ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Pöytyäläinen Marja-Leena on syntynyt vuonna 1948 ja ollut Myssymummona vuodesta 2018. Hänen mielestä Myssymummoudessa parasta on ihanat villalangat.

Marja-Leena paljastaa kutovansa päivittäin vähintään yhden myssyn - joskus jopa kolme. Muutoin hän viettää vapaa-aikaansa aktiivisesti: lastenlasten kanssa, puutarhassa, kansalaisopistolla, laulaen sekä kädentaitojen parissa.

”Mielekkään tekemisen parissa päivä kerrallaan eläessä pysyy vireänä” Marja-Leena kertoo elämänohjeita kysyttäessä. Hän paljastaa myös olevansa melkoinen huimapää eikä kaihda edes korkeita paikkoja.


Kommentit (1)

Waltteri Kairimo

lokakuu 27, 2022

Kiitos paljon Tepalle taidolla neulotusta myssystä ja Marja-Leenalle taidolla neulotuista vanttuista. Nyt saa kylmätkin kelit tulla, kun myssy ja vanttuut ovat lämmittämässä ja iloa tuomassa. Arvostan teidän kädentaitojanne ja sitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa suomenlampaiden villasta paikallisten Myssymummojen puikoissa. Kiitos, kun olette mukana mahdollistamassa näiden tuotteiden synnyn ja mahdollisuuden saada itsellensä käyttöön perin suomalaista käsityötä, joka kestää aikaa ja käyttöä. Nyt vain myssy päähän, vanttuut käsiin ja ulos liikkumaan.

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!