ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Vuonna 1948 syntynyt alastarolainen Marja on neulonut Myssymummona kesästä 2021 lähtien. Opit neulontaan ovat tulleet äidiltä. Marja on toiminut ennen Myssymummon uraa perhepäivähoitajana. Vapaa-aika kuluu ristikoita täytellessä, lukiessa, pihamaalla möyriessä sekä metsässä samoillessa marjojen ja sienien perässä.

Parasta Myssymummoudessa on Marjan mukaan iloinen ja ystävällinen Myssytiimi, sekä selkeä käyttötarkoitus neulotuille töille. Kaikilla tutuilla kun sukkia on jo kuulemma riittävästi. Marja hän paljastaa pitävänsä rock-musiikista, jota tasapainottaa välillä myös klassinen musiikki. Kantria Marja ei siedä.


Kommentit (10)

Christina Fanslow

toukokuu 26, 2024

Dear Marja, warm greetings from Germany.
I received a wonderful and warm hat from you. The wool feels so good and soft. I will wear them with pride. The Myssy Grannies are a fantastic idea <3
Riita decorated your/my hat with a very loving sentence that immediately touched my heart.
Kiitos paljon Marja <3 !
Warm regards Christina

Lisa K.

maaliskuu 16, 2023

Kiitos Marja upeasta Myssystä! Tämä on kertakaikkiaan hienoin pipomyssykkä jota olen koskaan omistanut! Niin pehmeä, lämmin, kaunis ja hieno! <3 Kiitos niin paljon! <3 Kaikkea hyvää ja jo rutkasti ennakkoon kantarellionnea sienimetsälle! Rock on!

Anna

maaliskuu 15, 2023

Hei Marja! :)

Kiitos paljon ihanasta Muffi myssystä, jonka olit kutonut! Se on kaikin puolin täydellinen <3

Kati

maaliskuu 14, 2023

Ihana Marjan tekemä Davos Nomadi -hattuni saapui viime viikolla. Nyt odottelen aurinkoisia kelejä, sitten hattu päähän, aurinkolasit päälle ja kevätauringosta nauttimaan. Hattu pääsee mukanani myös ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen Etelä-Eurooppaan vielä maaliskuussa. Kiitos!

Marja

maaliskuu 13, 2023

Ihanaihana Hile-huppu ja pisteenä iin päälle, Marjalta Marjalle! Tulee olemaan vielä kevättalvena käytössä, kiitos!

Lieppu

tammikuu 20, 2023

Kiitos Marja ihanasta Koivusaari Kuurna myssystä. Ihanaa, kun minulla vihdoinkin on oma mummon neuloma villatuote. Minulla kun ei ikinä ole ollut isovanhempia, jotka olisivat neuloneet minulle.
Nyt kun minusta on tulossa Mummu, pidän huolen, että neulomisen perinne jatkuu. Itselleni se on ollut rentoutumisen ja ajan ottoa itselle.
Kaikkea hyvää sinulle!

Suvi

maaliskuu 02, 2022

Kiitos ihanasta myssystä! Se on lämmin ja kaunis, ehtaa kotimaista laatua. :)

Sari Iivonen

joulukuu 30, 2021

Hei Marja! Kiitos ihanasta Kivi myssystä!! Sain sen tänään ja koe käytin heti tuolla tuulessa ja lumisateessa. Kyllä oli miellyttävä myssy päässä: pehmeä, ei kutise ja piti ihanasti tuulen!!
Ja huomasin että aika sattuma että olet tehnyt työurasi lasten parissa niin minäkin teen töitä lasten parissa. Tykkäät rockista niin minäkin 😄. Kohtalon sanelemaa!!
Oikein hyvää Uutta Vuotta ja kutimet kohti Vuotta 2022💥 t. Sari

Taina

marraskuu 17, 2021

Hei Marja,
Sain tänään kutomasi valkoisen Kuurna myssyn.On kiva tietää,että myssyn on kutonut oikea rockki mummo.Hyvää talven odotusta!
Taina

Satu Hirvi

marraskuu 01, 2021

Lämmin kiitos neulomastasi Pihlava Luksuksesta, jonka posti minulle tänään toi. Tästä tulee takuulla uusi luottomyssyni. Hyvää marraskuuta, alkutalven aikaa!

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!