ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Aina yhtä iloinen Iryna on kulkenut pitkän tien Kiovasta farmille! Myssytiimissä Iryna vastaa visuaalisesta suunnittelusta kuten kuvaussuunnittelusta, tyyleistä ja Instagramista. Hän myös pyörittää sujuvasti kenties Suomen suurinta ompeluseuraa - Myssymummojen neulontarinkiä.

Irina

Pitää myös sen verran kehuskella, että tässä maalaisten ja risteysläisten misfit-jengissä yksi taiteen maisteri suurkaupungista tietysti nostaa Myssyn muotiuskottavuuden heti tappiin. Jos haluat tietää, mikä on kauden väri tai kuumin tyyli, kysy Irynalta. Kaikesta huolimatta Iryna on tehokkaasti pöytyäläistynyt liki kuudessa vuodessa. Hänen visuaalisesti upeasta Instagramistakin @irinashve löytyy nykyään lähinnä peltokuvia. Alunperin kantatilalle Ukrainasta emännän apulaiseksi saapunut mimmi sai toukokuussa Suomen kansalaisuuden!

Irina ja Nomadi-hattu

Jos jokin vetää herkän mielen matalaksi, se on musta marraskuu tai matalapaine. Vaikka legendan mukaan Iryna on naisten avoimen sarjan hallitseva kunnanmestari hiihdossa Pöytyällä, rakkaus lumeen ei kenties koskaan syty. Onneksi Myssy päässä voi poseerata vuoden ympäri!

Kaikki me rakastamme empaattista Irynaa ja kun rajoitukset helpottavat, lienee aika lanseerata #kansalaisuusbileet. Ottaen huomioon kaikki 80 riskiryhmään kuuluvaa työkaveria, bileet varmaan ajoittuvat loppukesälle…Lempimyssy?

Oi, tämä on vaikea valinta, sillä jokainen Myssy on minulle tärkeä. Mutta sanoisin, että Sea A’hoy. Myssynä se on yksinkertainen ja tyylikäs, ja helppo yhdistää asuun kuin asuun.Paras tiimihetki?

Niitä on monta! Mieleen tule se kerta kun ensimmäisen Ystävämyynnin aikana pakkasimme Annan kanssa 72 tilausta. Olin niin ylpeä meistä ja Myssyfarmista! Tuon päivän jälkeen soitin perheelleni ja kerroin, että työskentelen nykyään muotialalla.

Muita hauskoja hetkiä on ollut Black Friday tilausten pakkaaminen Jaanan kanssa, messuständien rakentaminen Hannan kanssa ja sisällön luominen Päivin kanssa. Meillä on aina niin hyvä tiimihenki!

Myös hyppynarun hyppiminen jouluvaloilla on muodostunut hauskaksi joulutraditioksi!

Irina, Hanna, Anna

Uskomattomin myssyreissu?

Uskomattomin reissu on se, kun ensimmäisen kerran kun menin Hannan kanssa edustamaan Myssyä Pariisiin. Silloin tajusimme, että kaikki on mahdollista, emmekä edes tienneet, että se oli vasta alkua!

Irina Pariisissa

Paras oppi mummoilta?

Älä epäile itseäsi, sinä pystyt mihin vaan. Jos joku menee pieleen, sen voi korjata

Pöytyän jännittävin nähtävyys?

Ehdottomasti Pyhäjärvi! Sen voimakkaat aallot inspiroivat minua ja muistuttavat minua Krimeasta.Myös Myssy-tiimi

Tiimiesittely: Tuotannon tehopakkaus Jaana!
Tiimiesittely: Tuotannon tehopakkaus Jaana!

Olipa sinulla sitten Myssy päässä tai öljypullo keittiössä, se on melko varmasti kulkenut Jaanan käsien läpi. Jaana vastaa Myssyfarmin ruokapakkaamosta ja asusteiden viimeistelystä käsittämättömällä tehokkuudella ja tarkkuudella. Myös värikeittiössä lopputulos on just eikä melkein.

Jatka lukemista
Tiimiesittely: Ei ole Myssyä ilman Hannaa!
Tiimiesittely: Ei ole Myssyä ilman Hannaa!

Myssyfarmin tehotiimin priimusmoottori Hanna vetää farmilla myyntiä ja pr-toimintaa, mutta Hanna on urallaan ollut Annan sekä oikea että välillä myös vasen käsi. Yhteistyö alkoi tiettävästi jo Costa del Solilla 90-luvun alussa, olivathan Hannan ja Annan äidit hyviä ystäviä, mutta virallisesti Hanna aloitti hommat 2016 ihkaensimmäisen kansainvälistymishankkeen alkaessa.

Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!