ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Mari-Anne on syntynyt 1956 Lammilla, jossa hän on nuoruutensa ja lapsuutensa viettänyt. 1975 Mari-Anne matkusta opintojen perässä Helsinkiin. Seuraava muutto tapahtui vuonna 1979 Varinais-Suomeen syynä, mikäpä muukaan, kuin parisuhde. Mari-Anne ja hänen miehensä muuttivat Auraan vuonna 1988. 

Ennen kuin Mari-Annesta tuli Myssymummo, hän työskenteli pitkään sihteerinä parissa eri yrityksessä. Hänen viimeisin, pisin (32 vuotta) ja omin sanoin mielenkiintoisin työpaikka oli Viking Linen Turun konttorissa myynti-ja markkinointiosastolla, josta hän jäi myyntipäällikkönä eläkkeelle vuonna 2019. Myssymummo kärpänen puraisi Mari-Anneen kuntosalilla senioriryhmässä, jossa yksi ryhmäläinen kertoi kutovansa Myssyfarmilla villasukkia. Mari-Anne kertoo saaneensa oppeja käsitöihin äidiltään, joka oli erittäin taitava käsistään. Omasta mielestään Mari-Anne ei ole läheskään yhtä taitava mitä hänen äitinsä, mutta sitäkin innokkaampi ottamaan puikot käteen ja oppimaan uusia taitoja.

Mari-Anne kertoo, että hän tunsi olonsa heti tervetulleeksi Myssymummo-yhteisöön ja parasta onkin ollut juuri yhteisöllisyys ja sen jakama rakkaus käsitöihin sekä lampaanvillaan. Mari-Anne on aktiivinen kaikenlaisessa yhdistystoiminnassa, kuten kyläyhdistyksessä ja Martoissa. Näiden lisäksi hänen aika kuluu perennapenkkejä hoitaen, kirjoja ahmien ja pitämällä nivelet notkeina liikuntaa harrastamalla. Mari-Annen motto kuuluu näin: “Asioilla on tapana järjestyä.” Mari-Anne sanoo vielä muille mummoille, että “Nautitaan mummot elämästä ja pehmeistä villalangoista!”


Kommentit (1)

Lily

marraskuu 04, 2023

Kiitos täydellisestä myssystä <3

Jätä terveisesi Myssymummoille!

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!