ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Ukrainalainen pop-up ravintola sekä Myssyn Outletin avajaiset lauantaina 18.6.2022 klo 10-15!
Osana Avoimet ovet Aurajoentiellä -tapahtumaa

 

Avoimet ovet Aurajoentiellä- tapahtuma tuo esiin Aurajoentien matkailutien varrelta löytyviä toimijoita ja me Myssyfarmilla pidämme myös ovet avoinna. Matkailutie ja Aurajoki kulkevat molemmat aivan suoraan päämajamme vierestä, joten paikalle on helppo poiketa!

Myssytiimimme ukrainalainen jäsen Iryna järjestää lauantaina ystävänsä Natalian kanssa ukrainalaisen ravintolapäivän, jossa tarjolla on aitoja makuja ukrainalaiseen tapaan: borssikeittoa, varenikeja (dumpling-nyyttejä) ja jälkiruuaksi hunajakakkua sekä kermakakkua, kahvia ja teetä. Voit syödä yksittäisen annoksen tai koko menun. Ruoat valmistetaan noudattaen aitoja reseptejä ja kaikki tuotot ohjataan Ukrainan tukemiseen Venäjän aloittamassa hyökkäyssodassa.

Olemme myös pystyttäneet päämajalle Outlet-osaston, josta löytyy ihania Myssy-tuotteita erittäin ystävälliseen hintaan. Näitä tuotteita et saa muualta ja täältäkin vain rajoitetun ajan.

Mitä: Ukrainalainen ravintolapäivä ja Myssyn Outletin Avajaiset
Missä: Myssyfarmin päämaja Haverin koululla (Turuntie 1660, 21890 Haveri)
Milloin: Lauantaina 18.6.2022 klo 10-15

Tervetuloa kylään Myssyfarmille!Myös News

Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?
Finn Fashion Friday tulee, oletko valmis?

Finn Fashion Friday -kampanja 18.-20.11.2022! Finn Fashion Fridayssa ei ole mitään synkkää, se on suomalaisten muotibrändien valoisa vastaisku Black Fridaylle.
Jatka lukemista
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!
Lanseeraus: Palikka Myssy kumoaa harmauden!

Tässä Myssyssä palikat loksahtavat kohdilleen!  Kyseessä on Myssyn ensimmäinen “hävikkilankamallisto”. Myssymummot ovat tarttuneet puikkojen sijaan koukkuun ja virkanneet pienenpienistä keränlopuista Palikka Myssyn.
Jatka lukemista
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022
Myssymummot Sokoksen ikkunassa pe 11.11.2022

Mannerheimintiellä näyteikkunassa esitellään maailman hitaimman muodin valmistumista viidettä kertaa: Legendaarisessa tempauksessa Myssymummojen seurana televisiosta tuttu Lego-mestari Velmeri!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!