ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Olipa sinulla sitten Myssy päässä tai öljypullo keittiössä, se on melko varmasti kulkenut Jaanan käsien läpi. Jaana vastaa Myssyfarmin ruokapakkaamosta ja asusteiden viimeistelystä käsittämättömällä tehokkuudella ja tarkkuudella. Myös värikeittiössä lopputulos on just eikä melkein.Jaana on Jannen sisko ja ensimmäinen tuotannon työntekijämme, jonka Myssyura alkoi farmin elintarvikepakkaamolta. Toisinaan suurpiirteisten sukulaisten aivotukset aiheuttavat harmia: Ei siitä ompelijan koulutuksesta ei ainakaan haittaa ole, kun kuitenkin pitää yön yli keksiä ratkaisu miten luovan tiimin lennosta myyntiin ja toteutukseen lanseeraama uusi tupsuidea ihan oikeasti kiinnitetään hattuun. Siinä ei meinaan Photoshop riitä. Jos tilanne sitä vaatii, maailmalle lähtevät paketit viimeistellään vaikka pikkutunneilla.


Vapaa-ajallaan Jaanan löytää melko varmasti puutarhasta kuopsuttelemasta, mökiltä nikaroimasta tai miehensä kanssa mopottelemasta. Käsitöissä Jaana on ylivertainen eikä ollut yllätys, että ensimmäinen Lato-paita oli valmis juurikin Jaanan puikoilta. Jaanalla on myös aina aikaa mummoille ja asiakaspalvelulle.Lempimyssy?

Pidän itse asiassa Aura-huiveista todella paljon. Myssyistä suosikkini on Farmesterista, nudenvärinen on palvellut jo hyvin pitkään.Paras tiimihetki?

Parhaita hetkiä on ne hetket, kun ollaan pakkaamolla saatu kiireisen kampanjan jälkeen kaikki Myssyt pakattua ja lähetettyä maailmalle uusiin koteihinsa. Esimerkiksi joulun aikaan kiirettä riittää paljon ja aikataulu on tiukka. Mutta aina ollaan saatu paketit lähtemään ja silloin on onnistunut olo!Uskomattomin myssyreissu?

Se kun Myssymummot olivat ensimmäistä kertaa Helsingin Sokoksen näyteikkunassa neulomassa. Olin siellä mukana mummojen kanssa, ja se kyllä tuntui aika uskomattomalta hetkeltä!

Paras oppi mummoilta?

No sen olen kyllä oppinut, että mummot ovat todella mukavia työkavereita!

Pöytyän jännittävin nähtävyys?

Enkelipuisto on ehdottomasti hienoin nähtävyys, mutta yleisesti luonto ja erityisesti Pyhäjärvi itsessään ovat upeita paikkoja kokea.Myös Myssy-tiimi

Tiimiesittely: Kaikkien rakastama Iryna!
Tiimiesittely: Kaikkien rakastama Iryna!

Aina yhtä iloinen Iryna on kulkenut pitkän tien Kiovasta farmille! Myssytiimissä Iryna vastaa visuaalisesta suunnittelusta kuten kuvaussuunnittelusta, tyyleistä ja Instagramista. Hän myös pyörittää sujuvasti kenties Suomen suurinta ompeluseuraa - Myssymummojen neulontarinkiä.
Jatka lukemista
Tiimiesittely: Ei ole Myssyä ilman Hannaa!
Tiimiesittely: Ei ole Myssyä ilman Hannaa!

Myssyfarmin tehotiimin priimusmoottori Hanna vetää farmilla myyntiä ja pr-toimintaa, mutta Hanna on urallaan ollut Annan sekä oikea että välillä myös vasen käsi. Yhteistyö alkoi tiettävästi jo Costa del Solilla 90-luvun alussa, olivathan Hannan ja Annan äidit hyviä ystäviä, mutta virallisesti Hanna aloitti hommat 2016 ihkaensimmäisen kansainvälistymishankkeen alkaessa.

Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!