiaan ja nauttia esimerkiksi kuppi kuumaa uinnin jälkeen yhdessä!

4. Lämpimät vaihtovaatteet

Lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin on ihana kääriytyä pulahduksen jälkeen! Parhaat materiaalit ovat villa ja (luomu tai kierrätetty) puuvilla.Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!