ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1948 syntynyt alastarolainen Marja on neulonut Myssymummona kesästä 2021 lähtien. Opit neulontaan ovat tulleet äidiltä. Marja on toiminut ennen Myssymummon uraa perhepäivähoitajana. Vapaa-aika kuluu ristikoita täytellessä, lukiessa, pihamaalla möyriessä sekä metsässä samoillessa marjojen ja sienien perässä.

Parasta Myssymummoudessa on Marjan mukaan iloinen ja ystävällinen Myssytiimi, sekä selkeä käyttötarkoitus neulotuille töille. Kaikilla tutuilla kun sukkia on jo kuulemma riittävästi. Marja hän paljastaa pitävänsä rock-musiikista, jota tasapainottaa välillä myös klassinen musiikki. Kantria Marja ei siedä.


Kommentit (4)

Suvi

maaliskuu 02, 2022

Kiitos ihanasta myssystä! Se on lämmin ja kaunis, ehtaa kotimaista laatua. :)

Sari Iivonen

joulukuu 30, 2021

Hei Marja! Kiitos ihanasta Kivi myssystä!! Sain sen tänään ja koe käytin heti tuolla tuulessa ja lumisateessa. Kyllä oli miellyttävä myssy päässä: pehmeä, ei kutise ja piti ihanasti tuulen!!
Ja huomasin että aika sattuma että olet tehnyt työurasi lasten parissa niin minäkin teen töitä lasten parissa. Tykkäät rockista niin minäkin 😄. Kohtalon sanelemaa!!
Oikein hyvää Uutta Vuotta ja kutimet kohti Vuotta 2022💥 t. Sari

Taina

marraskuu 17, 2021

Hei Marja,
Sain tänään kutomasi valkoisen Kuurna myssyn.On kiva tietää,että myssyn on kutonut oikea rockki mummo.Hyvää talven odotusta!
Taina

Satu Hirvi

marraskuu 01, 2021

Lämmin kiitos neulomastasi Pihlava Luksuksesta, jonka posti minulle tänään toi. Tästä tulee takuulla uusi luottomyssyni. Hyvää marraskuuta, alkutalven aikaa!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!