ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

Mitäpä sitä muutakaan maaliskuussa 2021 tekisi kuin hiihtäisi ja neuloisi? Myssy-ystävien hartaasta toiveesta halusimme luoda historian ensimmäisen Myssypaidan neulepakettina! Sen neulominen onnistuu aloittelijalta ja materiaali on teille kaikille tuttua 100% suomenlampaan luomuvillaa. Nämä langat ovat kokonaisuudessaan peräisin Yliristniemen ja Noittaan luomutiloilta.

Malli on ajaton ja sen nimi on Lato. Lato on aito suomalaisneule, siinä ei ole mitään sellaisia kuvioita tai kiemuroita vaan suoraa seinää. Neulominen tapahtuu pyöröpuikoilla, joten oikean silmukan hyvä hallinta on tae menestyneestä projektista. Langat ovat saatavilla luonnonväreissä: valkoinen, ruskea, vaaleanharmaa, harmaa, tummanharmaa ja värjätty musta. Ja kyllä, koska kaikki haluavat neuloa laventelia, niin saamanne pitää.Neulo yhdessä Myssytiimin kanssa - tulossa Neulontalive tiimin ja mummojen kanssa!

Voisi luulla, että Myssyn Päämajassa istuu pelkästään neuleguruja, mutta nyt on aika paljastaa ettei meistä suurin osa ole koskaan neulonut paitaa! Niinpä meidän koko kahdeksan hengen tiimi aikoo neuloa paidan sinun kanssasi yhdessä opetellen. Mari, Päivi ja Jaana neuvovat, kun Anna, Janne, Hanna, Paula ja Iryna neulovat ensimmäistä paitaansa. Luvassa on neulotalive Myssytiimin jäsenten kanssa pe 19.3 sekä tiivistä seurantaa somessa miten tiimimme jäsenet etenevät projekteissaan ja mitä ongelmia he kohtaavat. Voit aina kysyä meiltä jeesiä!

Lato neulopaita

Poikkeusprojekti vai tapa?

Joidenkin paita on valmis, kun poikkeustila on ohi ja toiset taas saavat homman pakettiin juhannukseksi, jolloin perinteisesti on melko hyvät villapaitakelit. Tsempataan kuitenkin toisiamme, niin ei käy paidalle kuten Annan villasukille yläasteella: Toinen niistä on yhä kesken!


Varoitus: Neulominen aiheuttaa riippuvuutta!

Tässä kohtaan meidän pitää kuitenkin antaa VAKAVA VAROITUS: neulominen on paitsi meditatiivista myös todella koukuttavaa. Netti pullistelee neuloosista kärsivien neulontaryhmiä ja porttiteoria menee kutakuinkin näin: Ensin neulot Myssyn, sitten neulot Myssypaidan ja ennen kuin huomaatkaan olohuoneesi on hamstrattu täyteen lankoja ja puikkoja. Nyt kun sinua on varoitettu voimmekin taas alkaa kertoa neulomisen lukuisista terveyshyödyistä!

Tervetuloa mukaan meidän poikkeustilaprojektiin, tilaa Lato neulepaketti täältä!

t. Myssytiimi


Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!