ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssyfarmin tehotiimin priimusmoottori vetää farmilla myyntiä ja pr-toimintaa, mutta Hanneli (kyllä, meillä kaikilla on Mummonimet) on urallaan ollut Annan sekä oikea että välillä myös vasen käsi. Yhteistyö alkoi tiettävästi jo Costa del Solilla 90-luvun alussa, olivathan Hannan ja Annan äidit hyviä ystäviä, mutta virallisesti Hanna aloitti hommat 2016 ihkaensimmäisen kansainvälistymishankkeen alkaessa.

Hanneli on syntyperäinen raisiolainen eli tuttavallisemmin risteysläinen. Raision lukio ei valmentanut kasvattiaan muotimaailmaan kovinkaan perusteellisesti, mutta onneksi Turun Kauppakorkean kansainvälisen liiketoiminnan linja opetti paitsi juomaan rommia Karibialla, myös valkoviiniä sivistyneesti kokkareilla. Verkostojen rakentaminen sujuu sosiaaliselta risteysläiseltä helposti. Nykyään Hanna asuu Espoossa, jossa hän kantaa Pöytyä-paitaa ylpeydellä. Varför Toscana, vi har ju Pöytis!

Tästä päästäänkin aasinsiltana siihen, että Hanna puhuu sujuvasti viittä kieltä ja myy vaikka baretteja pariisittarille. Hannan urahaaveena oli työ, jossa saa matkustaa ja puhua kieliä. Parhaana vuonna reissuja tuli toistakymmentä ympäri Aasiaa ja Eurooppaa, mutta näin koronavuonna Hanna laskee peuroja Kustavin safareilla ja virkkaa pehmoeläimiä alati sikiävälle ystäväpiirilleen. Hannan seurassa ei ole koskaan tylsää, eikä Hannelia saa kovinkaan helposti hermostumaan. Pääsääntöisesti meillä ja mummoilla on siis Pöytyällä aina ikävä etätöitä tekevää spirit leaderia.

Mutta annetaanpa Hannan vastata muutamaan Myssy-aiheiseen kysymykseen:

Lempimyssy?

Ehdottomasti luonnonvalkoinen Onni-Muffi, joka on ollut käytössä jo monta vuotta. Se päässä on kierretty monet messut ja se ei purista mistään. Kesti vähän syttyä taannoin Muffi-mallistoon, mutta sen jälkeen mikään muu myssy ei oo oikein päähän löytänytkään.

Hanna Japanissa

Paras tiimihetki?

Näitä on monia, mutta yleensä ne liittyy siihen että taustalla soi 50 Centin Candy Shop ja toimitusjohtajalla on tanssihousut jalassa.

Uskomattomin myssyreissu?

Tää on helppo. Vaikka tapahtumarikkaita reissuja on kertynyt jo aika paljon, niin mikään ei silti vedä vertoja mummojen kanssa tehdylle 11 päivän Japanin reissulle. Vaikka päivät oli välillä pitkiä, oli tuollasen kokemuksen antaminen ja jakaminen Myssymummo Sallin ja Soilin kanssa täysin unohtumatonta.

Paras oppi mummoilta?

Tulevaa ei kannata murehtia, jossei siihen voi kuitenkaan vaikuttaa. Muutenkin erityinen avarakatseisuus ja positiivisuus oikeastaan melkein mitä tahansa kohtaan on ihailtavaa.

Pöytyän jännittävin nähtävyys?

Kyösti Iitin Enkelipuisto on kyllä paikkana vaikuttava, joten kallistun tähän. Kyseessä siis ITE-taiteen patsaspuisto aivan umpimetsässä kaikkine patsaineen, futuro-taloineen ja lampineen.Myös Myssy-tiimi

Tiimiesittely: Kaikkien rakastama Iryna!
Tiimiesittely: Kaikkien rakastama Iryna!

Aina yhtä iloinen Iryna on kulkenut pitkän tien Kiovasta farmille! Myssytiimissä Iryna vastaa visuaalisesta suunnittelusta kuten kuvaussuunnittelusta, tyyleistä ja Instagramista. Hän myös pyörittää sujuvasti kenties Suomen suurinta ompeluseuraa - Myssymummojen neulontarinkiä.
Jatka lukemista
Tiimiesittely: Tuotannon tehopakkaus Jaana!
Tiimiesittely: Tuotannon tehopakkaus Jaana!

Olipa sinulla sitten Myssy päässä tai öljypullo keittiössä, se on melko varmasti kulkenut Jaanan käsien läpi. Jaana vastaa Myssyfarmin ruokapakkaamosta ja asusteiden viimeistelystä käsittämättömällä tehokkuudella ja tarkkuudella. Myös värikeittiössä lopputulos on just eikä melkein.

Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!