ILMAINEN TOIMITUS LOPPUU TÄNÄÄN

LAUNCH: Tapio Shorts, kansainvälisen tason kilpavillahousut
DATE: 11.01.2024
LOCATION: Myssyfarmi HQ, Pöytyä, Finland
60°80.11′N, 22°67.19′E

Esittelyssä kaikkien villahousujen isä: Tapio-shortsit. Meillä on ollut kunnia jatkaa mummon neulomien kansainvälisen tason kilpavillahousujen saagaa. Nämä villahousut pitävät lämpimänä kaikkein rohkeimmat purjehtijat ja viileimmät suksijat ympäri pallon!


Inspiraationa mallistolle toimivat legendaariset Tyyne-mummon villahousut, jotka purjehtivat Tapion mukana kahdesti maailman ympäri. Valitettavasti housut upposivat Asterian mukana Intian valtamerellä marraskuussa 2022. Myssymummot neuloivat 12 villahousut mittojen mukaan miehistölle ja vaikka nämä pöksyt eivät ehkä täysin korvaa Tyyne-mummon neulomia tunnearvoltaan, ovat saamamme palautteen mukaan Erja-Siskon, Marja-Liisan, Tuttan ja Leilan neulomat housut pitäneet miehistön lämpimänä kahdeksan asteisissa tyrskyissä. Tästä eivät ainakaan testiolosuhteet juuri tiukemmiksi muut.


Villahousut ovat käsittelemätöntä ja pehmeää suomenlampaan villalankaa, jossa on painosta noin 5% lanoliinia tallella. Housut hylkivät luontaisesti kosteutta ja lämmittävät myös märkänä. Kyseessä on siis huipputekninen asuste powered by Mummot.

Villahousujen malli saattaa etäisesti viitata erään toisen vesiurheilulajin yhteydessä käytettäviin board-shortseihin, mutta Tapio-shortsit sopivat erityisen hyvin kuorihousujen ja kuivapuvun alle. Nyt housut ovat vihdoin kaikkien maallikkopurjehtijoiden ja Kaivopuiston kiertäjien saatavilla Myssykaupasta!
Myssytiimi toivottaa onnea ja myötätuulta yhä jatkuvaan Ocean Globe Race 2023-kisaan Tapio Lehtinen Sailing! It's not cool. It's warm.

Alla otteita Galianan Facebookista löytyvistä matkakertomuksista:

Galiana WithSecure 14.11.2023; 58. purjehduspäivä
41°14.84′S, 048°06.33′E

Kun skedinpitäjä kertoi, että oli satanut 5 senttimetriä lunta, Tapio kysyi oitis, onko sukset jo otettu esille. Kun skedinpitäjä osoittautui vähemmän innokkaaksi sivakoijaksi, Tapio ilmoitti, että olisi itse jo varmasti hiihtänyt Kaivopuiston ympäri.Galiana WithSecure 21.11.2023; 65. purjehduspäivä.
45°48.76′S, 080°47.77′E

“Lämpötila on alkanut laskea Southern Ocean -lukemiin. Ilman ja meriveden lämpötila on noin kahdeksan astetta. Lämpötila alkaa luonnollisesti vaikuttaa myös asuvalintoihin. Tapio oli kaivanut esiin Tyyne-mummun tekemät käsineet, ettei kädet palellu karttapöydän ääressä. Tapio kertoi, että pyllyt ovat kuitenkin kaikilla lämpiminä, koska kaikilla on Myssyfarmin villahousut jalassa.”


Galiana WithSecure to 30.11.2023; 74. purjehduspäivä
42°53.06′S, 117°15.07′E
"Alla tämän taivaan ja tähtivyön, kun koko maailma unta tuhisee. Mä lisään paperia faksiimme."

Veneessä on kaikki hyvin. Tuuli kevyttä vastatuulta, joten kryssiä kohti itää. Odotellaan matalapainetta, jonka pitäisi olla tulossa takaa.Myös News

Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani
Myssy on virallinen Mielinauha-kumppani

Jatka lukemista
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä
Myssyn Outlet hiihtolomalla kauppakeskus Myllyssä

Myssyn Outlet ja ohjelmaa kauppakeskus Myllyssä hiihtolomalla!
Jatka lukemista
Uniikkimyynti 2024 on täällä!
Uniikkimyynti 2024 on täällä!

Viikon tähti on karstattu Pörrö 2024 -mallisto!
Jatka lukemista

Pysy lämpimänä. Tilaa uutiskirjeemme!