ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Avoimet Ovet ja Neulonnan SM-kisat Myssyn päämajassa
La 26.8. klo 10-16

Tervetuloa Pöytyälle lauantaina 26.8, jolloin luvassa on kaikkien aikojen Avoimet Ovet ja loppuunmyydyt Neulonnan SM-kilpailut! Ystävämyynnin Grande Finale tarjoilee livenä yllätyksiä, joita ei koskaan netissä julkaista. Samalla on aika kurkistaa uuteen kauteen ja ensi-illassa on Myssyfarmin brändivideo 2023: “It’s not art. It’s Myssy”. Majatalon huoneet ovat nekin vapaasti syynättävissä ja pääset äänestämään suosikkiasi. Hernesopasta ja herkuista vastaa Pöytyän Urheilijoiden hiihtojaoston Luomupuffetti. Ja Myssy-lampaat, he sanovat Bää!

Neulonnan SM-kilpailut

Järjestyksessään ensimmäiset SM-kisat starttaavat klo 11 ja kilpasarja on täynnä 50 osallistujalla, ilmassa on siis suuren urheilujuhlan tuntua. Mikäli sään herrat suosivat neulojia, kisa käydään yleisöystävällisesti ulkosalla juhlatelttojen katteessa. Palkintojen jako pidetään klo 14 tai aiemmin, jos kaikki kisaajat ovat saaneet työnsä valmiiksi. Eihän neulominen ole mikään kilpailu, se on SM-kipailu. Paras voittakoot! Kilpailijoiden kannustaminen erilaisin kisahuudoin ja banderollein on sallittua ja suotavaa.

Lisäksi kutsuvierassarjassa Myssymummojen etujoukot sekä paikallisten yhteisöjen edustajat mittelevät taidoissaan hyvässä hengessä. Kutsuvieraiden startti on klo 12.


Ystävämyynnin Grande Finale

Pöytyän Haverilla tarjotaan kattaus aarteita ja hintoja, joita et tule koskaan verkossa näkemään. Vanha on tehtävä tilaa uudelle ja paikan päällä spottaa tarjouksia, joita et tiennyt olevan olemassakaan. Ei siitä sen enempää, tule ja tsekkaa!


It’s not Art. It’s Myssy.

Samalla on aika avata ovet uuteen kauteen ja syksyn mallistot ovat ensimmäistä kertaa esillä ja myynnissä. Brändifilmi 2023 “It’s not Art. It’s Myssy” pyörii valkokankaalla ihasteltavana. Missä paikallisessa miljöössä siinä liikutaankaan?


Majatalon Avoimet Ovet

Myssyn heinäkuussa auennut Majatalo on yllättänyt kaikki suosiollaan ja nyt sinun on mahdollista päästä kurkistamaan se upeisiin huoneisiin! Äänestä suosikkiasi ja voita staycation Majatalossa.


Lampaita ja Puffettia

Tarjolla on totuttuun tapaan luomuherkkuja ja hernesoppaa Hiihtojaoston hyväksi järjestettävässä puffetissa. Voit siis nauttia lounaasi täällä meillä ja kaffeet päälle. Lapsia varmasti kiinnostaa se, että Myssylampaat Tupsu, Ammuu, Belle, Supi ja pikkuinen Piki ovat paikan päällä rapsuteltavana.


Aurajoentien Kulttuuriralli

Tapahtuma on osa Aurajoentien Kulttuurirallia, jossa pääset kurkistamaan Suomen kenties vanhimman ja taatusti kauneimman tien yksityisiin kohteisiin ja isoihin vetonauloihin. Lisää täältä! Myös maankuulu Lego-museo Pöytyän Kyrössä on auki!

Lämpimästi tervetuloa kauempaakin!

Terkuin,
Myssytiimi


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!