ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssyn Outletin avajaiset lauantaina 18.6.2022 klo 10-15!
Osana Avoimet ovet Aurajoentiellä -tapahtumaa

 

Avoimet ovet Aurajoentiellä- tapahtuma tuo esiin Aurajoentien matkailutien varrelta löytyviä toimijoita ja me Myssyfarmilla pidämme myös ovet avoinna. Matkailutie ja Aurajoki kulkevat molemmat aivan suoraan päämajamme vierestä, joten paikalle on helppo poiketa!

Myssytiimimme ukrainalainen jäsen Iryna järjestää lauantaina ystävänsä Natalian kanssa ukrainalaisen ravintolapäivän, jossa tarjolla on aitoja makuja ukrainalaiseen tapaan: borssikeittoa, varenikeja (dumpling-nyyttejä) ja jälkiruuaksi hunajakakkua sekä kermakakkua, kahvia ja teetä. Voit syödä yksittäisen annoksen tai koko menun. Ruoat valmistetaan noudattaen aitoja reseptejä ja kaikki tuotot ohjataan Ukrainan tukemiseen Venäjän aloittamassa hyökkäyssodassa.

Olemme myös pystyttäneet päämajalle Outlet-osaston, josta löytyy ihania Myssy-tuotteita erittäin ystävälliseen hintaan. Näitä tuotteita et saa muualta ja täältäkin vain rajoitetun ajan.

Mitä: Ukrainalainen ravintolapäivä ja Myssyn Outletin Avajaiset
Missä: Myssyfarmin päämaja Haverin koululla (Turuntie 1660, 21890 Haveri)
Milloin: Lauantaina 18.6.2022 klo 10-15

Tervetuloa kylään Myssyfarmille!Myös News

Tervetuloa ostoksille, palvelemme kesälläkin!
Tervetuloa ostoksille, palvelemme kesälläkin!

Palvelemme koko kesän arkisin klo 10-16, joten tervetuloa piipahtamaan farmille! Löydät meiltä Myssy Outletin, jossa myytäviä tuotteita et muualta saa. Lisäksi voit tietysti ostaa kaikkia muita valikoimaamme kuuluvia tuotteita.

Jatka lukemista
Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa
Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa

Myssymummot vierailivat Kirkkopuiston Terassilla Turussa! Tänään vietetään kansainvälistä Neulo julkisella paikalla -päivää, joten ota mallia mummoista ja lähde ulos neulomaan.
Jatka lukemista
Myssymummojen Kesäsoittolista on täällä taas!
Myssymummojen Kesäsoittolista on täällä taas!

Siivitä itsesi kesätunnelmaan Myssymummojen kesähittien myötä!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!