ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa!
Tänään vietetään kansainvälistä Neulo julkisella paikalla -päivää, joten ota mallia mummoista ja lähde ulos neulomaan.

 

Kaunis kesäilta, Turun viihtyisin terassi, joukko iloisia neulojia sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Tästä kaikesta oli Myssymummojen neulontareissu tehty! Otimme varaslähdön tänään lauantaina 10.6. vietettävään Neulo julkisella paikalla -päivään ja onnistunut varaslähtö olikin. Mukana oli parisenkymmentä Myssymummoa sekä lähes koko Myssytiimi. Tiuhaan viuhuvat kutimet ja iloinen rupattelu sopivat Turun tuomiokirkon katveessa sijaitsevan Kirkkopuiston Terassin miljööseen täydellisesti. Puistodiskon testaaminen jäi mummoilta vielä seuraavaan kertaan, mutta puheista päätellen sellainen on kyllä pian tulossa!


Myssymummojen Terassielämyksessä mukana olivat: Kirkkopuiston TerassiKakola Brewing CompanyThe CowTaco Pico De Gallo sekä Kesäkahvila Otava.
Kakolan panimon Vautsi vadelma sour -olut sekä herkulliset pikkupizzat, Taco Pico de Gallon eksoottiset tacot, The Cow cocktailbaarin mansikkamargaritat sekä Kahvila Otavan voisilmäpullat ja kahvi hurmasivat mummot täysin. Myssymummot suosittelevatkin Kirkkopuiston Terassia sekä siellä olevia ravintoloita lämpimästi!


Myös News

Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?
Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022! Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle.
Jatka lukemista
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.
Jatka lukemista
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022

Mannerheimintiellä näyteikkunassa esitellään maailman hitaimman muodin valmistumista viidettä kertaa: Legendaarisessa tempauksessa Myssymummojen seurana televisiosta tuttu Lego-mestari Velmeri!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!